İlki mevcut sistem..Öbürü gelişme evresinde olan..bakalım hangisi haklı çıkacak..Son sinyaller ters yönde.
(Bu arada jr. sistem bugün 700 de satı 10 dk periyotta vermiş, 15 de değil..yani yoksayıyoruz onu)
Printable View
İlki mevcut sistem..Öbürü gelişme evresinde olan..bakalım hangisi haklı çıkacak..Son sinyaller ters yönde.
(Bu arada jr. sistem bugün 700 de satı 10 dk periyotta vermiş, 15 de değil..yani yoksayıyoruz onu)
[quote=jerfin;98010]aslında bu geceki dow'un sinyalini verdi bizim vob.. fdow % -0,60 iken 29,300 idi, fdow %-1,80 e geldi hala 29,300..:) ben bu sebepten dolayı kapattım zaten kısaları.. ama uzun açmaya cesaret edemedim.. en güzeli gecelere flat takılmak..[/quote]
Doğru soyluyorsun. Baya Bir tutundu.Loto olsaydı benim tahmnim 7500 diyecektim. Herkes de bana gülecekti.
Hattta yazdım ama göndermedim vazgeçtim.
[quote=Astatin;98011]İlki mevcut sistem..Öbürü gelişme evresinde olan..bakalım hangisi haklı çıkacak..Son sinyaller ters yönde.[/quote]
2. sistemin tutması büyük ihtimal.
[QUOTE=activex31;98006]Bence Altın'nın akibeti Petrol gibi olacak. Gerçi bunun için erken olabilir
once 1100-1300 bandına sokacaklar
Petrol de 150 dolar iken 350 -500 dolar diyenler vardı.
Ne oldu Cızzzz. petrol alanlar garajlarına depoladılar galiba.[/QUOTE]
Evet ben de aynı fikirdeyim ama dediğiniz gibi baya yolu var önünde...
[quote=Larossıan;98013]2. sistemin tutması büyük ihtimal.[/quote]
I know what you did (last summer):)
söz verdin asti unutma.. larossian'in sistemini istiyorum..:)
[QUOTE=jerfin;98016]söz verdin asti unutma.. larossian'in sistemini istiyorum..:)[/QUOTE]
hatta tüm forum şahit buna..:)
[quote=Astatin;98015]I know what you did (last summer):)[/quote]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]i swam so much last summer [B][SIZE=2][COLOR=#000080]
holiday holiday.lelele
[/B][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
fdow ile vadeli kapanışı arasında +200 puanlık bir fark var.artı parantez sabaha çok var.
asti sistem-i muazzama muazzam bir sistem şu haliyle bile.bu daha işi bitmemiş haliyse işi bitmiş halinde seni buralarda göremeyiz herhalde.beni unutma asti.ben seni iyi olarak hatırlayacağım hep :p
jr.PY ASTİ havaiiden canlı yayınımza katılarak piyasa hakkındaki görüşlerini bildiriyor falan olur artık :D
[quote=jerfin;98017]hatta tüm forum şahit buna..:)[/quote]
çözersem vereceğim dedim..larossianın oklarının sırrını biliyorum.Ama onun asıl başarısı oklarda değil, barlara renk veren formülde..Oklar sadece mevcut pozisyonu doğruluyor ve okları çıkaran formülde hangi indikatörlerin olduğunutahmin ediyorum.. Ama barlardaki renk değişim noktalarını çözebilmem için aynı döneme ilişkin 5-15-60 dk lık çıktıları göndermesi lazım.. :) Ki yinede çözülemeyebiir:) zaten göndermiyorda
euro/usd
1.35 dayanmış
yarın shortlar için zor gun olacak
dowdan artı kapanış beklemiyodum
teknoloji hisseleri bile artı kapatmış
[QUOTE=Astatin;98020]çözersem vereceğim dedim..larossianın oklarının sırrını biliyorum.Ama onun asıl başarısı oklarda değil, barlara renk veren formülde..Oklar sadece mevcut pozisyonu doğruluyor ve okları çıkaran formülde hangi indikatörlerin olduğunutahmin ediyorum.. Ama barlardaki renk değişim noktalarını çözebilmem için aynı döneme ilişkin 5-15-60 dk lık çıktıları göndermesi lazım.. :) Ki yinede çözülemeyebiir:) zaten göndermiyorda[/QUOTE]
artık ne edersin, nasıl edersin ben anlamam.. larossian'ı kafaya mı alırsın, para mı teklif edersin, yerini tespit edip hırsızlık mı yaparsın, aylarca pc ye gömülüp sistemini mi çözersin.. bana sonuç lazım..:..: