[quote=Astatin;98335]şşş..hop bakayım ...noliyo orda...[/quote]
nolibili?
el altından sistem alışverişi yapıyorlar :..:
Printable View
[quote=Astatin;98335]şşş..hop bakayım ...noliyo orda...[/quote]
nolibili?
el altından sistem alışverişi yapıyorlar :..:
[QUOTE=abka;98324]acemiye yardım...yanlışlıkla biryere basmışım herhalde.. ms,nisan vadeliyi bir türlü grafiğini çizemiyor.diğerlerinde sorun yok..nisan vadeyi çagırınca sadece volum çubukları var..defalarca yakın vade,nisan vade olarak istesemde halledemedim..sadece volume çubukları var...[/QUOTE]
Bende tam bilmiyorum fakat birinde aynısı benimde başıma geldi.
Yanılmıyorsam Matriks downloaderi yeniden kurdum.
Olmazsa MS yi yeniden kurmayıda denyebilirsin.
Başka yolunu bilmiyorum.
usd/jpy tepetaklak oldu yaaaa
[quote=Larossıan;98283]Asti baksın bakalım ne çıkacak.:..::..::..:[/quote]
Bi cetvelden ne çıkacak yaww...Çıksa çıksa şöyle bir şey çıkar: belirli bir referans değere göre pchng dir onlar muntemelen de....şu 60 dk lık grafı yapıltırsan diyorum...bu arada MS mi platform...eğer öyeleyse bir de o iş çıktı başımıza bende mtx var çünkü
[quote=marakes;98331]endeksde de long yaparsan hedge etms olrsn..aracı kurumdan baska da kımse kazanamaz:..:[/quote]
katılmıyorum.
önceden olsa dediğin doğruydu. ama son 10 gündür dolar/endeksin ikisinde de longladığım, ikisinde de shrotladığım ve ikisinden de aynı anda para yaptığım en az 10 pozisyon olmuştur....
[QUOTE=bull market;98299]Lakin bu seviyelerde epey sıkıntı yapacaklar ve yukarıları zorlayacaklar gibi geliyor bana, bu zorlama yarın ilk seansda devam eder sanırım, zaten yarın haftanın son günü, kısaların bana rahatsızlık vereceği seviyeler 31600 seviyeleri olur, ama yinede rahatsız olmam... vadeli kesinlikle 40000 falan olmayacak sonuçta, kaldıraç azaltır yine beklerim kısaları, [COLOR="Red"][B]ayuluk iyidir:)[/B][/COLOR] saygılar...[/QUOTE]
Dikaktli ol nunu bile bıraktı bu sözü. Boğa oldu öğlen.
[quote=jerfin;98338]usd/jpy tepetaklak oldu yaaaa[/quote]
olsun olsun, benim sanal portföyü de coşturdu o zaten.
€/$ mı yoksa usd/jpy mi demiştim, usd/jpy yi seçmiştim.
hoş aynı zaman aralığında ikisi de fecaat hale geldi ya neyse.
:..:
[QUOTE=unlimitted;98306]kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
azıcık realizasyon yapsa bana yeter.:..:
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D[/QUOTE]
O zman İŞ Endeks Long dolar short
[quote=SEYYAH;98336]nolibili?
el altından sistem alışverişi yapıyorlar :..:[/quote]
Benim tanıdığım larossian günahını vermez :) Ama işin içine bol sıfırlar girdiyse ayrı...Neyse Abka az sabredeydi benden klon larossian sistemini yarı fiyatına alırdı :..::..::..:
[quote=unlimitted;98340]katılmıyorum.
önceden olsa dediğin doğruydu. ama son 10 gündür dolar/endeksin ikisinde de longladığım, ikisinde de shrotladığım ve ikisinden de aynı anda para yaptığım en az 10 pozisyon olmuştur....[/quote]
nedenı de doların ıstıkrarlı bı sekılde az da olsa cok da olsa cıkması heralde..
[quote=VOBiX;98343]O zman İŞ Endeks Long dolar short[/quote]
aynen öyle.
[QUOTE=SEYYAH;98334]VOBIX apsd ne diyorsun?
yükseldik fekat apsd -9.000 filan fıstık oldu.hacim MÜTHİŞ...250.000 kontrat...
fiyat yukarı-hacim yukarı-aps aşağı
yani??????
senaryo 3 gibi geldi bana...ama tam anlamıyorum...[/QUOTE]
Senaryo 3 doğru olumludan olumsuza geçiş var. Yeter artık nefesim etmiyor diyor.