-
Hoş geldiniz...
[QUOTE=ahfado;14754]Yarın asya ile beraber cümbür cemaat aşağılara doğru yuvarlanırız....
Bunu kimse yazmaya cesaret edemiyor bari ben yazayım......
Dow 135 puan ekside ve bir haftadır yükselen nikei var,sabah % -2 ,-3 gibi asyayı görürsek şaşırmayalım...ve biz halen bugünkü kapanışımızın üstündeysek gözü kapalı uzun yaparım....[/QUOTE]
Hocam hoş geldin
mesajlarını yeni gördüm..
ınşaat beton işi devammı......???????
-
Hoş geldiniz...
[QUOTE=ahfado;14754]Yarın asya ile beraber cümbür cemaat aşağılara doğru yuvarlanırız....
Bunu kimse yazmaya cesaret edemiyor bari ben yazayım......
Dow 135 puan ekside ve bir haftadır yükselen nikei var,sabah % -2 ,-3 gibi asyayı görürsek şaşırmayalım...ve biz halen bugünkü kapanışımızın üstündeysek gözü kapalı uzun yaparım....[/QUOTE]
Hocam hoş geldin
ınşaat beton işi devammı......???????
-
[quote=ahfado;14761]Çok kısa zamanda çok isabetli tahminler olmuş...
Sn fahri78 buda benden ek olsun...[/quote]
sayın ahfado BLMEM HALA ÖğRENEMEDıNıZMı YARIN VOB NASIL AÇILR BENıM YAZILARI YAZDIğIMDAKı FıYATLAMA DOWUN KAÇTA OLDUğUNA GÖRE DOW DAXI KAÇTAN KAPARSA BUGÜN 12470 DEYKEN DAX 7008 KAPANDI ÜSTÜ GAPLI YUKARI AÇILIş VERıR ALTI GAPLI AşAğI AÇILIş VERıR 12504 KAPNDIğINA GÖRE FLERE BışE OLMAZSA EN AZ 0,30 CıVARI + OLUR BıZDE DE 0,60
-
[quote=ahfado;14761]Çok kısa zamanda çok isabetli tahminler olmuş...
Sn fahri78 buda benden ek olsun...[/quote]
sayın ahfado BLMEM HALA ÖğRENEMEDıNıZMı YARIN VOB NASIL AÇILR BENıM YAZILARI YAZDIğIMDAKı FıYATLAMA DOWUN KAÇTA OLDUğUNA GÖRE DOW DAXI KAÇTAN KAPARSA BUGÜN 12470 DEYKEN DAX 7008 KAPANDI ÜSTÜ GAPLI YUKARI AÇILIş VERıR ALTI GAPLI AşAğI AÇILIş VERıR 12504 KAPNDIğINA GÖRE FLERE BışE OLMAZSA EN AZ 0,30 CıVARI + OLUR BıZDE DE 0,60
-
[QUOTE=cbaykus;14764]Hocam hoş geldin
ınşaat beton işi devammı......???????[/QUOTE]
Teşekkürler..
Aynen üstadım kısa pozisyon devam....
-
[QUOTE=cbaykus;14764]Hocam hoş geldin
ınşaat beton işi devammı......???????[/QUOTE]
Teşekkürler..
Aynen üstadım kısa pozisyon devam....
-
[QUOTE=serkanyurttas;14765]sayın ahfado BLMEM HALA ÖĞRENEMEDİNİZMİ YARIN VOB NASIL AÇILR BENİM YAZILARI YAZDIĞIMDAKİ FİYATLAMA DOWUN KAÇTA OLDUĞUNA GÖRE DOW DAXI KAÇTAN KAPARSA BUGÜN 12470 DEYKEN DAX 7008 KAPANDI ÜSTÜ GAPLI YUKARI AÇILIŞ VERİR ALTI GAPLI AŞAĞI AÇILIŞ VERİR 12504 KAPNDIĞINA GÖRE FLERE BİŞE OLMAZSA EN AZ 0,30 CİVARI + OLUR BİZDE DE 0,60[/QUOTE]
[B]Sakin lütfen.... CAPSLOCK tuşu açık kalmış galiba bu arada...[/B]
not: yazınızı okumaya üşeniyorum, cümleler çok devrik ...
