Avrupa Merkez Bankasi Faiz Oranlarini Degistirmedi
-matriks-
Printable View
Avrupa Merkez Bankasi Faiz Oranlarini Degistirmedi
-matriks-
[QUOTE=bull market;31571]Hay ben böyle vob un kapısını açıp içeri gireni seveyim yaaa, Ramazanlıktada tatil de olmazki bırakıp kaçalım, hapsolduk resmen ekrana, uyukluyoruz bol bol işte o kadar..[/QUOTE]
benim sikayetim yok HRC SYSTEM IS BACK :):)
[QUOTE=follow;31573]benim sikayetim yok HRC SYSTEM IS BACK :):)[/QUOTE]
Senin şu HRC sistemini bi görsek nası bişey?
[QUOTE=bull market;31575]Senin şu HRC sistemini bi görsek nası bişey?[/QUOTE]
goruyosunuz iste sabahtan beri trade yapiyorum rakamlarida yaziyorum :)
Fakt ben çaktım manzarayı, tera menkul kısada, demekki vob yukarı gidicek:)
Yarınıda 51000-52000 arasında oyalanarak geçirdikmi, yurtdışının Cuma günü muazzam bir yukarı yapmasıyla biz Pazartesi aynen yukarı açılış yaparız:) artık 52800 mü olur 53000 i geçermiyiz bilemem, ama sonra muntazam bir düşüş, senaryo nasıl? aynen uygulamada bence, sagılar.
[QUOTE=follow;31576]goruyosunuz iste sabahtan beri trade yapiyorum rakamlarida yaziyorum :)[/QUOTE]
Ne rakamı yazıyon yaaa, ben hiç bakmam rakamlara, ama dikkat edeyim bakalım ne yazıyosun, gerçi bugün hiç bişey yok yazmamışsın nasıl oluyo?
longa devam bu sefer satmayi dusunmuyorum.
[QUOTE=bull market;31577]Fakt ben çaktım manzarayı, tera menkul kısada, demekki vob yukarı gidicek:)
He he, elini belli edermisin.:..:
Bakın şimdi kısa periyodlarda yavaş yavaş bir toparlanma olmakta, 5 dakikalıkta bir evvelki tepeyi geçtikmi (51175)bugün dahada düşüş yok, saygılar.
[QUOTE=jelibon;31580][QUOTE=bull market;31577]Fakt ben çaktım manzarayı, tera menkul kısada, demekki vob yukarı gidicek:)
He he, elini belli edermisin.:..:[/QUOTE]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.
Nasıl oluyor dedik bu seferde satmayı düşünmüyorum dedin, nereye gidecek?, neyi satmıyon, aldığın pozisyonun hedefi nedir? yoksa hedefsizmi? sn. follow ?
[quote=akinolukentuf;31582]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.[/quote]
voooov, hoşgeldiniz sn. kentuf? ne kadar çabuk bir analiz? yoksa tera;) damısınız?
[QUOTE=bull market;31584][QUOTE=akinolukentuf;31582]
voooov, hoşgeldiniz sn. kentuf? ne kadar çabuk bir analiz? yoksa tera;) damısınız?[/QUOTE]
Bende kurum çok ama ordan işlem yapan zatıda tanıyorum.bire on falan yapti yani yön olayı olmıyan biri bu yazıyı görünce kuruma hakaret gibi geldi bana.
Kurumdan oynıyan kişilerinde aşağıya veya yukarıya gidecek diye bir dertleride yok ayrıca bu piyasanın gereği al sat yapıyorlar sanırım en temizi .euroyatırım ,fortis ,tera en temiz işi yapıyorlar kanımca kademeye dönüyorlar pozizyon iyi giderse tutuyorlar .vadedeki ortalamara bakınca durum daha net .sonuçta batmak yok komisyona çalışıyorlar.kader yılda bir kere güldümü götürüyorlar .
[QUOTE=akinolukentuf;31585][QUOTE=bull market;31584]
Bende kurum çok ama ordan işlem yapan zatıda tanıyorum.bire on falan yapti yani yön olayı olmıyan biri bu yazıyı görünce kuruma hakaret gibi geldi bana.
