-
[quote=selçuklu;98185]endeks kontratoları sinir ediyor ama .. hisse bakıp alsak daha iyiydi .veya altın alsaydık 1000 puan vardı ..dolar satsaydık gene daha iyiydi ..benim 5 dk sistemde sata yaklaştı .. .vay anasını ..üü üü üüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
Sormaki sorma...AMan VOB da daha çok götürürüz teminatımız eksik kalmasın diye, 0.93 maliyetli kozaları 1.13 den falan çıkmıştım. ..k vardı:D
YA bu arada senin yaş da baya küçükmüş yeni fark ettim..moralim bozuldu benim bir ayağım çukurda...1 nere 97 nere...üwwwwwwwww
-
asti, millet tırstı senden, artık grafik de yapıştırmayacaklar foruma..:)
-
[quote=TIFIL;98187]hocam dikkatli bakarsanız dik çizgi(mor)dan sonra endeks yükselmesine karşın sizin getiri eğrisi aşağıa gelmiş,son zamanlarda biraz zarara uğratmış sanki ne dersiniz?[/quote]
Sevgili Tıfıl,
Çok haklısın. Dikkat edersen mor çizgi öncesi 19'ünda da zarar etmiş. Ama önemli olan sürekli olarak zararlarını sonrasında kapatıp, sermayeyi sürekli daha fazla hale getirmesi. Belli periyotlarda kaybetmeyen sistem olamaz. Arayan da bence aramasın bulamaz.
Örnegin bu sistem, son 4 ayda tam 60 trade yapıyor, 35 karlı, 25 zaralı işlem. Karlı işlemler getirisi de zararlı işlemler götürü ortalamasından 1.48 kat fazla.
-
[QUOTE=Astatin;98192]Sormaki sorma...AMan VOB da daha çok götürürüz teminatımız eksik kalmasın diye, 0.93 maliyetli kozaları 1.13 den falan çıkmıştım. ..k vardı:D
YA bu arada senin yaş da baya küçükmüş yeni fark ettim..moralim bozuldu benim bir ayağım çukurda...1 nere 97 nere...üwwwwwwwww[/QUOTE]
he geçen sene doğmuştuım .. .. sen nası 97 yaşındasın anlamadım en uzun ömürlü izotopunun yarılanma ömrün 8,3 saatmiş .. iyi yaşamışın maşallah .. Allah uzun ömür versin .. :D :D senin profilde 98 yazıyor ayrıca .. :)
Astatin : son derece kararsız bir radyoaktif element. en uzun ömürlü izotopunun yarı ömrü 8.3 saattir.
-
[quote=sazan;98194]Sevgili Tıfıl,
Çok haklısın. Dikkat edersen mor çizgi öncesi 19'ünda da zarar etmiş. Ama önemli olan sürekli olarak zararlarını sonrasında kapatıp, sermayeyi sürekli daha fazla hale getirmesi. Belli periyotlarda kaybetmeyen sistem olamaz. Arayan da bence aramasın bulamaz.
Örnegin bu sistem, son 4 ayda tam 60 trade yapıyor, 35 karlı, 25 zaralı işlem. Karlı işlemler getirisi de zararlı işlemler götürü ortalamasından 1.48 kat fazla.[/quote]
satmayı düşünür müsünüz? evetse bir paha biçer misiniz?
-
:..::..:.lelele.lelele.lelele.lelelebenim 5 dakikalıklar sata geçti :D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;98195]
Astatin : son derece kararsız bir radyoaktif element. en uzun ömürlü izotopunun yarı ömrü 8.3 saattir.[/quote]
7,2 saat diye biliyorum...:..:
-
[QUOTE=jerfin;98193]asti, millet tırstı senden, artık grafik de yapıştırmayacaklar foruma..:)[/QUOTE]
sözde benimkinide bulmuştu. şeyar efsanesi bunlar . :p ema mena mor bulamadı tabiki
-
[QUOTE=gülendam;98197]:..::..:.lelele.lelele.lelele.lelelebenim 5 dakikalıklar sata geçti :D:D:D:D[/QUOTE]
ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D
-
[QUOTE=jerfin;98200]ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D[/QUOTE]
sadece günlük satta .. altı alda bende .. 1 dk yeni sat vermiş ama .. üüü
-
[quote=jerfin;98200]ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D[/quote]
benim 10 dakikalıklar hala allll da 29575 aşağı kırarsa sat vercek :..::..:
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
10 gün boyunca ilk 3 hisseyi (iş-garan ak) topladım her gün daha pahalıya aldım endeks ise sabit bunu nasıl beceriyorlar tebrik ediyorum.