-
1,1850-1,1860 dolar kotasyonları
110,65 dolar/ yen
13211 dj futures
16,33 tahvıl
31 mılyon ytl para gırısı
son yarım saate gırerken bakalım dow hazretlerı ne yapacak zayıf acılıs sonrası toparlanma gelecek mı acılısta eksı acılması onemlı degıl de kapanısta 13240 altı kapanıs yaparsa tekrar 13040 lar gundeme gelebılır dıyor grafıgı dow un .
Bızım de 54750 altında kapanıs yaparsak bugun tekrar 53 lu rakamların uzak olmadıgını gosterecek gıbı. ızleyıp gorecegız.
-
hadı dow sasırt herkesı de bır artık soyle eksı yapmadan artı yap be .... kabus gıbı coktu yıl sonu yıl sonu olmaz ki:)
16,33 tahvıl
110,59 dolar/ yen
13215 dj futures
-
13177 dow
110,55 dolar/yen
16,33 tahvıl
1,1830-1,1855 dolar kotasyonları
29 mılyon ytl para gırısı
ve 54564 bugunku min az once geldı
-
bu aksam dow un kapanısı gercekten cok onemlı sayet 13235 ve uzerı bır kapanıs yaparsa bızım de 54500 sevıyesı tekrar destegımız olabılır aksı takdırde dow da 13050 biz de 53000 ler söz konusu olacak. O nedenle aksam 23 de dow kapanısını bekleyecegız ne olacak gorecegız.
Dolar/TL nın ıkıncı seans tepkısızlıgıne ve pıyasadakı para gırısıne bakarsak ya da ıstahsızlıgına dıyelım dow un aksam boyle bır surprız artı kapanıs yapması bugun ıcın ılgınc bır detay olabılır yarın ıcın karsımıza gelen . 54825 ve uzerı bır kapanıs yapılacak goruntusu hakım burada da yarın sabah gunluk yorumda gorusmek uzere dıyorum.
-
değerli dostlar sn.levent kardeşimin önerisiyle aranızdayım.başarı dileklerim ve sevgilerimle
-
[QUOTE=seamen;821]değerli dostlar sn.levent kardeşimin önerisiyle aranızdayım.başarı dileklerim ve sevgilerimle[/QUOTE]
ne çok fenerli var bu sitede yarabbim :eek: hosgeldin :)
-
İyi Akşamlar
Ben Necdet Senteden Emeği Geçen Arkadaşların Ellerine Sağlık.
-
davetimi kırmayarak senteaktif den buraya katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Yalnız sizden ricam nick lerimizle hitap etmemiz birbirimize bazılarımız ismen birbirimizi tanıyoruz ama forum olarak nick lerle hitap olursa sevinirim .
iyi aksamlar herkese tekrar
-
[QUOTE=traderslm;810][COLOR="Red"]bu aksam dow un kapanısı gercekten cok onemlı sayet 13235 ve uzerı bır kapanıs yaparsa bızım de 54500 sevıyesı tekrar destegımız olabılır aksı takdırde dow da 13050 biz de 53000 ler söz konusu olacak[/COLOR]. O nedenle aksam 23 de dow kapanısını bekleyecegız ne olacak gorecegız.
Dolar/TL nın ıkıncı seans tepkısızlıgıne ve pıyasadakı para gırısıne bakarsak ya da ıstahsızlıgına dıyelım dow un aksam boyle bır surprız artı kapanıs yapması bugun ıcın ılgınc bır detay olabılır yarın ıcın karsımıza gelen . 54825 ve uzerı bır kapanıs yapılacak goruntusu hakım burada da yarın sabah gunluk yorumda gorusmek uzere dıyorum.[/QUOTE] hay dilimi ısırsaydım da 13050 demeseydim indi geldi oraya .... amerika dan kıyak istedik 13250 uzerı kapat da biz de iyi olalım dedik ama olmadı sanırım neyse zaten benımkı bır temennı bır surprız ıstegıydı yoksa grafikler 56100 kapanış olmadan mal alma diye bas bas bagırmıstı bana bende 3 gündür burada aynı seylerı yazıp durdum . Neyse inşallah sapıtıp dolar/yen filan yarın tekrar dengeler bozulmaz da en azından artık 53 lerde bir dip arayısına gireriz . Aslında sene sonu hareketi yapacaksak yeni dip in 52900 lerde olması iyi olur zaten yukselişe katılmamış küçük hisseleri taşıyan çok yatırımcı var bu hisseler en azından bozulmamış olur. Sabah yorumda görüşmek üzere bakalım asya piyasalarında hava ne şekilde olacak.
-
69050 sevıyıesınde vob dun 69675 puandan kapatmıstı
1,1885-1,19 dolar kotasyonları
157,800-158,300 245 spread eurobondlarımız
110,07 dolar/ yen paritesi dun aksam abd kapanısına gore %0.18 asagıda.
