[quote=abka;283982]ne borsaymış bu imkb...
kimseyi takmıyor..,
eskiden yurdışının 3-4 katı düşerdik..[/quote]
17:00'deki Yeni Konut Satışları verisi iyi gelecek galiba.
pala toparladı, fazla basmadı, dow future da dipten 50 puan zıpladı:yü:
Printable View
[quote=abka;283982]ne borsaymış bu imkb...
kimseyi takmıyor..,
eskiden yurdışının 3-4 katı düşerdik..[/quote]
17:00'deki Yeni Konut Satışları verisi iyi gelecek galiba.
pala toparladı, fazla basmadı, dow future da dipten 50 puan zıpladı:yü:
[quote=ebru90;283957]merhaba
konuyu vob dışına taşımak istemem ama sessiz bir izleyici olarak nickinde ya da bottom line footer da din ile ilgili herhangi bir propaganda vs. [B][COLOR=red]Yapanlardan rahatsızlık duyuyorum[/COLOR][/B].
Kimse burada kendi dünya görüşünün empozesini kutsallar üzerinden yapmamalı diye de net bir tavır koymak istiyorum.
Bu konuda daha önce farklı noktalarda moderator tarafından gösterilen hassasiyetlerin aynen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..[/quote]
selamlar. Mesajınızda ki bahsedilen kişi benim sanırım. Ama rahat olun burada birisi bir başkasına kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışırsa ilk tepki veren ben olurum. Ama kimsenin özgürlüğüne ve inancına saldırı olmadığı rahatsızlık vermediği sürecede kimse kimsenin inancını sorgulayamaz bende bunu sorgulatmam. Ben bu nick le üye oldum ve üyeliğim bu şekilde kabul edildi. Yok kardeşim seni kabul etmiyoruz derse sayın yönetim neden diye sormadan eyvallah der giderim. Mekan onların sorgulamak bize düşmez. Vob harici hiç birşey yazmam ve resim olarak yapıştırmam. Yani senin ki sana benim ki bana. Ama illa ben rahatsızlık duyuyorum diyorsanız beni engelleyebilirsiniz. Bu konuda ilk ve son mesajımdır. Selamlar ve bol kazançlar diliyorum. Böyle bir mesajı uygun olmayan bir topikte yazdığım için diğer arkadaşlardanda özür dilerim.
Sanki dj future a değil de pariteye odaklı gidiyormuşuz gibi ?
UNLİ hocam hala onay yok demi düşüşe :rolleyes:
Sayın Unli;
Yorumlarınızı ve pozlarınızı bekliyoruz, bizi kırmazsınız umarım.
kriz ABD kaynaklıysa, bizi teğet geçmişse, bizde 2. dip korkusu yoksa, neden düşelim? ayrışmamız mümkündür.
Sımsek: Malı kural dısıplın anlamına gelmez - bloomberg ht
-matrıks-
bu ne demek şimdi anlamadım
Pala yataya bağlayınca çokmu mutlu oluyorsun ficdansız pala sinir ettin beni pala :(
sürünesice pala...
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;284000]Sımsek: Malı kural dısıplın anlamına gelmez - bloomberg ht
-matrıks-
bu ne demek şimdi anlamadım[/QUOTE]
seçim ekonomisi.... :cool:
[QUOTE=abka;283971]ramazan başladığından beri daytrade sistemim neredeyse yatayda..2 haftadır,çok cuzi karlarla devam..
amme 2-6 agustos çok iyiymiş..5 günde 4200 puans bırakmış..full kontrata ..vay anam vay olurmuş..
başka sistemlerde durum ne..[/QUOTE]
Benim 10 dakikalık zistemde 4500 puan civarı karda... komisyon haric...20 dakkalık zistem ise şimdiye kadar ki en kötü performanşla başabaş durumda... Komisyonuda eklersek 300-400 puan zarardaıdr. ...
Dün çok karışık durumlarda bile destek bulduğu 73.350 noktasının bugün kırılmasını beklemiyorum.. dj bugün tepki verecektir py desteğe çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendireceklerdir...
Kapasıte kullanım oranı agustos'ta % 73.4 (beklentı: % 74.1, hazıran 2010: % 73.6)
-matrıks-
mondiyooooo üwwwww
Abd'de konut satısları verısı acıklanacak
abd'de tsı 17:00'da temmuz ayı konut satısları verısı acıklanacak.
