hr altın 900 u kırıp 800 lere gelcek demıs..bakalım bu tahmini tutucak mı?
Printable View
hr altın 900 u kırıp 800 lere gelcek demıs..bakalım bu tahmini tutucak mı?
dow la benzer görüntü dax tada mevcut..
tabi çıkarken bunlara uymayan borsamız gelebilecek realizelerde nasıl bir tepki verecek orasıda ayrı..
[IMG]http://i43.tinypic.com/2i96rmp.gif[/IMG]
Onlar düşer bakarız çıkar bakarız ne güzel memleket..oynamıyorum küstüm
resmen biz çıkmadık ki düşelim diyorlar..:)
[quote=hilm;97836]Sn Larossıan sisteminiz hala aldamı ?[/quote]
Şu an için alda duruyor ama bakalım ne olacak.+.
[QUOTE=QUEEN;97842]Onlar düşer bakarız çıkar bakarız ne güzel memleket..oynamıyorum küstüm[/QUOTE]
hergün 300-400 puana dön işte, ne güzel piyasa.., ne göçme derdi var, ne uçma derdi var.. git-gel konya altı saat..:..:
[quote=QUEEN;97842]Onlar düşer bakarız çıkar bakarız ne güzel memleket..oynamıyorum küstüm[/quote]
%2,5 luk yükselişe 400 puanla cevap veren %1,40 lık düşüşe 200 puanla cevap vermesi normal bence
[QUOTE=jerfin;97845]hergün 300-400 puana dön işte, ne güzel piyasa.., ne göçme derdi var, ne uçma derdi var.. git-gel konya altı saat..:..:[/QUOTE]
benim sistem sat verene al verene kadar zaten 250 puan gidiyor bide kom var hiç bulaşmıyım:)bide yanlış sinyal var
[QUOTE=Larossıan;97844]Şu an için alda duruyor ama bakalım ne olacak.+.[/QUOTE]
senin sistem sat vermeden bu piyasa yükselmeye başlarsa helal olsun diyeceğim..
o zaman asti'nin başını şişiririm bak..)
hey astiiii
çözdün dimi larossian'ın sistemini..:D
[QUOTE=7410;97837]45 dakikadır telefonla konuşmusum hevesle gelip bakıyorum ki hala aynı yerdeyiz.Neyse zarar da yazdırabilirdi bunlar adama:)bunada şükür[/QUOTE]
tümör yapar dikkatli olun
[QUOTE=QUEEN;97847]benim sistem sat verene al verene kadar zaten 250 puan gidiyor bide kom var hiç bulaşmıyım:)bide yanlış sinyal var[/QUOTE]
sistemi çöpe atacaksın o zaman.:..:. piyasa yukarı açtı sat, aşağı açtı al, 300 puanı cebe atınca yaslan arkana keyfine bak..:)
[QUOTE=jerfin;97850]sistemi çöpe atacaksın o zaman.:..:. piyasa yukarı açtı sat, aşağı açtı al, 300 puanı cebe atınca yaslan arkana keyfine bak..:)[/QUOTE]
Ben onu yapınca ne hikmetse trend başlıyo.dng