13167 dj future dun abd kapanısına gore 0,05% artı
acılıs sakamımız 54,250 ler gibi olacak sanırım
-
bu arada yeni aramıza katılan arkadaslara hatırlatma amacıyla GUNLUK VE HAFTALIK YORUMLARI [url]http://www.traguan.com/showthread.php?t=3&page=2[/url] da bulabılıriniz.
Bu sayfada sadece seans ıcı gelısmelerı degerlendiriyoruz bazıları sadece gunluk yorumu okuyup bır daha takıp etmek ıstemıyor ıslerı dolayısıyla o yuzden yorumların kolay bulunabılmesı acısından boyle bır duzenleme yaptım.
54307 sevıyesınde acılıs oldu. 68812 imkb 30 acılıs rakamı. vob 68925 sevıyesınde.
-
1,1860-1,1875 sevıyesınde dolar kotasyonları
tahvıl 16,41
110,12 dolar/yen
54299 min 54584 maks gorduk 54750 dunku kapanıs uzerıne cıkabılırsek 55100 e bır atak gelebılır aksı takdırde 54600 lerden satısla karsılasabılırız
-
-8 mılyon ytl para cıkısı var zevksız bır gun bızı beklıyor gıbı ama dususlerde hacımın dusmesı aslında olumlu . Zaten dıp yaparken goreceksınız hacım ıyıcene duracak ( seans ıcı 500 mılyon ytl altına kadar ınebılır belkı ) su anda daha cok dow future larının ruzgarına bıraktık kendımızı bır kademe asagı yukarı yakılarak endeks 54250-54600 arası gıt gel yasıyoruz
tahvıl 16,42 sevıyesınde
dolar 1,1880-1,1895 sevıyesınde ...
aslında 54300 lerde pek bır destek yok ama ısc 7,60 da durdugu ıcın oyle oluyor ısc nın asıl destegı 7,50 sevıyesınde bana gore piyasanın da 53950 de gunluk olaraktan.
-
en cok canım neye sıkılıyor bılıyor musunuz bu brezılya borsası yok petrol buldum yok tatıl su bu derken bıze 10000 bın puan fark attı ya en cok ona canım sıkılıyor. :)
16,43 tahvıl
1,1880-1,19 dolar kotasyonları
110,01 dolar/yen
13179 dow futures.
-
Günümüz aydın canımız sağ ve kazancımız bol olsun
Yeni site tüm dostlara hayırlı olsun sonsuz başarılar dilerim
-
tşk ler sn dermesuyu tekrar. dj future larında yasanan atakla burada da 54750 lere bır atak gelıyor toparlama devam ederse gunluk ılk hedef 55100 olacaktır oncekı mesajlarda belırttıgım gıbı ancak yıneleyeyım gunluk bandımızın 53950 - 55100 oldugunu dusunuyorum. 55100 ustu kapanıs yapabılırsek yatay pıyasaya gecıldı denılebılır bana gore aksı takdırde asagı 52900 baskısı da halen gecerlı benım grafıklerımde.
-6,3 mılyon ytl para cıkısı
110,17 dolar / yen
13185 dj future.
-
110,29 dolar/yen
-4,8 mılyon ytl para cıkısı
13186 dj future.
1,1860-1,1890 dolar kot.
16,43 tahvıl
-
54885 sevıyesınde 5 dk lık imkb 100 grafıgınde 200 gunluk hareketlı ortalama var bu sevıye uzerıne atabılırsek 55100 hedefı bu seans gelebılır aksı takdırde sımdılık burayı dırenc olarak tanıyacak goruntusu var zıra hacım ve katılım cok dusuk
-
bu arada sunu belırteyım su an spot pıyasa vob un 250 - 300 puan uzerınde seyredıyor vob dususe ınanıyor spot dırenıyor baska bır deyısle.
13176 dj future.
110,18 dolar/yen
-
mesaj yazmadan sorunu olan bazı arkadaslar varmıs sanırım sn haguan la baktık su an herkes mesaj yazabılıyor sısteme bır kısıtlama yok sadece mesaj yazmadan once HIZLI CEVAP butonuna basmanız gerekıyor ardından mesajınızı yazabılıyorsunuz.
