-
İndi abi, şimdi ben iş için Antalya'dayım millet imrenir böyle şeylere ama herkes havuz kenarında güneşleniyor ben hıyar gibi bişey varmış gibi hem işi savsaklıyorum hem de ekran karşısında kendimi tüketiyorum. Şu vob ne hastalıklı bişey anlatamam abi kendi adıma.
-
[quote=ordi;245692]İndi abi, şimdi ben iş için Antalya'dayım millet imrenir böyle şeylere ama herkes havuz kenarında güneşleniyor ben hıyar gibi bişey varmış gibi hem işi savsaklıyorum hem de ekran karşısında kendimi tüketiyorum. Şu vob ne hastalıklı bişey anlatamam abi kendi adıma.[/quote]
biliyorum 2005 e kadar bende öyleydim, çok pis bir olay, hisseye geçsen en azından bir nebze, bu bir hastalık,....illet bu,....
-
yeni sayfa açtılar, tamamen avroyla paraleldeler, kötünün iyileşmesini çok istiyorlar, sabah yerlerini verdim avronun, 1 tamamladı, şimdi 2 sürecinde yani 1.2496 banta daha var,....
-
ulen keferelere bak yaw bi namaza gittik geldik halletmişler gene :(
-
69800 cok önemli..düşüşün %50 fibosuna dek geliyor..
üstünde kalırsa 71200 ü hedefler..
-
avro tamam, geriye fdov lar kaldı, bunda hafif satış alıyorum, flat olanlara geçici short 697xx-698xx arasından, dün verdiğim 70150 miydi, buranın üstünden ise kesin short öneriyorum, portföye dikkat lütfen, ky portföye kaybeder,....
-
69353,
69100,
max dip, 685xx
-
f dov da 10230 kırılırsa kıyamet kopar, izleyelim daha çok oraya,
-
pala 1 çarptık, pala2 69173 de, henüz satışı onaylamıyorum, satış 69173 altında hız kazanır, ve 685xx-6xxx lere gider, palalara kadar oln oynaştır, yada yer tazeleyin,...
-
68300 hale ortalamadır, bunun aksi avronun banttan kurtulmasıdır, duran, hareket edn hatırlayın, şimdilik astronot hortumla bağlıdır ve uzay yürüyüşündedir, shorta kar edersek 68300 de flat olcaz, 66300 den long olacaz 68300 den flat olcağız, 3-4 günlük bir periyod yaşacağız böle, sonra trend oluşacak ve gemiye bineceğiz, daha çıkarmı veya daha düşermi tartışmaları olacak,....
-
bu fiyatlar burası yön belirleyecek,
-
max 10 dakika,
avro için kötü yereler, 1.2379 un altında oluşur, biz etkiler, f dovu yazmıştım,...