[quote=Astatin;98119]yeterince kanın vardır umarım:cool:[/quote]
Bana kansız mı demek istiyorsun, duello şart oldu, yeri ve zamanı bildir, zamanım olursa gelirim.
Printable View
[quote=Astatin;98119]yeterince kanın vardır umarım:cool:[/quote]
Bana kansız mı demek istiyorsun, duello şart oldu, yeri ve zamanı bildir, zamanım olursa gelirim.
dünkü amerikan kapanışlarından sonra vob un bugünkü performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı..
otomatik stop yazılı,beklemeye devam uzunda..
yine yatayyyyy mıııı öfffffff
[quote=YAVUZHAN;98121]dünkü amerikan kapanışlarından sonra vob un bugünkü performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı..
otomatik stop yazılı,beklemeye devam uzunda..[/quote]
Aynen sizin duygularınıza sahıbım, en iyisi vobu allaha havale etmek.:..:
bu piyasada 5 dk. sistem bile uzun bir periyod..:)
[quote=tuareg;98120]Bana kansız mı demek istiyorsun, duello şart oldu, yeri ve zamanı bildir, zamanım olursa gelirim.[/quote]
:))) yok sadece short artık kan akıtabilir :) diyorum:D
625 short tekrar... yediler 100 puanımııı...dng.dng
arkadaş bu iş bankası ile akbank ne istiyolar dolardan ya.
kaç gündür satıştalar ama öyle böyle diil, 10.000 kontrat sattıkları gün "bugün canları satmak istemiyor galiba" dedirtiyolar.
neyse, dün akbanktan alıp yine kendisine 14 pips yukardan "yedirdiğim" kontratlardan almak zamanıdır.
hakkınızı helal edin arkidişleee! :..:
1,7115 long!
stop? acccccccccccayip yakın! :D
ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
diğer tarafta da DJI var arkadaş orası terse döner[B][COLOR=red]se[/COLOR][/B] daksi kızda ona uyarsa biz nasıl bunların aksine yukarı yaparız ki? :o
hemen astiyi kafalamalıyım.sistem-i muazzamaya sahip olmalıyım.:D
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:
[quote=jerfin;98126]625 short tekrar... yediler 100 puanımııı...dng.dng[/quote]
Stopun nerede jerfınım, ben de oradan short acayım:D
(Hay allah iyiliğimi versın, koptum,.... kızmıyorsun değil mi sevgılı jerfın, sadece takılıyorum)
[quote=QUEEN;98122]yine yatayyyyy mıııı öfffffff[/quote]
dokunmayın yatay piyasama ya. :D
hiper yatay olmasın ama. beklemek çok sıkıyo.
mimkinse endekste 250 puan, dolarda 15 pips dalga boyu olan dalgalardan alayım lütfen. :..:
[QUOTE=tuareg;98129]Stopun nerede jerfınım, ben de oradan short acayım:D
(Hay allah iyiliğimi versın, koptum,.... kızmıyorsun değil mi sevgılı jerfın, sadece takılıyorum)[/QUOTE]
sana kızabilir miyim ben hiç reco..:)))