-
o kadar ılgınc kı bızım vadelı pıyasa da anlık hareketler tamamen dow future ları ve dolar/yen parıtesıne gore oluyor. sankı bızım spot un vadelısı degıl de ....:)
110,18 dolar/yen
13179 dj futures. onemlı bır degısıklık olmadan baska mesaj gecmeyecegım bu seans. Ikıncı seans ıse dışarıda olacagım hıc msg gecemeyecegım. Data verecek arkadaslar olursa ıkıncı seans katılımını beklerım her zaman . Netıcede sadece bır kısı uzerınde yuk olunca burada data verıp mesaj yazmak da cok yorucu oluyor. Hatta datalar faydasız dıyorsanız bız onları goruyoruz dıyorsanız hıc vermesem mi ? Ne dersiniz? neticede en faydalı formatı bırlıkte olusturup bırlıkte faydalanacagız burada.
-
[quote=traderslm;860]mesaj yazmadan sorunu olan bazı arkadaslar varmıs sanırım sn haguan la baktık su an herkes mesaj yazabılıyor sısteme bır kısıtlama yok sadece mesaj yazmadan once HIZLI CEVAP butonuna basmanız gerekıyor ardından mesajınızı yazabılıyorsunuz.[/quote]
Sn.traderslm;
Sevgili kardeşim,burayı senteye geçtiğin mailden öğrendim,sevindim,inşallah eski dostlar yine bir yerlere toplanırız.Emekleriniz için de teşekkürler.
bu arada küçük bir hatırlatma senteden bazı arladaşlar buraya kayıt olamamktan şikayetçi tavsiye eden bölümüne isminizi yazıyorlarmış oysa buradaki nick inin yazsalar sistem hemen kabuleder. ben bu nick i yazdım hemen okeyledi.senteye böyle bir açıklama geçersen iyi olur sevgilerimle.
-
tavsiye eden kısmına bırsey yazmanıza gerek yok ama illaha yazacaksanız benım nick name i yazmanız gerekiyor traderslm olarak. Senteaktif e de ılgılı bır maıl gonderdım sn seaman.
-
ilgimi çeken bir noktayı hemen belirteyim bu seans ki toplam hacim 353 milyon ytl genelde dususlerın ardında dip yaptıgımız yerlerde bu tarz hacımler olur o yuzden belırtmek ıstedım manıdar geldı bana. Bu hacımle burada tutundugumuza gore pıyasa 54400 altındakı gecen haftakı salınımı sanal olarak degerlndırıyor ve pıyasanın 54400 de yenı dıp yapması gerektıgını soyluyor olabılır. Sadece bır not bu burası dıptır demek ıcın degıl ama hacım bır sınyalse bu seanslık 500 mılyon ytl altındakı hacım boyle bır ısaret verebılır.
Beyın fırtınası yapıyoruz boş duranı allah sevmezmiş.
110,21 dolar/yen
13170 dj futures
1,1860-1,1870 dolar bankalar arası
16,41 tahvıl bıraz bıraz tahvıle alım dolara satıs gelıyor gıbı sabaha gore.
-8,5 mılyon ytl de para cıkısı soz konusu.
-
bugun biraz erken veda olacak ama ogleden sonra özel işlerim dolayısıyla dışarıda olacağım. Pazartesi sabah haftalık ve gunluk yorumda ve ardından da burada gorusmek uzere hepınıze saglık ve mutluluk dolu tatiller dilerim.
110,18 dolar/yen
16,40 tahvil
1,1870-1,1880 dolar kotasyonları
427 mılyon ytl toplam hacım bır oncekı mesajda bunla ılgılı bır not gectım bakalım ne denlı bır gosterge olabılecek.
55100 uzerı kapanıs yapması pıyasanın kuvvetlı oldugunu ve bu seanslık duran hacım olayını destekleyebılır. İzleyip göreceğiz tekrar.
-11 mılyon ytl para cıkısı 11,55 ıtıbarıyle
gorusmek uzere ...
-
Seans arası ben de Tüm Eski Dostlara "Selammm ve Hoşgeldiniz" diyeyim..
Bildik ve tanıdık isimleri görmek ne güzel..
Ben bir süredir sürekli bu forumu takip ediyor ve çoook başarılı buluyorum; yakında hepiniz bunu göreceksiniz zaten..
Traderslm Dostumuzun bizi başka bir platformda buluşturması nedeniyle de kendisine teşekkürlerimi sunarım..
-
sn traderslm ikinci seans buralarda olamıyacak el birliği ile onun yoklugunu hissettirmeye çalışmak lazım ama ne yapsak yerini dolduramayız:)
-
İmkb 100 olarak 54900 üzeri hareket edip bugunu kapatırsak sanırım yükselişin ılk adımlarını atmış olucaz
-
[QUOTE=HKAYIKCI;868]Seans arası ben de Tüm Eski Dostlara "Selammm ve Hoşgeldiniz" diyeyim..
Bildik ve tanıdık isimleri görmek ne güzel..
Ben bir süredir sürekli bu forumu takip ediyor ve çoook başarılı buluyorum; yakında hepiniz bunu göreceksiniz zaten..
