-
acemiye yardım...yanlışlıkla biryere basmışım herhalde.. ms,nisan vadeliyi bir türlü grafiğini çizemiyor.diğerlerinde sorun yok..nisan vadeyi çagırınca sadece volum çubukları var..defalarca yakın vade,nisan vade olarak istesemde halledemedim..sadece volume çubukları var...
-
[quote=jerfin;98321]unlimett vermediler fırsatttt.boks..boks..boks.[/quote]
1,7170'ten pozisyon 2 katı yaptım.
ama 2. kat için hedef noktası 1,7225
.lelele
-
iş bankası tiyomu aldı ne ?
dolarda en iyi satıcı , endekste en iyi alıcı.
en iyi alıcı yada satıcı olmanın yanında pozisyon büyüklüğü dikkat çekici..
imf haberi falan patlamasın bu işin sonunda ?
-
[QUOTE=SEYYAH;98322]fXci suyun altında kaldım lem tüpü unutmuşum dalarkene bende diyorum ne kadar hafifledim capon balığı gibi diye :..:
hala su altındayım fXci siz karada gününüzü gün ederkene ben burada cellat köpengbalıklarıynan boğuşuyorum.zıpkınımıda unutmuşum dalarkene yumruklan dövüyorum köpengbalıklarını.yanlız arada bi ısırıyorlar.camgöz olanı çok fena :..:
şorttayım halen bakalım ya moraracaz suyun altında nefessizlikten ya da bulacaz bi hal çaresini :o[/QUOTE]
seyyah yanına gelceydim valla cesaretim yok.. sn haguen 30500den balyozu vurarkene gelmek vardı ah ah almak vard 300 puvan karı kaçardım sindi.
ana sistem su yuzeyinde bebeside su yüzeyinde.
-
[quote=YAVUZHAN;98326]iş bankası tiyomu aldı ne ?
dolarda en iyi satıcı , endekste en iyi alıcı.
en iyi alıcı yada satıcı olmanın yanında pozisyon büyüklüğü dikkat çekici..
imf haberi falan patlamasın bu işin sonunda ?[/quote]
olurmu olr yarın haftasonuna da geldık...bellı olmuokı bunların ıslerı.bı kere bole alınca ardndan haber geldı sonra sattı yıne gelır dedık o zaman da gelmedı
-
[QUOTE=unlimitted;98325]1,7170'ten pozisyon 2 katı yaptım.
ama 2. kat için hedef noktası 1,7225
.lelele[/QUOTE]
ahh ahhh uçurdular bir anda doları fulleyemedim.. e napalım o parada endeks kontratlarının nasibiymiş..:..:
-
Jerfin, 2. katı elden çıkardım ben.
1. katı da çıkarmak üzereyim. hatta ve hatta cortlamam yakındır.:..:
-
[quote=jerfin;98329]ahh ahhh uçurdular bir anda doları fulleyemedim.. e napalım o parada endeks kontratlarının nasibiymiş..:..:[/quote]
endeksde de long yaparsan hedge etms olrsn..aracı kurumdan baska da kımse kazanamaz:..:
-
[quote=VOBiX;98281]Asti sağdaki cetvele dikkat.[/quote]
Farkındayım da..onu beni yanıltmak için özellikle koymuş olabilir diye düşünüyorum:..::..: yaww larossion, şunun 60 dk lığını da bir koysan diyorum..
-
[QUOTE=unlimitted;98330]Jerfin, 2. katı elden çıkardım ben.
1. katı da çıkarmak üzereyim. hatta ve hatta cortlamam yakındır.:..:[/QUOTE]
ben taşıyacağım..
-
VOBIX apsd ne diyorsun?
yükseldik fekat apsd -9.000 filan fıstık oldu.hacim MÜTHİŞ...250.000 kontrat...
fiyat yukarı-hacim yukarı-aps aşağı
yani??????
senaryo 3 gibi geldi bana...ama tam anlamıyorum...
-
[quote=Larossıan;98308]Abka mesaj kutunu boşaltırmısın.[/quote]
şşş..hop bakayım ...noliyo orda...