-
metastocku kurdum..masa üstüne ;the downloader(ofis dosyası) ve metastock proffesional olmak üzere 2 kısayol attı..metastock professi açınca try now/check later/connecting to data vendor.please wait diyor..ama beklemekle hiçbirşey olmuyor..problem nedir..ltf yardım edin..
-
[QUOTE=Astatin;98045]Günaydın Pamık ve tüm forum,
Eğer Dow un bu hareketinden sonrada burası eksi yaparsa, 5.5.5 ile ilgili kuşkum kalmayacak.
DJI patır patır düşerken buranın düşmemesinin önemli bir nedeni de Şubat vdede PY nin aldığı, IMF beklentili uzunlardı sanırım. Nisan vadede böyle bir sıkıntıları yok. Bugünde eksi kaparsak, olması gereken yere doğru süzülmemiz için gerekli olan "halka arz"ı, PY nin DJI daki yükselişi kullanarak sağladığını düşüneceğim.[/QUOTE]
Açılış +-100 yatay olur
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]19 Mart Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
GBP Kamu Finansmanı (Şub) 11:30 4Mlyr -25,1Mlyr Düşük
GBP Kamu Sektörü Net Borçlanması (Şub) 11:30 7Mlyr -3,3Mlyr Düşük
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Şub) 11:30 %1,4 %2,5 Düşük
GBP M4 Para Arzı (y/y) (Şub) 11:30 %17,5 Düşük
[U]EUR Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (JAN) 12:00 -%3,8 -%2,6 Yüksek [/U]
[U]EUR Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (y/y) (JAN) 12:00 -%15,3 -%12,0 Yüksek [/U]
GBP U.K. CBI Sanayi Eğilim Anketi (Mar) 13:00 Orta
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (14 Mar) 14:30 650K 654K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (7 Mar) 14:30 5317K Orta
[U]USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Mar) 16:00 -40 -41,3 Yüksek [/U]
USD Öncü Göstergeler (Şub) 16:00 -%0,6 %0,4 Orta
[U]USD Fed-Tarullo'nun Banka Düzenlemeleri Hakkındaki Konuşması 16:30 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
FedEx (FDX) 0.46$ (Zaman Belli Değil)
Palm, Inc. (PALM) -0.6$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Türkiye[/U][/B]
[B][U]TCMB faiz kararı açıklanacak 19:00[/U] [/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=excali;98049][B]Günaydın,[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
FedEx (FDX) 0.46$ (Zaman Belli Değil)
Palm, Inc. (PALM) -0.6$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Türkiye[/U][/B]
[B][U]TCMB faiz kararı açıklanacak 19:00[/U] [/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B][/quote]
Sevgili GYY,
Bu longları DOW da açsan olmuştun kuracağın şirketine GM...
-
[quote=VOBiX;98028]unlimitted geceye dolarda short girdiysen iyi iş çıkacak sabaha 1,7100 civarı açabilir.[/quote]
kuralım gereği gün içinde belli bir miktar artı puan yapmadan geceye pozisyonda girmiyorum Vobix.
ama dün akşam açtığım dolar shortlarının (Jerfinin şerrinden korkup:)) %90'ını 12 pipste realize edip %10'unu taşıdım. sanırım bu sabaha %90'ın verdiği kadar puan verecek.
jerfin, sen naaptın hala long musun dolarda? geceye taşımış mıydın?
-
[quote=abka;98047]File Download | Free User
metastocku kurdum..masa üstüne ;the downloader(ofis dosyası) ve metastock proffesional olmak üzere 2 kısayol attı..metastock professi açınca try now/check later/connecting to data vendor.please wait diyor..ama beklemekle hiçbirşey olmuyor..problem nedir..ltf yardım edin..[/quote]
Sayın abka,
Masaüstündeki her iki kısayolu da silin ve başlat, programlar, Equis İnternational içinden MetaStock Professional Offline Mode yazan üstüne gelip mouse ta sağ tuş, masaüstüne kopyala deyin ve offline modda çalışmanızı sürdürün.
Bol şanslar...
-
vadeli eşşek değilse + 1000 açar artık ? .. benim açılış tahminim . 30200 .. :D:D:D
-
[I]Herkeze günaydın, bol kazançlar...[/I]
-
[quote=Astatin;98051]Sevgili GYY,
Bu longları DOW da açsan olmuştun kuracağın şirketine GM...[/quote]
Aaah. Keşke. +.
-
bizimkisi mehteran gibi 2 ileri 1 geri..ileri miktarları da geri den geri kalınca oldgumuz yerde tepiniyoruz.şimdi biz dolar düşünce dolar bazında prim yaptık..:)
-
[quote=selçuklu;98054]vadeli eşşek değilse + 1000 açar artık ? .. benim açılış tahminim . 30200 .. :D:D:D[/quote]
Bence vadeli eşşek..açsaın açsın 29650 açsın :) o da senin güzel hatırın için
-
usd zar %1 yukarda...çok düştü primi mi bu yoksa gerceklere dönüş mü acaba