Kendi analizlerime göre, yurt dışı az artarken yada az azalırken koraleasyon dışı spota ikinci seans iyi bir ALIM GELEBLİR, sistemsel destek de var ilk hedef 31000 stop 29100
Printable View
Kendi analizlerime göre, yurt dışı az artarken yada az azalırken koraleasyon dışı spota ikinci seans iyi bir ALIM GELEBLİR, sistemsel destek de var ilk hedef 31000 stop 29100
Longcular için tehlikeli bölgeye girdik sanki.
[QUOTE=YAVUZHAN;98227]dünkü 775 yükseğinin üzerine bile atamadı kendini piyasa.
periyodu 30 dk yaptık bugüne özel..halen uzunda beklemeye devam..[/QUOTE]
sabır abi .. .sistem aldaysa bir bildiği vardır .. bende sıfır işlem dünden uzun devam ...
[QUOTE=SEYYAH;98218]şu an şortum fekat son derece gerginim...dişlerim felan feşmekan gıcırdıyor...
ALLAH stop ettirmesin! AMİN...[/QUOTE]
Sizin sitem sattamı yoksa EW ye göremi kısasınız ?
29675 long denemesi 29500 stop
vadeli 15 dk flama var .. yukarı kırdı gibi .. 5 dk boll üst banddayız .. görüntü güzel bence ..
Fdjı voba çok güzel çanak tutuyor helal valla..dng
[quote=hilm;98231]Sizin sitem sattamı yoksa EW ye göremi kısasınız ?[/quote]
sn.hilm ben uzun zamandır mekanik sistem kullanmıyorum.diğer yandan şu anki dalga yapısınıda çözebilmiş değilim.yani EW ye göre kısaldım dersem yalan olur.dalga yapısı hakkında fikrim olsa ama doğru ama yanlış burada paylaşırdım.
indikatörlere bakarak şortladım.
tüm kurnazlar alış tarafında icraat sıfır :)
hakkını verin hakkını :)
[IMG]http://i42.tinypic.com/24ay4go.gif[/IMG]
Show başlasın artıkkkkk
:)
geceden zaten uyumadım.bi de bole hareketler ıyı ce uykumu depreştiriyo..kır bi yere artık zincirini..
Yatay piyasa çıkışının habercisi olarak aday olabilirim ben yazınca yataydan çıkıyoruz.:)