-
[QUOTE=serkanyurttas;14765]sayın ahfado BLMEM HALA ÖĞRENEMEDİNİZMİ YARIN VOB NASIL AÇILR BENİM YAZILARI YAZDIĞIMDAKİ FİYATLAMA DOWUN KAÇTA OLDUĞUNA GÖRE DOW DAXI KAÇTAN KAPARSA BUGÜN 12470 DEYKEN DAX 7008 KAPANDI ÜSTÜ GAPLI YUKARI AÇILIŞ VERİR ALTI GAPLI AŞAĞI AÇILIŞ VERİR 12504 KAPNDIĞINA GÖRE FLERE BİŞE OLMAZSA EN AZ 0,30 CİVARI + OLUR BİZDE DE 0,60[/QUOTE]
[B]Sakin lütfen.... CAPSLOCK tuşu açık kalmış galiba bu arada...[/B]
not: yazınızı okumaya üşeniyorum, cümleler çok devrik ...
-
Sn serkanyurttaş vobun yarın nasıl açılaçağını henüz öğrenemedim öğretirseniz sevinirim...
Siz pozisyonunuza göre dow'un her 10 puan artışında açılış tahminizide sürekli artırmanıza anlam veremiyorum 48500 den başlayıp 49400 de bitirmişsiniz vobun açılışını...
Madem karar veremiyorsunuz bekleyin Dow kapansın ona göre bir tahmin yapın.Boşuna o kadar mesaj yazmamış ve bizde okumamış oluruz....
-
Sn serkanyurttaş vobun yarın nasıl açılaçağını henüz öğrenemedim öğretirseniz sevinirim...
Siz pozisyonunuza göre dow'un her 10 puan artışında açılış tahminizide sürekli artırmanıza anlam veremiyorum 48500 den başlayıp 49400 de bitirmişsiniz vobun açılışını...
Madem karar veremiyorsunuz bekleyin Dow kapansın ona göre bir tahmin yapın.Boşuna o kadar mesaj yazmamış ve bizde okumamış oluruz....
-
[QUOTE=teo;14760]Bu bar şeklini Metastock support ediyormu acaba...Bilen varsa lütfen yazabilirmi...
Equivolume was invented by Richard W Arms Jr. and introduced in his book Volume Cycles in the Stock Market.
The height of each bar (or box) represents the trading range for the period - the highest and lowest prices recorded - while the width of the bar represents volume traded during the period.
We can tell a great deal about the commitment of buyers and sellers from the shape of the box.
An oversquare day shows that buyers and sellers are both strongly committed to their positions. This is a powerful reversal signal after a strong trend. Power days show strong commitment by buyers in an up-trend (or sellers in a down-trend) and serve as confirmation of breakouts above resistance levels (or below support levels) in a chart pattern[/QUOTE]
Sn Teo,
Fiyat grafiğini tıklayarak seçtikten sonra sol alt köşeden line, bar, candlestick, equivolume hatta renko ve point and figure seçenekleri ile istediğiniz gibi chart yaratabilirsiniz. Fiyat grafiği üzerine sağ tıklamak da aynı işi görecektir.
iyi geceler.
-
[QUOTE=teo;14760]Bu bar şeklini Metastock support ediyormu acaba...Bilen varsa lütfen yazabilirmi...
Equivolume was invented by Richard W Arms Jr. and introduced in his book Volume Cycles in the Stock Market.
The height of each bar (or box) represents the trading range for the period - the highest and lowest prices recorded - while the width of the bar represents volume traded during the period.
We can tell a great deal about the commitment of buyers and sellers from the shape of the box.
An oversquare day shows that buyers and sellers are both strongly committed to their positions. This is a powerful reversal signal after a strong trend. Power days show strong commitment by buyers in an up-trend (or sellers in a down-trend) and serve as confirmation of breakouts above resistance levels (or below support levels) in a chart pattern[/QUOTE]
Sn Teo,
Fiyat grafiğini tıklayarak seçtikten sonra sol alt köşeden line, bar, candlestick, equivolume hatta renko ve point and figure seçenekleri ile istediğiniz gibi chart yaratabilirsiniz. Fiyat grafiği üzerine sağ tıklamak da aynı işi görecektir.
iyi geceler.
