ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde 5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim..tşkler
Printable View
ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde 5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim..tşkler
[QUOTE=SEYYAH;98128]ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
diğer tarafta da DJI var arkadaş orası terse döner[B][COLOR=red]se[/COLOR][/B] daksi kızda ona uyarsa biz nasıl bunların aksine yukarı yaparız ki? :o
hemen astiyi kafalamalıyım.sistem-i muazzamaya sahip olmalıyım.:D
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:[/QUOTE]
ŞŞŞŞTTTTTT huylandırmayın vermezse ergenekon bahanesiyle pc ve dökümanlara el koyarız! :..:
[QUOTE=unlimitted;98130]dokunmayın yatay piyasama ya. :D
hiper yatay olmasın ama. beklemek çok sıkıyo.
mimkinse endekste 250 puan, dolarda 15 pips dalga boyu olan dalgalardan alayım lütfen. :..:[/QUOTE]
Becerebilene bravo ben aval durumunu tercih ediyim
[quote=QUEEN;98134]Becerebilene bravo ben aval durumunu tercih ediyim[/quote]
Komisyon oranınız 0,60 kurus ıse 25 puana 1 kontrat ışlemler yapmanızı tavsıye derım, amortısmanlar da dusunce 1 YeTaLe net kar bırakıyor.
(amortısman konusunda astı yle anlasamadık)
dax da yukarı açılınca dünki 29,550 kısaları zararına 29,6250 den kapattım.5 günlük ortalama 29,493.Sayı yukarı 150 puan gecildiği için bende beklemedeyim
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=65028120.jpg][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3371/65028120.jpg[/IMG][/URL][quote=abka;98132]ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde 5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim..tşkler[/quote]
[quote=abka;98132]ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde [B]5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim[/B]..tşkler[/quote]
expert advisor (al-sat oku koyma) işi biraz uzun.
veri almak için masaüstünde oluşan msdownloader kısa yolunu tıkla
açılan pencerede şifreni falan sorar onları anımsamasını belirtki her açmanda şifre istemesin seni yormasın.
giriş yapınca sol tarafta semboller var onları mouse ile üstüne gel seç ve pencere ortasındaki bölümde bulunun tekli oklarla SAĞ tarafa at.hangi periyodu istersen o bölümdeki oklarla atacaksın.
5 dk veriye attığın zaman veriyi alınca metastcokta 5/10/15/20/60/gün grafiğini görebilirsin.bunun için MS/file/open deyip 5 DK klasörden istediğin grafiği açman yeterli.
Jerfin dolar longlayacaksan uzat elini...:..:
[QUOTE=tuareg;98135]Komisyon oranınız 0,60 kurus ıse 25 puana 1 kontrat ışlemler yapmanızı tavsıye derım, amortısmanlar da dusunce 1 YeTaLe net kar bırakıyor.
(amortısman konusunda astı yle anlasamadık)[/QUOTE]
10 ytl alırmıyım heyk verince milyarlar gidiyor
[QUOTE=unlimitted;98139]Jerfin dolar longlayacaksan uzat elini...:..:[/QUOTE]
yok, bugün dolarda işlem yapmayacağım...)
shortlar kapatıldı 650
100 puan kara razı olcaz artık
[QUOTE=SEYYAH;98128]ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
diğer tarafta da DJI var arkadaş orası terse döner[B][COLOR=red]se[/COLOR][/B] daksi kızda ona uyarsa biz nasıl bunların aksine yukarı yaparız ki? :o
hemen astiyi kafalamalıyım.sistem-i muazzamaya sahip olmalıyım.:D
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:[/QUOTE]
Geldikten sonra söyleseydin abri şimdi asti bağlantıyı keserse sadece AL sinyallerinin kısmı gelir SAtlarıon formülü gelmez. .dng