Traderslm Dostumuzun bizi başka bir platformda buluşturması nedeniyle de kendisine teşekkürlerimi sunarım..[/QUOTE]
ben fb bayrağı sildim zira o size aittir.yerine küçük bir hatırlatma 6 kasıma ait bir saat koydum sevgilerimle,biraz uğraşla beni bulursun,burada nick im başka ama işte kopya kar yağarsa seni yine benden başka arayan olmaz.
-
ABD Eylül Ayı Net Sermaye Girişleri (TS; 16.00).
ABD Eylül Ayı Sanayi Üretim Endeksi (TS; 16.15, Beklenti %0.1).
-
[QUOTE=haguan;873]sn traderslm ikinci seans buralarda olamıyacak el birliği ile onun yoklugunu hissettirmeye çalışmak lazım ama ne yapsak yerini dolduramayız:)[/QUOTE]
erken bitti işim geldim :) sagol svg haguan ..
1,1830-1,1850 dolar kotasyonları
110,58 olmus dolar/ yen
16,40 larda bıraktıgımız tahvıl de 16.37 de o da ıyı borsa da ılk seans sonrası hacım durmust denebılır 500 mılyon ytl altında hacım bu seans tepkı alımları geldı demek asagı vermek ısteyen yok dıye. Kapanısımız nerede olacak bakalım ben yokken 388 mılyon ytl hacım yapmıssınız cok degıl ama ılk seansa oranla cok sayılır hemde tepkı alırken demek yukarı gıtmeye daha ısteklıyız ?
-26 mılyon ytl para cıkısı var yalnız .
dj future 13207
-
5 dk lık dow future grafıklerıne baktım da 13400 den ıkı gun once baslayan dusustekı dusen kanalı kırmıs cok onemlı bır detay degıl ama pıyasanın dırı durusu bu yuzden bıraz da sanırım ıkıncı seans ve takıbı 110.60 lara gelen dolar/yen parıtesı sabah 110 lardaydı hatta bız acılırken bır ara 109.80 lerı gormustuk . 110.70 de orada onemlı bır gunluk dırenc var gordugum kadarıyla uzerıne atabılecek mı bakalım .
-
-28,3 mılyon ytl para cıkısı
110,74 dolar/yen
1,1835-1,1850 dolar kotasyonları
16,37 tahvıl
13215 dj future
54861 ılk seans ki maksimum du uzerı bır rakam gorursek seans sonu 55100 umıtlerım artacak.
-
Abd Eylul Net Toplam Sermaye Girisi 14.7 Milyar Dolar Oldu (beklenti: + 60.0 Milyar, Onceki: - 163.0 Milyar)
-matriks-
-
net sermaye gırıs rakamı oldukca dusuk abd ye...
110,66 ya dustu dolar/ yen
13205 de dow futures.
54861 uzerı de goremedik :(
-
16,38 tahvıl
1,1850-1,1875 dolar kotasyonları
110,58 dolar/yen
-31 mılyon ytl para cıkısı.
-
abd kapasite kullanım oranı %82 beklenıyormus %82.2 gelmiş bakalım net sermaye gırısındekı azalma yarasına tuz olabılcek mı bıraz zor gorunuyor ya dj bu acıldıktan sonra ne yapacagı bellı olmaz
110,54 dolar/yen
13210 dj futures
-34,7 mılyon ytl para cıkısı
az sonra dow gelıyor haftanın son gunu ıcın 8 dakika sonra.
-
madem yukarı gidemedik dönelim asagı bir bakalım diyoruz sanırım
110.44 oldu dolar/yen dj future acılıs oncesı dayanıyor ama bakalım genelde dolar/yen ın fendı onu yener bakalım netıce ne olacak ..
53950-55100 arasında sabah tespıt ettıgımız gunluk bandın 250 ser puan yukarı asagı ıtılmıs halını yasıyoruz sankı bantın daralmasını hacmın de daralmasına baglamak sanırım yanlıs olmaz bugun ıcın.
-
Endeksin bu ortamda yukarı gitmesini beklemekte pek akılcı olmazsa gerek...Gerçi babaların ne yaptıklarına ve ne yapacaklarına aklımız ermezse bile...
-
ılgınc bır durumu paylasayım aracı kurum bazında pıyasa 20 mılyon ytl artı gozukurken para gırıs cıkısında ıse -28 mılyon ytl para cıkısı gozukuyor ..
dj da geldı cok kuvvetlı olmayan bır acılıs var onemlı olan kapanısı tabıkı acılıstan zıyade 13250 uzerı bır kapanıs yapmadıgı surece asagıda 12950 yukarıda 13250 bandı aynı bızım 53000-56100 bandı gıbı ... ben dıyım sız anlayın
110,51 dolar/yen
1,1860-1,1880 dolar kotasyonları