-
[QUOTE=vobbook;14762][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1331/56049905ze5.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=104&i=56049905ze5.png][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1331/56049905ze5.52e7f53fb5.jpg[/IMG][/URL]
[B]Hocam , bu uyumsuzluğu neden görmezden geliyorsun ? :)[/B][/QUOTE]
görüyorsunda niye görmez gibi yapıyorsun, diyorsun yani muratcıgım.........
dedim ya vadeli günlük bende satta hala... bu bir
ikincisi kanımca zaten bu uyumsuzluk yüzünden düşmedik ve bir tepki verdik.. görevini yaptı yani.. bu kadar güçlü duruşumuzun nedeni...bu iki..
vadeli yeni bir dip yapıp gösterge yine yukarıda kalırsa bu daha anlamlı olacak benim için ..bu üç...
spot aşagı uyumsuz saatlikleri.. bu dört..
saatlik vadeli ve spotta yeni tepe olursa bile bunlar uyumsuz olacaklar gibi... göstergede aşagı doğru bir trend var yanı ..bu beş....
yurtdışını hiç yazmıyorum..bu altı...
iç dinamikler... yedi...
yinede muratcıgım görmemezlik yapmayacagım..göz ucuyla 49650 yi takip edecegim.. riske atamam kendimi... ordan flatlayacagım... belkide kısa vadeli uzun.... ama 49650 geçilene kadar görmemezliğe devam.... he he...brv
-
[QUOTE=vobbook;14762][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1331/56049905ze5.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=104&i=56049905ze5.png][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1331/56049905ze5.52e7f53fb5.jpg[/IMG][/URL]
[B]Hocam , bu uyumsuzluğu neden görmezden geliyorsun ? :)[/B][/QUOTE]
görüyorsunda niye görmez gibi yapıyorsun, diyorsun yani muratcıgım.........
ikincisi kanımca zaten bu uyumsuzluk yüzünden düşmedik ve bir tepki verdik.. görevini yaptı yani.. bu kadar güçlü duruşumuzun nedeni...bu iki..
vadeli yeni bir dip yapıp gösterge yine yukarıda kalırsa bu daha anlamlı olacak benim için ..bu üç...
saatlik vadeli ve spotta yeni tepe olursa bile bunlar uyumsuz olacaklar gibi... göstergede aşagı doğru bir trend var yanı ..bu beş....
iç dinamikler... yedi...
yinede muratcıgım görmemezlik yapmayacagım..göz ucuyla 49650 yi takip edecegim.. riske atamam kendimi... ordan flatlayacagım... belkide kısa vadeli uzun.... ama 49650 geçilene kadar görmemezliğe devam.... he he...brv
-
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/7832/asce4.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/7832/asce4.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=mbm;14770]görüyorsunda niye görmez gibi yapıyorsun diyorsun yani muratcıgım.........
yinede muratcıgım görmemezlik yapmayacagım..göz ucuyla 49650 yi takip edecegim.. riske atamam kendimi... ordan flatlayacagım... belkide kısa vadeli uzun.... ama 49650 geçilene görmemezliğe devam.... he he...brv[/QUOTE]
[B]
Son olarak iki sorum var,
Günlük uyumsuzluk varken yeni bir dip beklentisi ne kadar gerçekçi?
47600 den 49400 leri gören vadeli nasıl olur da günlük bazda al sinyali üretmez?
Başka sorum yok :) Asıl cevabı VOB verecek bize gerçi ama... :)
[/B]
-
[QUOTE=mbm;14770]görüyorsunda niye görmez gibi yapıyorsun diyorsun yani muratcıgım.........
yinede muratcıgım görmemezlik yapmayacagım..göz ucuyla 49650 yi takip edecegim.. riske atamam kendimi... ordan flatlayacagım... belkide kısa vadeli uzun.... ama 49650 geçilene görmemezliğe devam.... he he...brv[/QUOTE]
[B]
47600 den 49400 leri gören vadeli nasıl olur da günlük bazda al sinyali üretmez?
