adamlar gerçekten çaresızler nelerı goze alıyorlar
bugece yıne bır ders aldım
geceye flat gırmek en guzelıııı
Printable View
adamlar gerçekten çaresızler nelerı goze alıyorlar
bugece yıne bır ders aldım
geceye flat gırmek en guzelıııı
alıtn bugnku dıbnden nerdeyse %6 yukarı cıkms ..dow da dibne gore nerdeye %4.5 yapms su anda bıraz dinleniyo...vala ne dıyım bravo..bu pıyasalar cok acayıp her an hersey degısebılıyo..
ne yapıyorlar bu coniler?
ne ciğer varmış bu dowda çık çık nereye gidiyon mübarek?
içimiz cızzz ediyor.yazık be hayvan gibi dji yükselişini buhar etti bizim piyasa.şaka gibi 9 gündür yukarı gidiyor DOW.
ya biz????????
[QUOTE=mozkan;97947]evet bunu dedik ayın 12 sinde dönüp bakmak lazım ben bunu yazınca kerameti kendinden menkul uzmanlar ne demiş diye:D[/QUOTE]
Sayın Mozkan,
piyasa yanılmaz, şahısların mesela benim yorumlarım yanılır.
bunun için iki ihtimal vardır.
bradley her zaman çalışmaz.
sevgiler.
[quote=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
içimiz cızzz ediyor.yazık be hayvan gibi dji yükselişini buhar etti bizim piyasa.şaka gibi 9 gündür yukarı gidiyor DOW.
ya biz????????[/quote]
biizmkiler keci gibi..sımdı mılletı cııkmıorz burdayız a alstırp yarın kut dıye 1000 puan yaparlarsa da sasrmamak lazım.ne bılym bant hareketı uzadıkca karar verme güveni zayıflıyo..kac gundur yukarı hareket olcak dıye düşünrken bu gerceklsmedgı ıgıbı asagı da gıdemedık..tban mı yapıo buralarda yoksa saglam bı dusus hazrlıgı ıcn son taşıyıcılar mı arıyo gerckten anlamak güç..sankı fdow aydakı bı borsanın vadelisi..aksam yukselsın ertesı gun %1 den sagı dussun pat ver asagı vob da..
[QUOTE=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
ya biz????????[/QUOTE]
Hafta başında Yaşar Erdinç hoca bile yazmış dow bu hafta 7500 leri dener diye ama herkesin ortak görüşü imkb de yükselir yurt dışı ile birlikte. Ancak kaç gündür görüyoruz ki ne düşüşe ne çıkışa tepki veriyoruz gerçekten anlamak zor...
[QUOTE=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
ya biz????????[/QUOTE]
Bütün dünya aya biz yaya:confused:
altın ve euro -usd anladımda dowun yukarı gıtmesıne pek bır anlam veremıyorum
Benim için dow bitmiştir davosda bitmiştir
yarın bızı 100 puanlık bır gap beklıyor))))))
çokmu syledım
[quote=okansak;97963]altın ve euro -usd anladımda dowun yukarı gıtmesıne pek bır anlam veremıyorum[/quote]
ya cover cılar alıyo ya da mıllet ne oldgunu bılmeden sürü psikolojısı yapıp alıyo.ıyı tarafı su olabılır batıklara bı sahip cıktı derler.ama bu haber enflasyonu tetıkler dıye dusunenler de altın alıyo..yoksa mantıken bu alıs anormal.ama pıyasa ıste ,cogu zaman paradokslarla dolu..
[QUOTE=QUEEN;97964]Benim için dow bitmiştir davosda bitmiştir[/QUOTE]
One minute, one minute ! Olmaz!!
Diyoruz hep beraber dow a .kom