-
[QUOTE=abka;98047]File Download | Free User
metastocku kurdum..masa üstüne ;the downloader(ofis dosyası) ve metastock proffesional olmak üzere 2 kısayol attı..metastock professi açınca try now/check later/connecting to data vendor.please wait diyor..ama beklemekle hiçbirşey olmuyor..problem nedir..ltf yardım edin..[/QUOTE]
Kuraraken no data vendor demeniz lazımdı.
-
[QUOTE=Astatin;98045]Günaydın Pamık ve tüm forum,
Eğer Dow un bu hareketinden sonrada burası eksi yaparsa, 5.5.5 ile ilgili kuşkum kalmayacak.
DJI patır patır düşerken buranın düşmemesinin önemli bir nedeni de Şubat vdede PY nin aldığı, IMF beklentili uzunlardı sanırım. Nisan vadede böyle bir sıkıntıları yok. Bugünde eksi kaparsak, olması gereken yere doğru süzülmemiz için gerekli olan "halka arz"ı, PY nin DJI daki yükselişi kullanarak sağladığını düşüneceğim.[/QUOTE]
5 ne zaman başladı ki..:D büyük ihtimal hala 4 içindeyiz asti..
-
[QUOTE=selçuklu;98054]vadeli eşşek değilse + 1000 açar artık ? .. benim açılış tahminim . 30200 .. :D:D:D[/QUOTE]
Eşek değil eşeoğlueeşşk 29850 açabilir.
-
[QUOTE=unlimitted;98052]kuralım gereği gün içinde belli bir miktar artı puan yapmadan geceye pozisyonda girmiyorum Vobix.
ama dün akşam açtığım dolar shortlarının (Jerfinin şerrinden korkup:)) %90'ını 12 pipste realize edip %10'unu taşıdım. sanırım bu sabaha %90'ın verdiği kadar puan verecek.
jerfin, sen naaptın hala long musun dolarda? geceye taşımış mıydın?[/QUOTE]
endeks kısaları ve dün aldığım dolarları kapatmıştım.. önceki dolarlar duruyor.. trendi görene kadar al sata devam..+.
-
-
[QUOTE=VOBiX;98062]Eşek değil eşeoğlueeşşk 29850 açabilir.[/QUOTE]
Ben bile iyimser kalmışım. .dng
[QUOTE=VOBiX;98026]Dowda negatif uyumsuzluklar tam gaz devam ediyor. [B][COLOR="Blue"]Yarın uçup kaçmyacağız. [/COLOR][/B]Bugünkü gibi sıkıcı bir seans olabilir.[/QUOTE]
-
asti dün 675 kısaları güniçi 325 den verdikten sonra üzülmüştüm hatırlarsan gaptırdık galiba malları demiştim.kapanışa doğru 300 den yaptığım uzunları az evvel okuttum 600 den...
bu piyasada +300 puanlık kol gibi GAP bulmuşum açılışta durur muyum asti :..:
ne halleri varsa görsünler.sahne PY nin :p
-
Dün dediniz dediniz yok 100 puan gap yapar yok 200 puan yapar diye :) alın işte :):)
-
[QUOTE=VOBiX;98065]Ben bile iyimser kalmışım. .dng[/QUOTE]
evet .. itoğluitin yerindenmiş..üüüüüü
-
[quote=jerfin;98061]5 ne zaman başladı ki..:D büyük ihtimal hala 4 içindeyiz asti..[/quote]
Bir EW dalga sayımı polemiğine girmem.. S ve M inişıllı EW cilerimiz forumdlar..Onlarla tartış :)
-
[quote=jerfin;98064]29,600 kısa...:)[/quote]
Acele etmeseydiniz daha yolumuz vardı.:o
-
[QUOTE=Astatin;98058]Bence vadeli eşşek..açsaın açsın 29650 açsın :) o da senin güzel hatırın için[/QUOTE]
Asti tebrikelr .brv
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/ciftrenk_buyuk.gif[/IMG]