[/B]
-
[QUOTE=vobbook;14772][B]
[/B][/QUOTE]
7 numaralı bahaneyi ekledim sonradan.. 8.yide msnene gönderdim he he..:)
-
[QUOTE=vobbook;14772][B]
[/B][/QUOTE]
7 numaralı bahaneyi ekledim sonradan.. 8.yide msnene gönderdim he he..:)
-
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6979/weewgv3.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6979/weewgv3.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=mbm;14773]7 numaralı bahaneyi ekledim sonradan.. 8.yide msnene gönderdim he he..:)[/QUOTE]
[B]
Bu kadar bahaneye düşmezsek ayıp diyorsun yani hocam :)
Neyse, bakalım... bu kadar fikir teatisi yeterli sanırım , notumuzu VOB verecek, bütünlemeye kalmasak bari... :)
[/B]
-
[QUOTE=mbm;14773]7 numaralı bahaneyi ekledim sonradan.. 8.yide msnene gönderdim he he..:)[/QUOTE]
[B]
Bu kadar bahaneye düşmezsek ayıp diyorsun yani hocam :)
Neyse, bakalım... bu kadar fikir teatisi yeterli sanırım , notumuzu VOB verecek, bütünlemeye kalmasak bari... :)
[/B]
-
[quote=serkanyurttas;14774][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6979/weewgv3.jpg[/IMG][/quote]
bu saatlik dax aynı görüntü f dow da vardı sonra tabi dowa yansıdı usd yende de aynı görünüm mevcut daha yeni sata geçti öyle kolay da al vermiyor görünen yarın 105 kritik seviye usd yen için dax için 7041 dow için 12583 olacak tabi tüfe baskısı nasıl gelişir o da ayrı bi muamma şimdilik longa devam dax 0,50 düşerken biz yüzde 3 düştüydük şimdi 0,50 çıkarken niye yüzde 3 çıkmayalım diyip kandıralım kendimizi
-
[quote=serkanyurttas;14774][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6979/weewgv3.jpg[/IMG][/quote]
bu saatlik dax aynı görüntü f dow da vardı sonra tabi dowa yansıdı usd yende de aynı görünüm mevcut daha yeni sata geçti öyle kolay da al vermiyor görünen yarın 105 kritik seviye usd yen için dax için 7041 dow için 12583 olacak tabi tüfe baskısı nasıl gelişir o da ayrı bi muamma şimdilik longa devam dax 0,50 düşerken biz yüzde 3 düştüydük şimdi 0,50 çıkarken niye yüzde 3 çıkmayalım diyip kandıralım kendimizi
-
ıstanbul Menkul Kıymetler Borsası (ıMKB), zayıf açılışın
ardından günün ikinci yarısında sınırlı tepki alımı ile
karşılaştı.
ılk seansta satış ağırlıklı seyir izleyerek 39500 seviyesine
gevşeyen Ulusal 100 Endeksi, seansı 39653.15 puan ile (%0.79)
316.48 puan ekside kapattı.
Günün ikinci yarısında tepki alımları ile toparlanma çabasına
giren ve 40300 puana kadar yükselen Bileşik Endeks'in yükselişi
sınırlı kaldığı ve sıkışık seyir izlendiği görülüyor.
Yurtdışı piyasalardaki gelişmeleri, vadeli ABD endeks
kontratları, Avrupa borsalarındaki seyri ve petrol fiyatlarını
yakından takip eden ıMKB, yurtiçinde ise siyasi gelişmelere
odaklı seyir izliyor.
Anayasa Mahkemesi'nin üniversitelerde başörtüsü yasağını
kaldıran değişikliğe karşı açılan davayı 5 Haziran'da görüşmeye
başlaması beklenirken, AK Parti'nin kapatma davasında savcının
esas hakkındaki mütaalasını vermesinin ardından konuya ilişkin
gelişmeler yakından takip ediliyor.
ABD'de bugün 17:00’de ISM sanayi endeksi verisi açıklanacak.
