-
[QUOTE=SEYYAH;98138]expert advisor (al-sat oku koyma) işi biraz uzun.
veri almak için masaüstünde oluşan msdownloader kısa yolunu tıkla
açılan pencerede şifreni falan sorar onları anımsamasını belirtki her açmanda şifre istemesin seni yormasın.
giriş yapınca sol tarafta semboller var onları mouse ile üstüne gel seç ve pencere ortasındaki bölümde bulunun tekli oklarla SAĞ tarafa at.hangi periyodu istersen o bölümdeki oklarla atacaksın.
5 dk veriye attığın zaman veriyi alınca metastcokta 5/10/15/20/60/gün grafiğini görebilirsin.bunun için MS/file/open deyip 5 DK klasörden istediğin grafiği açman yeterli.[/QUOTE] dediğin hepsi tamamda.bar atmıyor.mesela şimdi enson bar10;50 de oluşmuş..orada takılı kaldı.
-
sizce haftaya seçim çıkışı olacak mı olmayacak mı..:)
-
[QUOTE=abka;98144]dediğin hepsi tamamda.bar atmıyor.mesela şimdi enson bar10;50 de oluşmuş..orada takılı kaldı.[/QUOTE]
Veriyi her güncellediğinde grafiği yeniden kapatıp açmalısın...
-
[quote=jerfin;98141]yok, bugün dolarda işlem yapmayacağım...)[/quote]
sen almayınca gedik'e sattım ben de.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
bence dolarda tam trade günü! ;)
ama şu stopaj çok kanıma dokunuyo...
-
[QUOTE=abka;98144]dediğin hepsi tamamda.bar atmıyor.mesela şimdi enson bar10;50 de oluşmuş..orada takılı kaldı.[/QUOTE]
Grafiğin sağ alt köşesinde refresh butonu var ona basmanız lazım veriyi çektikten sonra. I harfinden önce internet Explorer yenile butonuna benzeyen birbirinin kovalayan iki ok.
-
[QUOTE=jerfin;98145]sizce haftaya seçim çıkışı olacak mı olmayacak mı..:)[/QUOTE]
-
resfresh data var aşagıda sagda
-
[QUOTE=hilm;98146]Veriyi her güncellediğinde grafiği yeniden kapatıp açmalısın...[/QUOTE]
Yok canım grafik dursun yerinde. Gerçi ben de ilk zamanlar sürekli graifği kapatıp açıyordum sonra View > Resrehh Data yazan yeri gördüm üstteki menülerden. Refresh datanın önündeki resim grafiğin sağ alt köşesinde de avrmış.
-
[QUOTE=unlimitted;98147]sen almayınca gedik'e sattım ben de.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
bence dolarda tam trade günü! ;)[/QUOTE]
haklısın, aslında tam trade günü.. ama canımı sıktılar,nakitteki bütün paramı endeks kontratlarına soktum.. mani kalmadı.:..::..:
-
şimdi bi saganak bi benmi kaldık şortlu .lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=jerfin;98141]yok, bugün dolarda işlem yapmayacağım...)[/QUOTE]
o zaman euroda yap ama sığ biraz,paritede destekliyor +.
-
[QUOTE=gülendam;98153]şimdi bi saganak bi benmi kaldık şortlu .lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bende varım.. stop olduk, ama ölmedik..:)