sayın ronaldinho flata geçtim
Printable View
[quote=Leblebi;15100]sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.[/quote]
Hala dünki yazdıklarım gibi düşünüyorum.
[quote=haguan;15018]50125 direncimiz önümüzde
Eğerki aşabilirsek ne olur ?
Aşarsak 51.200 civarını kendimize hedef olarak belirleriz.
Aşamaz isek ne olur ?
[COLOR=Indigo] Aşamazsak önce 49500 civarı potansiyel destek seviyemiz olur ama cok saglam durmayabilir sadece 50125 i kırmamız için güç toplamaya yarayabilir.[/COLOR]
Asıl destek 48600 de olacaktır.[/quote]
[quote=Leblebi;15100]sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.[/quote]
Hala dünki yazdıklarım gibi düşünüyorum.
[quote=haguan;15018]50125 direncimiz önümüzde
Eğerki aşabilirsek ne olur ?
Aşarsak 51.200 civarını kendimize hedef olarak belirleriz.
Aşamaz isek ne olur ?
[COLOR=Indigo] Aşamazsak önce 49500 civarı potansiyel destek seviyemiz olur ama cok saglam durmayabilir sadece 50125 i kırmamız için güç toplamaya yarayabilir.[/COLOR]
Asıl destek 48600 de olacaktır.[/quote]
Günaydınlar...
Vob da , hisse senetlerindeki gibi seanslık %10 luk bir marj var mı?
Yoksa bir günde %50 de değer kazanabilir yada kaybedebilir mi?
Günaydınlar...
Vob da , hisse senetlerindeki gibi seanslık %10 luk bir marj var mı?
Yoksa bir günde %50 de değer kazanabilir yada kaybedebilir mi?
Gunaydin, iyi seanslar.
Gunaydin, iyi seanslar.
dow 2 gündür sert düşüyor..dünkü barack obama nın adaylığı garantilemesinin etkisi var.eger bugün de al olarak seyredersek yarınki açılıştan korkmamak lazım..al çemberinde olunca bana göre ya flat ya uzun esastır..kanımca 51-52 bin arası dagıtım yeri olacak.
dow 2 gündür sert düşüyor..dünkü barack obama nın adaylığı garantilemesinin etkisi var.eger bugün de al olarak seyredersek yarınki açılıştan korkmamak lazım..al çemberinde olunca bana göre ya flat ya uzun esastır..kanımca 51-52 bin arası dagıtım yeri olacak.
Günaydın
49550 günlük pivot , 48950 önemli destek , 50550 - 51150 direnç olarak izleyeceğim . Bol şans.
Günaydın
49550 günlük pivot , 48950 önemli destek , 50550 - 51150 direnç olarak izleyeceğim . Bol şans.