750 den ilave uzun..
29500 stop ve kısa seviyem şimdilik..
Printable View
750 den ilave uzun..
29500 stop ve kısa seviyem şimdilik..
Uzuna geçtim ama 30000 üstüne atmadıkça bi cacık olmaz...
kısa devam.
[quote=enorton;98097]Uzuna geçtim ama 30000 üstüne atmadıkça bi cacık olmaz...[/quote]
Ben 29775 çektim seti üzeri kpanışa bakacağım.+.
bu çıkış fake miydi anlamaya çalışıyorum.. 575 altına inerse short yaparım tekrar..
29750 short
uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)
Yurtdışı eksiye geçse maksimum 29300 görürürüz. Yurtdışı iyi artı yapsa maks. 29775 görürüz. Bitsin artık bu işkence, isyanım var ulennnnnn!!! :)
[QUOTE=unlimitted;98102]uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)[/QUOTE]
yok long zamanı bende hala .. sistemlerim alda 5-15-30-60 .. alda günlük satta ... endeks kontratosu var bende.. longum endekste .. hahaha :D:D .. long cover ve short yeresine karar vermedim .. 5 dk sat versi,n düşünürüm belki .. olmadı 15 dk satverince .. oda olmadı saatlik sat versin garanti cover ederim .. hahahahah :D:D:D:D
Sevgili Seyyah,
Ben Uzun Vadeli Longları tutuyorum. Yazdığım sadece bir senaryo umarım gerçekleşmez. Kısa Vadede riskli gördüğüm noktalarda ayrı bir hesapta short pos açarak Uzun vadeli VOB Longları Hedge etmeye çalışıyorum.
Örnegin, 29.75'de shortladım, Slow Stochastic 14,3,3 , %K'sı 25 seviyesi altına düşmeden, %D'yi yukarı yönde kırarsa, Hedge amaçlı short pozisyonlarım kapanır.
[QUOTE=unlimitted;98102]uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)[/QUOTE]
evet haklısın.. 800 aşmasını beklemeliydik.. acele ettik.. yine fake yaptılar..:(
[quote=jerfin;98091]725 stop oldum..:([/quote]
Üzülmeyınız sevgılı jerfınım,
astı ve senın stoplarınızdan ıtına ıle short yapılmıstır, bayragınızı kanım pahasına taşıyacağım.