[QUOTE=özdenil;31523]Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...[/QUOTE]
DAX 1.4 DUSTU BIZ 1.75 DUSTUK CEVAP BU OLABILIRMI?
Printable View
[QUOTE=özdenil;31523]Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...[/QUOTE]
DAX 1.4 DUSTU BIZ 1.75 DUSTUK CEVAP BU OLABILIRMI?
[QUOTE=jelibon;31495]bu 14 gün içinde ki bu bugün yada cuma dahil olabilir, dow 6 haziran dan beri bulunduğu bantı bir tarafa kıracaktır, bu kırılım büyük ihtimal aşağı olacaktır. Ancak şu anda pozisyonda olmayanlarda dahil kırılım yönüne rahatlıkla pozisyon açmalıdır. Yüzde 20 lik bir hareket olacaktır toplamda ancak ilk etapta %8-10 arası. (hareket 3-6 ay sürecektir).
vobu ayrı tutun bu dow yorumudur. Kişsel görüştür.
Sevgiler.[/QUOTE]
Dow daki kırılımın Pazartesi başlama olasılığı bana göre daha kuvvetli.
Yarın hisse obsiyonlarının dow da son işlem günü... Aynı zamanda yarın işssizlik veriside var.
Yarın kafa karıştırıcı işlemler olabilir dow da..
bu 700 puan fazlalık olduğu sürece uçamayız,Uçmak için önce hafifleyeceksin ki rahat edesin, Hezerfan Çelebi ,Galatadan uçmak için,kanatlar taşısın diye donu bile çıkarmış :) hehehe
Padişahta yakalayın bu densizi, hiç donsuz uçulurmu diye adama etmediğini bırakmamış, görüş meselesi, :) hehehe
bence bu gece dow çok sert düşücek yarın da biz eksi açıp gene toplicaz:) ne yorum ama muhahahahah
[QUOTE=follow;31529]DAX 1.4 DUSTU BIZ 1.75 DUSTUK CEVAP BU OLABILIRMI?[/QUOTE]
Bence 50750-50400 altı görünüm değiştireceği için PY zorluyor...
Para giriş çıkışı verebilecek varmı acaba?
Şu an piyasalarda yön yok,paritelerde aynı durumda, Poz almadıysanız en iyisi flat kalmak.
Poz alanlar için ise sabit durmak, her iki yönde doğru şu anda....
tam uyuttular bunun sonu sert hareket olur.
Ben pozisyonlarımı kapattım, flate gectım, yon bellı degıl,parıtelerde de ,400 puan kara cıktım, malım çoktu cunku, bunlar yukarı yaparlarsa bu kadar cok malı kapatamam..
Flate gectım...
[QUOTE=teo;31527]Şu 700 puan teorik puan fazlalağını da düşseler de rahatlasam, çok gözüme batmaya başladı...[/QUOTE]
SN.teo
teorik puana nerden bakıyorsunuz. matrikste teorik fiyat 50427, fark ise 348 puan. benimkinde mi bir yanlışlık var ...
[QUOTE=teo;31537]Ben pozisyonlarımı kapattım, flate gectım, yon bellı degıl,parıtelerde de ,400 puan kara cıktım, malım çoktu cunku, bunlar yukarı yaparlarsa bu kadar cok malı kapatamam..
Flate gectım...[/QUOTE]
teo dostum daha kasirga gelecekti :):)
[QUOTE=follow;31539]teo dostum daha kasirga gelecekti :):)[/QUOTE]
kasırgayı beklerken arabayı kaybetmıyelım, yon yok su an kayboldu, kumar oynamayı sevmem, bellı olsun yenıden gırerım..
[QUOTE=teo;31540]kasırgayı beklerken arabayı kaybetmıyelım, yon yok su an kayboldu, kumar oynamayı sevmem, bellı olsun yenıden gırerım..[/QUOTE]
anladim dostum bence yon yukari ama tabiki sinyal onemli.
950den uzunladımm
50.775 uzunlar 51.050 den verildi flat devam.
Evet dax seans içi düzeltmeyi yaptımı acaba?
