Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
Printable View
Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
[QUOTE=bull market;20455]Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.[/QUOTE]
dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...
[QUOTE=bull market;20455]Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.[/QUOTE]
dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
yanına dax ve vadeliyide taktı...
şimdi dow açılırken geliyor aşagı.....
bütün dünya üçkagıtçı oldu...
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
[QUOTE=mbm;20459]dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...[/QUOTE]
Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.
[QUOTE=mbm;20459]dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...[/QUOTE]
Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
[QUOTE=mbm;20460]bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
tavsiye ederim[/QUOTE]
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani
[QUOTE=mbm;20460]bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
tavsiye ederim[/QUOTE]
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani