dolar,matadorun elındeki kırmızıyı uzaktan görüp de onun için çıldıran azgın bi boga gibi..serbest bırakıldgında deli gibi koşmaya başlıyo
Printable View
dolar,matadorun elındeki kırmızıyı uzaktan görüp de onun için çıldıran azgın bi boga gibi..serbest bırakıldgında deli gibi koşmaya başlıyo
off yaaa hemen 1,71 üstüne attılar fulleyemedimmm.boks..boks.
MB bu akşam faiz indirimi yapmayabilirmiş, sadece bir ihtimal, yapabilirde, fakat en fazla 0.50 yapabilir derler.
Biraz önce TV de konuşmalardan ben bunu anladım...
Yerliler bir noktadan sonra dövize geçer, yabancınında gelmeyeceği bir nokta var diyolar....
[quote=jerfin;98311]senin maliyetin benden daha düşükmüşşşş...dng
ben 1,7075 ort ile aldım...[/quote]
ilk çekilmede 1,7090dan pozisyonu 2 katına çıkarıcam. ;)
30,500 den short yapabilen var mı forumda..:)
[QUOTE=unlimitted;98315]ilk çekilmede 1,7090dan pozisyonu 2 katına çıkarıcam. ;)[/QUOTE]
ahh geri çekilse bende alacağım bi 200 tane daha..
alış kademelerini fullediler 30 bine kadar..
30200 den ilave kısaları kapattım, kısaya devam, full gitmek riskli tabii:) saygılar..
[quote=jerfin;98316]30,500 den short yapabilen var mı forumda..:)[/quote]
30450:p
unlimett vermediler fırsatttt.boks..boks..boks.
fXci suyun altında kaldım lem tüpü unutmuşum dalarkene bende diyorum ne kadar hafifledim capon balığı gibi diye :..:
hala su altındayım fXci siz karada gününüzü gün ederkene ben burada cellat köpengbalıklarıynan boğuşuyorum.zıpkınımıda unutmuşum dalarkene yumruklan dövüyorum köpengbalıklarını.yanlız arada bi ısırıyorlar.camgöz olanı çok fena :..:
şorttayım halen bakalım ya moraracaz suyun altında nefessizlikten ya da bulacaz bi hal çaresini :o
[quote=jerfin;98317]ahh geri çekilse bende alacağım bi 200 tane daha..[/quote]
ben sana bugün trade günü demiştim.
gerçi ben ve bizatihi şahsım ikili olarak oybirliği ile seni ekipten atmıştık ama endekste puan kaybetmişsin madem, gel bakalım.
dolar trade eden bi ben vardım forumda,sen de olmayınca şerrinden de tırsmıyoruz, istediğimiz gibi at koşturabiliyoduk:..: