istop etmedim çok ani aldılar dow açılsın bakalım .. üvvvv
Printable View
istop etmedim çok ani aldılar dow açılsın bakalım .. üvvvv
72400 bugün için ciddi direnç oldu artık.
bu geceye flat girmek en uygunu olacak gibi..
[QUOTE=saraylı;239680]denetlemeler için geldim yine....:..:
selçuklu valla süpersin ,senden süper daytrader olacak inş....brv
ciddiyim yani şaka diğil....
+.
yalnız geceye flat olmayı unutma...
bugün düzeltme bitti galiba,ne dersiniz?[/QUOTE]
est abi :o:o .. hep beraber inş .. çok güzel işler yapacaz .. Allah sağlığımızı bozmasın yeter abi .. ... saygılar hörmetler saraylı abi .. :D
[QUOTE=YAVUZHAN;239685]72400 bugün için ciddi direnç oldu artık.
bu geceye flat girmek en uygunu olacak gibi..[/QUOTE]
yavızhan patron geceye flat topiğinde .. geceye flat klubu başkanı yapalım abi seni .. ehehuheu :D:D
[quote=saraylı;239680]denetlemeler için geldim yine....:..:
selçuklu valla süpersin ,senden süper daytrader olacak inş....brv
ciddiyim yani şaka diğil....
+.
yalnız geceye flat olmayı unutma...
bugün düzeltme bitti galiba,ne dersiniz?[/quote]
çoğu bitti azı kaldı gibi..
yarın açılıştada bi dökme yapar pala.
huyu kurusun :)))
bugünden çıkarılan dersler:
-orb nin kırılma noktaları önemli,alt limit 72.800 bir kırıldı ordan 1000 puan aşağı geldi...
-stoplara harfiyen uyduk,zararlar kısa kesildi,bu iyi...
-trend takibi sistem mtr ye biraz daha dikkat
yaf şaka gibi bi olay gerceklestı auhauha yazamadım araya toplantı gırdı yazıcam öldum gulmekten...
ikidir tırtık ediyorum demistimya 100 puan 100 puan .. son işlemde 900 den kısalıp 800 de kapattım hemen 10 sanıye sonra 675 den uzamıstım sonra bu daha da düştü , yükselcek ha yükselicek derken tee 375 i gördü .. bende kendi kendieme sinirleniyorum tabi ulan nie kapatmadım filan hay tırtıgına filan diye.. gun ıcı 200 puan tırtıgı da kaybettık bosu bosuna diye içşesimle kavga ederken bir de ne goreyım forum ahalısı meger el alıskanlıgın sat vermisim 675 den bunu farkettigimde fiyat 475 teydi hemen kapattım pozu toplantıya kostum ama boyle suursuzca işlem yapıp bide üstüne 200 point kapmak bu işlemden beni benden aldı..
yaf cidden analiz filan yapmıcam gari auhauah abavv bu arada fiyyat dibini bulmuş... satmasam zengin olurmuşum peeehhh..
yeni en düşük yaptık ki iş ters/yüz e doğru gidiyor..
amnanın ::: ... kısa devam .. iyiki istop etmemişim ... :o:o
[IMG]http://i39.tinypic.com/if4qxw.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;239698]yeni en düşük yaptık ki iş ters/yüz e doğru gidiyor..[/quote]
bence bu seviyeler tamam olabilir yani düzeltme bitmiş olabilir....
bugün çıkarılan bir diğer ders te :düzeltme olan bir günde bile gerek sistem gerek piyasa iyi marjlar verdi...yani bugün güzel trade etsek 1000 puan alırdık...:)
kısmet...