Yarın yurtiçinde açıklanacak Mayıs ayı enflasyonu verisi
piyasanın seyri açısından önemli bulunuyor.
ABD'de yarın fabrika siparişleri verisi, Çarşamba günü
özel sektör istihdam raporu ve ISM servis endeksi ile EIA'nın
petrol stoklarını içeren verisi açıklanacak. Haftanın ikinci
yarısında ise Perşembe günü ABD'den gelecek zincir mağaza
satışları ve haftalık işsizlik başvuruları rakamları ile Cuma
günü çıkacak istihdam raporu piyasa tarafından önemli bulunuyor.
Ayrıca bu hafta Perşembe günü ıngiltere Merkez Bankası (BOE)
ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı açıklanacak. ABD
Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke'nin bu hafta içinde
Salı ve Perşembe günleri yapacağı konuşmalar da takip edilecek
gelişmeler arasında yer alıyor.
şeker Yatırım Stratejisti Kadir Tezeller, yarın enflasyon
verisinin açıklanacağına değinerek, bu beklentiye bağlı olarak
bugün piyasada bir miktar sıkışma gözlendiğini kaydetti.
Kadir Tezeller, güne düşük başlayan ıMKB'de bir miktar
toparlanma yaşandığını, ancak işlem hacminin hareket için
yeterli olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Yarın seanstan sonra açıklanacak enflasyon verisi piyasa
üzerinde baskı oluşturuyor. Geçen ay yüksek gelen enflasyon
rakamının yine yüksek gelme ihtimali bulunuyor. ıMKB bu nedenle
sıkışık seyir izliyor."
Stratejist Tezeller, ayrıca Avrupa borsalarının negatif
bir görünüm sergilemesinin de yukarı hareketi sınırladığını
bildirdi ve "Kredi kartı faizinde limit sınırlandırmasının
gündeme gelmesiyle bankacılık sektöründe düşüş olmuştu. Cuma
günü banka kağıtlarına bu hareketin tepkisi gelmiş ve piyasa
toparlanmıştı. Ancak bu hareketin bugün devam edemediğini
gözlüyoruz" dedi.
Tezeller, "Bu hafta içinde ECB ve BOE tarafından açıklanacak
faiz kararları var. Ayrıca Anayasa Mahkemesi'nin türban konusunda
alacağı kararın da piyasalar üzerinde bu hafta etkili olacak
önemli gündem maddeleri arasında yer aldığını düşünüyoruz. Bu
gelişmeler öncesinde bugün sıkışık bir seyir izleniyor" şeklinde
konuştu ve endeksin günü mevcut seviyelerden kapatmasını
beklediklerini sözlerine ekledi.
-
ıstanbul Menkul Kıymetler Borsası (ıMKB), zayıf açılışın
ardından günün ikinci yarısında sınırlı tepki alımı ile
karşılaştı.
ılk seansta satış ağırlıklı seyir izleyerek 39500 seviyesine
gevşeyen Ulusal 100 Endeksi, seansı 39653.15 puan ile (%0.79)
316.48 puan ekside kapattı.
Günün ikinci yarısında tepki alımları ile toparlanma çabasına
giren ve 40300 puana kadar yükselen Bileşik Endeks'in yükselişi
sınırlı kaldığı ve sıkışık seyir izlendiği görülüyor.
Yurtdışı piyasalardaki gelişmeleri, vadeli ABD endeks
kontratları, Avrupa borsalarındaki seyri ve petrol fiyatlarını
yakından takip eden ıMKB, yurtiçinde ise siyasi gelişmelere
odaklı seyir izliyor.
Anayasa Mahkemesi'nin üniversitelerde başörtüsü yasağını
kaldıran değişikliğe karşı açılan davayı 5 Haziran'da görüşmeye
başlaması beklenirken, AK Parti'nin kapatma davasında savcının
esas hakkındaki mütaalasını vermesinin ardından konuya ilişkin
gelişmeler yakından takip ediliyor.
ABD'de bugün 17:00’de ISM sanayi endeksi verisi açıklanacak.