Buna gore bır oncekı ay yuzde 23.6 oranında artısla 330 bın adet olan
yenı konut satıslarının temmuz ayında yuzde 0.9 oranında artısla
333 bın adet olması beklenıyor.
-matrıks-
son 3 dk sonra fırtına olur inş :)
74350 flimin kopacağı yer kırılırsa 3000-4000 puan lık bi aşağı hareket bekliyorum
Abd'de temmuz ayı yenı konut satısları 276 bın adet oldu (beklentı:333 bın oncekı:330 bın)
-matrıks-
abd'de yenı konut satısları temmuz'da: % -12.4 (beklentı: % +0.9 oncekı: % +23.6)
-matrıks-
abd'de hazıran ayı konut satısları 315 bın adede revıze edıldı (revıze oncesı:330 bın)
-matrıks-
[B]AMERİKA GERÇEKLERİ YAVAŞ YAVAŞ DÖKÜLÜYOR[/B]
unli abi eminim 375 ten trendesindir :))) uzat barnağı.lelele.lelele tey tey
pala işi biliyor, kim ne derse desin.
ayrışıyoruz galiba.
ya da bu gece dowun toparlayacağını satın alıyor bizimki.
vay be hiç mi hiç tınlamıyoruz bu vob yüzünden borsa düşmüyor artık bu kesin eskiden vobun olmadığı zamanı hatırlayın böyle olacak dışarısıda biz -0,70 de duracağız hadi ordan be derler :::
yuh pala sana başka bişey demiyorum, yazık beee walla yazık utanmasa 75***lere gidecek şimdi :(
hacı yatmaz formasyonundayız :)
veriler tarihin en kötüsü olarak geliyor ama bizi zerre kadar etkilemedi..
kapanış + olur bu iştahla..
sanki dünkü gibi olacak izlenimi vermeye çalışıyorlar ama sanmıyorum bu sefer fena göçebilir bir anda verebilirler aşağılar aman bıktırdılar her vd sonu aynı terane .dng
allah ne verdiyse long 650 den nıyetlerı bozuk vade sonuna da long
AÇILAN KISALARI AÇILAN UZUNLAR KARŞILAMIYOR. KISALAR DAHA FAZLA.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/25/3498.jpg[/img][/url]
iyide kardeşim anlamadığım şu spotta garan -1,37 akbank desen oda öyle kchol -2 diğerleride peki neden endeks30 böyle işte tek sebep babalar poz ayarlıyor vobda o sebep başka bi şey göremiyorum.:(
[quote=a.kaya;284037]iyide kardeşim anlamadığım şu spotta garan -1,37 akbank desen oda öyle kchol -2 diğerleride peki neden endeks30 böyle işte tek sebep babalar poz ayarlıyor vobda o sebep başka bi şey göremiyorum.:([/quote]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/25/3514.jpg[/img][/url]
gene 73400 altına bırakmadılar ya düşüşü ekim vd ye yayacaklar ya da yukarı vuracaklar bence aşağı ama sistem ne derse o yorum yok sistem ne derse artık:o
cümleten iyi akşamlar
( cok sıkıcı bir gündü )
iyi akşamlar cümleten
yarın sevdiğimiz , görüşlerine yorumlarına değer verdiğimiz abilerimizi forumda görebilmek dileğiyle..
parite hareketleri, gösterge tahvil (8.03) ve kırılamayan 73.300 desteği gösteriyorki düşüş ertelendi beyler...
74.000 den açtığım SHORT'ları 73.600 den kapatıp aynı fiyattan da LONG açtım.Geceye de LONG giriyorum.İyi akşamlar.
ıyı aksamlar geceye ve vadeye long coookkk gucluyuz vadenın son gunu nıyetım ekım vadede kısa yapmak allah utandırmasın....amin
Kısalarla devam. Herkese hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar...
Herkeze iyi aksamlar geceye long.
iyi akşamlar arkadaşlar.
dowa rağmen long giriyorum.
Az biraz sarkma olmasına rağmen destek çalıştı gibi, geceye long
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img347.yukle.tc/images/9806vob-30.png[/IMG][/URL]
iyi akşamlar !
İyi akşamalar, İyi iftarlar..
Bizede dji gibi düşüş nasip olur İnşallah.