şimdi iş verilere bakar, klasik avrupa faiz kararı günü, her seferde aynı olmazki be.
[QUOTE=follow;31543]50.775 uzunlar 51.050 den verildi flat devam.[/QUOTE]
Uykum geldiiii. Uykummm.
Patlatın bir haber de açılalım :)
Tablo verin, para giriş çıkışı verin yaw arkadaşlar. Bu bilgileri olan arkadaşlar belirli periyotlarla yapıştırabilirse çok faydalı olurum.
Bol kazançlar.
[QUOTE=jelibon;31544]Evet dax seans içi düzeltmeyi yaptımı acaba?
şimdi iş verilere bakar, klasik avrupa faiz kararı günü, her seferde aynı olmazki be.[/QUOTE]
faiz kararı nezaman ?
su an spotla 1700 puan fark gorunuyor demekki isteyince agirlik filan hikaye alip goturuyolar.
TR faiz indirim sürecine giriyor bilin bakalım ne olur?
[QUOTE=Nohamura;31546]faiz kararı nezaman ?[/QUOTE]
14-14.30 arası galiba.
Ingiltere Merkez Bankasi Faiz Oranlarini Degistirmedi:% 5 (beklenti:% 5 Onceki:% 5)
-matriks-
51 altini gorcez birazdan.
garan göcecek
[QUOTE=follow;31553]51 altini gorcez birazdan.[/QUOTE]
51 yalama oldu zaten, bir aşağı bir yukarı, ism verisinin kötü geleceğine dair spekilasyon yapılıyor, geçen hafta aynısını dayanıklı mallara yapmışlardı iyi gelmişti sonra o, bakalım bu sefer ne olacak.
sevgiler.
makas olmus 1500 puan spota veriyolar haydi bir de vadeliye versinlerde gorelim bakalim :)
[QUOTE=Ronaldinho;31504]Vobu kim yönetiyorsa hayranım bu adamlara.Müthiş psikolog bunlar.[/QUOTE]
Otomatiğe bağlı, genelin aldığı pozisyonun tersine hareket eder, böylece psikolojik olarak karar veren ky hep avlanır, yani ky nin psikolojisinin tersi olur.
ya duscekmı gene bu ya :(
775 e tekrar alis yazdim.
[QUOTE=follow;31560]775 e tekrar alis yazdim.[/QUOTE]
kedi herzaman bal yemez bazen ciğer yer bazen süt içer:D:D
biraz buralarda debelenicez sonra da garandaki 3,76 daki 3 milyon kusurluk yığınak yıkılmasıyla son bir aşşa hareket gelcek :)
[QUOTE=Vob Trader;31561]kedi herzaman bal yemez bazen ciğer yer bazen süt içer:D:D[/QUOTE]
yerr oyle yerki cok pissss yer :D:D:D
pis flatim bu arada :)
yukarı çok sert hareket bekliyorum
[QUOTE=furkan;31565]yukarı çok sert hareket bekliyorum[/QUOTE]
ben bugun hıc bır sey beklemıyorum,yatay hareket,sarhos gıbı,
flat onun ıcın...
31 temmuzdan beri 30 endeks grafiginde dusen duzeltme kanali var ve gunluk macd birkac gune al verecek gerci ust direnc cizgisini birkac gundur deniyor kiramiyor ancak kirarsa hizli yukseliriz.
gelelim diger tarafa isc de bearish uyumsuzluk var ve dow kanser hastasi iki tarafta sakat ne olacak merak ediyorum dogrusu.
950 den cuzi miktar long actim.
[QUOTE=follow;31568]gelelim diger tarafa isc de bearish uyumsuzluk var ve dow kanser hastasi iki tarafta sakat ne olacak merak ediyorum dogrusu.[/QUOTE]
bence bi nane olmicak :)
Hay ben böyle vob un kapısını açıp içeri gireni seveyim yaaa, Ramazanlıktada tatil de olmazki bırakıp kaçalım, hapsolduk resmen ekrana, uyukluyoruz bol bol işte o kadar..