Kurumdan oynıyan kişilerinde aşağıya veya yukarıya gidecek diye bir dertleride yok ayrıca bu piyasanın gereği al sat yapıyorlar sanırım en temizi .euroyatırım ,fortis ,tera en temiz işi yapıyorlar kanımca kademeye dönüyorlar pozizyon iyi giderse tutuyorlar .vadedeki ortalamara bakınca durum daha net .sonuçta batmak yok komisyona çalışıyorlar.kader yılda bir kere güldümü götürüyorlar .[/QUOTE]
Yok canım daha neler? neden hakaret ediyim ki, bende biliyorum kademeye al sat yaptıklarını, ama yılda bir değil sanki her gün pençeye bişeyler geliyor gibi geliyor bana.
[QUOTE=bull market;31586][QUOTE=akinolukentuf;31585]
Yok canım daha neler? neden hakaret ediyim ki, bende biliyorum kademeye al sat yaptıklarını, ama yılda bir değil sanki her gün pençeye bişeyler geliyor gibi geliyor bana.[/QUOTE]
neden öyle geldiğini söyliyeyeyim kademeye döndüğünden genelde çarpılıyor.sonra karlı pozizyon yakaladımı çok aşağıdan veya yukardan kapadığı için siz durumu göremiyorsunuz.gün sonu ortalamara bakınca belli oluyor .
[QUOTE=akinolukentuf;31585][QUOTE=bull market;31584]
Kurumdan oynıyan kişilerinde aşağıya veya yukarıya gidecek diye bir dertleride yok ayrıca bu piyasanın gereği al sat yapıyorlar sanırım en temizi .euroyatırım ,fortis ,tera en temiz işi yapıyorlar kanımca kademeye dönüyorlar pozizyon iyi giderse tutuyorlar .vadedeki ortalamara bakınca durum daha net .sonuçta batmak yok komisyona çalışıyorlar.kader yılda bir kere güldümü götürüyorlar .[/QUOTE]
Yok canım daha neler? neden hakaret ediyim ki, bende biliyorum kademeye al sat yaptıklarını, ama yılda bir değil sanki her gün pençeye bişeyler geliyor gibi geliyor bana.
Ayrıca, esasen bu kurumdakiler hakareti haketmeyenler bence, çünkü rekabeti biliyorlar, komisyon ile rekabet avantajı elde etmişler tera sayesinde, bu onları vob da ayrıcalıklı yapar, korkusuzca işlemlede malı götürüyorlar daha ne olsun, benim ne haddime düşmüş hakaret, rekbette başka yolda olanlarda var tabii, saygılar.
51000den kısa tekrar...gun sonu uzuna geçilecek poz olursa geçicem geceye uzun kalmak istiyorum
51050 dona kadar short.Aşağı istiyor piyasa.Kasırga bekliyorum.
[QUOTE=bull market;31588][QUOTE=akinolukentuf;31585]
Ayrıca, esasen bu kurumdakiler hakareti haketmeyenler bence, çünkü rekabeti biliyorlar, komisyon ile rekabet avantajı elde etmişler tera sayesinde, bu onları vob da ayrıcalıklı yapar, korkusuzca işlemlede malı götürüyorlar daha ne olsun, benim ne haddime düşmüş hakaret, rekbette başka yolda olanlarda var tabii, saygılar.[/QUOTE]
iş yatırım ,efg nin komisyon ödediğinimi sanıyorsunuz.takasbank teminat merkezi ni babalarının malı gibi kullanmadıkları ne malüm büyüklerin .Bence bu piyasada dört beş kademe komisyon adamı mahfeder.dört beş kademede psikolojiyi o kadar çok çeviriyorlarki .
[QUOTE=Ronaldinho;31590]51050 dona kadar short.Aşağı istiyor piyasa.Kasırga bekliyorum.[/QUOTE]
ya dusmese iy olur aslında
[QUOTE=akinolukentuf;31582]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.[/QUOTE]
yahu nerelerdesin, hoşgeldin...
usd trl yükseliş trendine başladı ya
[quote=akinolukentuf;31582]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.[/quote]
Tufan aynen öyle onun yarısından fazlası ben de.Dİğer yarısı da sendedir.Kolay gelsin.
[QUOTE=teo;31593]yahu nerelerdesin, hoşgeldin...[/QUOTE]
sağolasın abi mini dowda işlem yapmaktan buraya pek bakmıyorum ondan girmiyorum .