925 -950 cover .. ve full flat ... poz açamam sanırım artık ..
realize ok sanırım..
bence bu forum dısarıya kapalı olmalı .. sadece tanıdık kısıler ıcerde olmalı.. bu ve benzerı forumlar pıyasa algısı ıcın kesınlıkle takıp edılıyordur.. sıfrelı konular olmalı bence , ole elını sallayan gırıp okuyamasın :)
ne yapsak tersıne gıdıyo pıyasa .dng.dng.dng
100 uzun .. sebebi mavi çizgi .. .üstünde vadeli şuanda ..
son duurum buyrunuz .. bencede forum kapalı olmalı kerim patorn ... hellim aplaya söyleyelim kapalı yapsın forumu bencede ... :o:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/w7hfzs.jpg[/IMG]
selçuklu patron day trader olacak adamsın vesselam :)
çok seri pozisyon değiştiriyorsun,güzel bir özellik..
saraylı hoca boşuna kanaat kullanmadı sana :)
[quote=Kennym;239727]bence bu forum dısarıya kapalı olmalı .. sadece tanıdık kısıler ıcerde olmalı.. bu ve benzerı forumlar pıyasa algısı ıcın kesınlıkle takıp edılıyordur.. sıfrelı konular olmalı bence , ole elını sallayan gırıp okuyamasın [/quote]
arkadaşımızın söylediği doğruda içeri giremezsem benim gibi acemi borsa deryasın da çırpınır durur etmeyin eylemeyin
[quote=citiwan;239740]arkadaşımızın söylediği doğruda içeri giremezsem benim gibi acemi borsa deryasın da çırpınır durur etmeyin eylemeyin[/quote]
öğrencilik bi süre kabul edilebilir..
sonrasında kendi göbeğini kendin kesebilmelisin yoksa sonuç hüsran olur citiwan..
[QUOTE=citiwan;239740]arkadaşımızın söylediği doğruda içeri giremezsem benim gibi acemi borsa deryasın da çırpınır durur etmeyin eylemeyin[/QUOTE]
hocam haklısınız acemılerde faydalansın amme acemılerın daytrade etmesı zaten baslı basına bıraz sakat ve zor bı durum..
acemıler oncelıkle diger konuları takıp ederek bıraz bılgı toplamalı.. daytrade forumu bıraz daha anlık ıslem yapmaya sartlanılmıs ve gun ıcerısınde kesın hareketlerı yazarak yapılan bı konu. dısardan takıp edılmesı stopların belırtılmesı fılan bıraz kullanılır yada dıkkate alınır algı acısından.. o yuzden kapalı olmalı dıyorum yoksa acemı kardeslerımız ıcın boynumuz kıldan ınce.. netekım ben de cok acemıyım bu.. hatta bıdaha dunyaya gelsem gene acemı olurum.. en guzelı acemı olmak. :::::::::::::::::: aha kafayı sıyırdım .dng.dng.dng.dng
sabahki görüntüde APSD olumlu algılanacak şekildeydi zira fiyatla beraber artışı vardı.,
an itibariyle piyasa eksiye geçti ve APSD halen 5 bin kontrattan fazla artışı işaret ediyor ki durum 180 derece değişti şuan için..
son poz 100 uzun devam ... 1 dk güzel bir tobo oldu kapanış yuakarlardan olabilir bence ...
MTR sistemi günbitimine doğru:
özellikle hemen saat 15.00 öncesi emalar sat vermiş ve sistem yönünde 1000 puan düşüş gelmiş...
5'lıkta emalar iyi takip edilmeli...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2e2hy7q.jpg[/IMG]
1 dk tobo buyrunuz .. .
[IMG]http://i41.tinypic.com/dyohn9.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;239752]son poz 100 uzun devam ... 1 dk güzel bir tobo oldu kapanış yuakarlardan olabilir bence ...[/quote]
dur selçuklu ,bugün fazla gitmesin de yarın galiba uzun yapcaz sistem icabı,öyle geliyo içime...
yarın kazanalım,bi alalım roketlesin ...:p:..:
[quote=saraylı;239766]dur selçuklu ,bugün fazla gitmesin de yarın galiba uzun yapcaz sistem icabı,öyle geliyo içime...
yarın kazanalım,bi alalım roketlesin ...:p:..:[/quote]
inşallah gaplı açmaz saraylı abi :..:
bi daha long yaptırdı..
stop yine 71775..
pala fena fake attı..