Yarın yurtiçinde açıklanacak Mayıs ayı enflasyonu verisi
piyasanın seyri açısından önemli bulunuyor.
ABD'de yarın fabrika siparişleri verisi, Çarşamba günü
özel sektör istihdam raporu ve ISM servis endeksi ile EIA'nın
petrol stoklarını içeren verisi açıklanacak. Haftanın ikinci
yarısında ise Perşembe günü ABD'den gelecek zincir mağaza
satışları ve haftalık işsizlik başvuruları rakamları ile Cuma
günü çıkacak istihdam raporu piyasa tarafından önemli bulunuyor.
Ayrıca bu hafta Perşembe günü ıngiltere Merkez Bankası (BOE)
ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı açıklanacak. ABD
Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke'nin bu hafta içinde
Salı ve Perşembe günleri yapacağı konuşmalar da takip edilecek
gelişmeler arasında yer alıyor.
şeker Yatırım Stratejisti Kadir Tezeller, yarın enflasyon
verisinin açıklanacağına değinerek, bu beklentiye bağlı olarak
bugün piyasada bir miktar sıkışma gözlendiğini kaydetti.
Kadir Tezeller, güne düşük başlayan ıMKB'de bir miktar
toparlanma yaşandığını, ancak işlem hacminin hareket için
yeterli olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Yarın seanstan sonra açıklanacak enflasyon verisi piyasa
üzerinde baskı oluşturuyor. Geçen ay yüksek gelen enflasyon
rakamının yine yüksek gelme ihtimali bulunuyor. ıMKB bu nedenle
sıkışık seyir izliyor."
Stratejist Tezeller, ayrıca Avrupa borsalarının negatif
bir görünüm sergilemesinin de yukarı hareketi sınırladığını
bildirdi ve "Kredi kartı faizinde limit sınırlandırmasının
gündeme gelmesiyle bankacılık sektöründe düşüş olmuştu. Cuma
günü banka kağıtlarına bu hareketin tepkisi gelmiş ve piyasa
toparlanmıştı. Ancak bu hareketin bugün devam edemediğini
gözlüyoruz" dedi.
Tezeller, "Bu hafta içinde ECB ve BOE tarafından açıklanacak
faiz kararları var. Ayrıca Anayasa Mahkemesi'nin türban konusunda
alacağı kararın da piyasalar üzerinde bu hafta etkili olacak
önemli gündem maddeleri arasında yer aldığını düşünüyoruz. Bu
gelişmeler öncesinde bugün sıkışık bir seyir izleniyor" şeklinde
konuştu ve endeksin günü mevcut seviyelerden kapatmasını
beklediklerini sözlerine ekledi.
-
merhaba arkadaşlar uzun suredir takiip ediyorum bugun uye oldum
-
merhaba arkadaşlar uzun suredir takiip ediyorum bugun uye oldum
-
[QUOTE=hdioxyde;14769]Sn Teo,
iyi geceler.[/QUOTE]
Çok teşekür ederim, niye farketmedim buğüne kadar, çok yardımcı oldun , borçlu kaldım...
Sevgiler.
-
[QUOTE=hdioxyde;14769]Sn Teo,
iyi geceler.[/QUOTE]
Çok teşekür ederim, niye farketmedim buğüne kadar, çok yardımcı oldun , borçlu kaldım...
Sevgiler.
-
[QUOTE=mbm;14751]yarın benim çarpılma günüm olabilir..
o yüzden açılışla flatlayım.. bekleyebilirsem kenarda bekleyeyim...
vadelinin aklına sır erdiremedim bir iki gündür...
ben çözemedim ne yapmak istediğini...ne oyun peşinde oldugunu...
kendi çözülene kadar beklemek yada çok düşük kaldıraç en iyisi galiba....
1/4 gibi.. :)[/QUOTE]
Günaydın bol kazançlar aydınlatıcı yazılarınız için.yazılarınızdaki aydınlatıcı ve net piyasa görüşünüz benim gibi piyasada acemi birine çok yararı oluyor devam dileklerimle.
