[quote=unlimitted;97861]katılmıyorum, bence her iki taraf da ekrana girecek durumda! :..::..:[/quote]
Gözlerim ağrıdı valla.Rehin aldı beni.
Printable View
[quote=unlimitted;97861]katılmıyorum, bence her iki taraf da ekrana girecek durumda! :..::..:[/quote]
Gözlerim ağrıdı valla.Rehin aldı beni.
Fıtch, merrıll lynch`ın turev urunlerının notunu `aaa` olarak onayladı gorunum duragan
[quote=unlimitted;97874]evet akbank evetttttt! böyle yuttururlar o short kontratları adama işteeeee!
flat!
jerfin, tepe tepe kullan!
.lelele le le le!![/quote]
Tebrikler
Hayrını gör
[quote=bonnie;97872]shorttan para kazanmak için dji 7250 altına gelmesi lazım
yoksa ne long ne short, daha çok uyuz oluruz[/quote]
günlük ortalama 7170 e kadar yükseldi.bu seviyenin altı bugün için zor elbet ancak 2/3 gün içinde denenecektir diye düşünüyorum..
vobda bu azim devam ederse spotu geçer
[quote=7410;97878]Tebrikler
Hayrını gör[/quote]
eyvallah teşekkür ederim 7410.
yalnız Jerfin, sol elimin short noktası kaşınmaya başladı. ben sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle heralde shorta geçiyoruuuuum,1,7440'tan geçtim!
fazla gelmeyin üstüme ha. :..:
[quote=kayahan;96133]gökten dolar yağıyo propagandası altında
çakacaklar dövize
sonra çaktırmadan ağalar
ufak ufak aşağıdan alacak milletin elinden malı
borsayı da çıkaracaklar
ordan da verecekler milletin eline
in çık
tulumba gibi
her durumda kazan
oyun bu.lelele[/quote].dng.dng.dng.kom.kom
geceye elimdeki short la girsem sabaha cort olurmuyum acaba
gel de sıyırma...
dow +180 biz +200/300
dow -130 biz -50/75
çıkıyor çıkmıyoruz, düşüyor düşmüyoruz...az kaldı bu gidişle kafaya huni takıp çıplak ayak VOB binasını basmak isteyen trader arkadaşları görebiliriz akşam TV haberlerinde :D:D:D
[QUOTE=abka;97864]msdownloader az önce abone oldum..parasınıda havale yaptım(100 lira)...hani gelen birşey yok...mail vs..[/QUOTE]
Kuallanıcı adınız ve şifreniz varsa siteden giriş yapıp kendiniz yükleyeceksiniz.
Bir de parayı gönderdim hesabı aktive edin diye maila tmak gerekiyor. Benimkini iki gün sonra ben uayrınca açmışlardı.
tobo var dikkat
[QUOTE=7410;97869]Nisan vade dolar 1,7305 teykende vob aynı seviyedeydi
Şuan 7335 te ama biz bir tik yukardayız:)hatta arasıra bi kaç tik oluyo.
Aps de 4000 üzerine çıkmış durumda.Senaryo 7 yi gösteriyo ama düşmüyoruz.anlamadım giiti.
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/QUOTE]
Fiyat yatay olduğu için senaryo 4teyiz.