[quote=Lefter;239769]inşallah gaplı açmaz saraylı abi :..:[/quote]
lefter,gapli açarsa o zaman orb ye bakarız yine,sabahki tepe kırılırsa uzun yaparız...ya da düşünürüz ...hızlıca tabi...:p
[QUOTE=saraylı;239766]dur selçuklu ,bugün fazla gitmesin de yarın galiba uzun yapcaz sistem icabı,öyle geliyo içime...
yarın kazanalım,bi alalım roketlesin ...:p:..:[/QUOTE]
abi gün bugündür .. yarını düşünmeyelim lütfen .. daytrade clup mantığına aykırı abi .. .eheuhehue ::::::
pala yine müthiş tokat atıyor, daytrader.lık zor iş. prensipli, ve söylediğini yapmakla olabilecek bir iş. yapabilecekmiyiz üstad. mesela ben düşünüyorum ama yapamıyorum.
[quote=dede;239785]pala yine müthiş tokat atıyor, daytrader.lık zor iş. prensipli, ve söylediğini yapmakla olabilecek bir iş. yapabilecekmiyiz üstad. mesela ben düşünüyorum ama yapamıyorum.[/quote]
valla deneyeceğiz dede,
[B]ben geçmişte uzun süre üstüste yaptım[/B],hızlı ve kesin hareket etmek gerek,dediğinden caymayacaksın...
topikçe yaparmıyız,bence yaparız,hızlı ve kararlı olmalı....
yapamasak ta önemli zarar olmaz hatta belli sürede kar olur...
[quote=saraylı;239766]dur selçuklu ,bugün fazla gitmesin de yarın galiba uzun yapcaz sistem icabı,öyle geliyo içime...
yarın kazanalım,bi alalım roketlesin ...:p:..:[/quote]
sabah - gaplı açsın longlayalım sonra not arttırımı ve baykalın kasedinin devamı gelsin .uyksonra gün boyu yukarı, bugünün tersi yani:::.dng
[quote=saraylı;239790]valla deneyeceğiz dede,
[B]ben geçmişte uzun süre üstüste yaptım[/B],hızlı ve kesin hareket etmek gerek,dediğinden caymayacaksın...
topikçe yaparmıyız,bence yaparız,hızlı ve kararlı olmalı....
yapamasak ta önemli zarar olmaz hatta belli sürede kar olur...[/quote]
inşallah üsdat,,,
475 ort full flat ... geceyede flat ... güzel başladım güzel devam ederim inşallah .... saraylı abiye ve diğer arkadaşlara teşekkür ....
cümleten iyi akşamlar ... yarın ola hayrola .. sabah stratejimi belirleyip burada paylaşırım inşallah ....
[quote=selçuklu;239794]475 ort full flat ... geceyede flat ... güzel başladım güzel devam ederim inşallah .... saraylı abiye ve diğer arkadaşlara teşekkür ....
cümleten iyi akşamlar ... yarın ola hayrola .. sabah stratejimi belirleyip burada paylaşırım inşallah ....[/quote]
valla teprikler selçuklum performansını beğendim,
nazarım değmesin tüü,tüü...:..:
yarın devam ederiz ,...
gece tabloyu verecem,....
herkese iyi akşamlar....:)
sevgili saraylı abi ve tüm arkadaşlara iyi akşamlar ..
sabah ola hayrola
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
iyi akşamlar..
herkese hayırlı aksamlar... güzel bi gün oldu..
Piyasanın geneli ile ilgili konuşursam,bugünkü düzeltme tam dün akşam verdiğim pivotta sona erdi:71.700 pivot idi...
Bu pivot değerleri önemli,bu akşam vereceğim günlük pivot ta SRB nin yukarı kırılma değeriyle aynı yerde...
Piyasa düzeltmesini bitirdi gözüküyor,yeni dip gelse de yukarı hareket devam etmeli diye düşünüyorum..
ed in 5.dalgası devam ediyor,bu piyasa yeni tepeler yapmadan düşmeyecek..tüm ov li sistemler ala geçmeye başladı ,çoğu alda...
trendin yukarı olduğunu söyleyebilirim.:)
Bu topiğin daytrading düzeniyle ilgili:
[B]saat 15.00 ten sonra yeni giriş yapmayalım kuralını şimdilik kaldırıyorum,her an her yerden yeni giriş yapabiliriz...[/B]
yarından itibaren srb ve orb nin kırılma noktalarına bakcaz ve trendi mtr ile takip edecez,tabi ew e ve bazı tg lere de bakıyoruz...:)