-
[QUOTE=mbm;14751]yarın benim çarpılma günüm olabilir..
o yüzden açılışla flatlayım.. bekleyebilirsem kenarda bekleyeyim...
vadelinin aklına sır erdiremedim bir iki gündür...
ben çözemedim ne yapmak istediğini...ne oyun peşinde oldugunu...
kendi çözülene kadar beklemek yada çok düşük kaldıraç en iyisi galiba....
1/4 gibi.. :)[/QUOTE]
Günaydın bol kazançlar aydınlatıcı yazılarınız için.yazılarınızdaki aydınlatıcı ve net piyasa görüşünüz benim gibi piyasada acemi birine çok yararı oluyor devam dileklerimle.
-
günaydın dostlar
full short
shortlar kazandıracak hehe
-
günaydın dostlar
full short
shortlar kazandıracak hehe
-
vadeli saatlik
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4884/vbdu5.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=89&i=vbdu5.png][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4884/vbdu5.dd24030a22.jpg[/IMG][/URL]
vadeli 15 daklık
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6205/xcvp7.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=xcvp7.png][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6205/xcvp7.728a3cbff7.jpg[/IMG][/URL]
normal şartlarda vadelinin düşmesi gerekir..
saatlik. 30 ve 15 daklık uyumsuzluklar oluşmuş...
aynı durum saatlik spottada var....
dün bir kez daha 49300 üzeri ideal satış yeri olabilir demiştim...
izleyelim bakalım .vadeli bu sıralar oyun peşinde...
49650 stopu çalıştırırsa ne ala.. yoksa kısaya devam...
-
vadeli saatlik
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4884/vbdu5.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=89&i=vbdu5.png][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4884/vbdu5.dd24030a22.jpg[/IMG][/URL]
vadeli 15 daklık
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6205/xcvp7.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=xcvp7.png][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6205/xcvp7.728a3cbff7.jpg[/IMG][/URL]
normal şartlarda vadelinin düşmesi gerekir..
saatlik. 30 ve 15 daklık uyumsuzluklar oluşmuş...
aynı durum saatlik spottada var....
dün bir kez daha 49300 üzeri ideal satış yeri olabilir demiştim...
izleyelim bakalım .vadeli bu sıralar oyun peşinde...
49650 stopu çalıştırırsa ne ala.. yoksa kısaya devam...
-
[QUOTE=ahfado;14768]Sn serkanyurttaş vobun yarın nasıl açılaçağını henüz öğrenemedim öğretirseniz sevinirim...
Madem karar veremiyorsunuz bekleyin Dow kapansın ona göre bir tahmin yapın.Boşuna o kadar mesaj yazmamış ve bizde okumamış oluruz....[/QUOTE]
evet serkan yurttas arkadasimiz isi abartmis.Gidisata gore yorum yazilmaz dow cokunce 48.500 biraz toparlaninca 49.400.Olmaz boyle yorum yalnizca inandiriciliginizi kaybedersiniz.Ben dun aksam tek yorum yaptim 48.500 dedim ve hala arkasindayim gorusumun.Sayin fahri78 yazilarimi gorunce biraz heyecanlanmis sanirim hemen bizede boyle yorum yapilmaz diye yapistirivermis bir cevapta asagida ona vereyim.
-
[QUOTE=ahfado;14768]Sn serkanyurttaş vobun yarın nasıl açılaçağını henüz öğrenemedim öğretirseniz sevinirim...
Madem karar veremiyorsunuz bekleyin Dow kapansın ona göre bir tahmin yapın.Boşuna o kadar mesaj yazmamış ve bizde okumamış oluruz....[/QUOTE]
evet serkan yurttas arkadasimiz isi abartmis.Gidisata gore yorum yazilmaz dow cokunce 48.500 biraz toparlaninca 49.400.Olmaz boyle yorum yalnizca inandiriciliginizi kaybedersiniz.Ben dun aksam tek yorum yaptim 48.500 dedim ve hala arkasindayim gorusumun.Sayin fahri78 yazilarimi gorunce biraz heyecanlanmis sanirim hemen bizede boyle yorum yapilmaz diye yapistirivermis bir cevapta asagida ona vereyim.