Tera menkul 51955 maliyetli 127 adet short yani anlayacağınız kurum 13000 ytl yi cebine indirmiş.Kafadan sallamayın.İşine baksın herkes.Terada ciddi oyuncular var.Hisse yapanlar da var.
bu data cuma günki veriye öncü ne yöne giderse yapışmak lazim .malda olmak çok tehlikeli bu maliyetlerden.paralel gelirse peşinden işsizlik verisi var .ben dowda long olmayı düşünüyorum iyi gelirse.
şimdi datalar olumsuzda değil olumluda değil .bizim piyasa ise aşağı gidiyor neden çünkü öyle ayarlanmış pozizyonlar .bu kadar kendine müslüman piyasa.dökme olabilir 50800 altı sanki.
[QUOTE=Ronaldinho;31595]Tufan aynen öyle onun yarısından fazlası ben de.Dİğer yarısı da sendedir.Kolay gelsin.[/QUOTE]
Bende bir şey yok sadece verdiklerimizi geri aldık.ben fazla işlem yapmıyorum bir aydır burda .sağolsun bir deli daha varya iki deli aynı telde zor oluyor.
yatay... systems bol signal veryorlar
50500 asayasında 50000 var
Yani aslında veri iyi gelmedimi kötü oluyor bence, ABD ekonomisi kesin yavaşlayacak, anlaşıldıki Japonya bölgesi ve Avrupada yavaşlamaya başladı, işler sarpa sarmak üzere, dünyanın dev ekonomileri ve bölgeleri yavaşlıyorken, diğer kalanı ne olur? ben sölemiyim, ama bu anlaşılana kadar hisselerde bir mal gazlama olur diye düşünüyordum ya bakalım, saygılar.
selam millet...
işlerden dolayı dışardan yeni geldim....
ben olmayınca tutamamışınız yukarıda endeksi...
51000 den stop olmuşuz....
gelince 50800 den kısaldım... veri sonrası...
zarar yazmışız bugün....ayıp etmişler....:)
50100de flatlarım tekrar bu düşüş içime pek sinmiyor
650 den alıyordum 5 ,5 kaldırdılar .düşsün 400 kadar alırım.bu dow düşmez bu gece .
Uzun zamandır takip ediyorum forumu, çok kaliteli arkadaşlar çok faydalı yazıyorlar. Kentuf'cum hoşgeldin bu arada...
[QUOTE=açık-pozisyon;31607]Uzun zamandır takip ediyorum forumu, çok kaliteli arkadaşlar çok faydalı yazıyorlar. Kentuf'cum hoşgeldin bu arada...[/QUOTE]
Sizde hoşgeldiniz, desenize misafirlerden birini daha kopardı muhabbet:)
[QUOTE=mbm;31604]selam millet...
işlerden dolayı dışardan yeni geldim....
ben olmayınca tutamamışınız yukarıda endeksi...
51000 den stop olmuşuz....
gelince 50800 den kısaldım... veri sonrası...
zarar yazmışız bugün....ayıp etmişler....:)[/QUOTE]
mbm comp. basında olsan cok trade yaprdın cok signal .heyk
Hoşbulduk... Evet öteki tarafı bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, VOB ve piyasa üzerine çok değerli arkadaşlar var barada...
Konuyu Toplam 86 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 49 Misafir)
bull market, özdenil, sentinus, jerfin, furkan, AMON RA, açık-pozisyon, volki76, akinolukentuf, optra, follow, detached, tobre, borahun, mbm+, Vob Trader, jelibon, capepoint, BULUT, yukcel, maşuk, mur@t, men, QUEEN, hdioxyde, ertekind, Ronaldinho, teo+, gingert, Nohamura, oktayd, abilag, Nafiz, ktasyurek, Ardasu, catedral
[B]Hala 49 misafir var[/B], gelin gelin, adam yenmiyor burada.
Yav buraya nikini yazıp girmeye üşeniyor, ama vob da hesap açtımaya geldimi her bi kurumdan hesabı açtırıyor bu millet
[QUOTE=açık-pozisyon;31610]Hoşbulduk... Evet öteki tarafı bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, VOB ve piyasa üzerine çok değerli arkadaşlar var barada...[/QUOTE]
obur taraf kahvehane oldu.