-
[quote=marakes;98345]nedenı de doların ıstıkrarlı bı sekılde az da olsa cok da olsa cıkması heralde..[/quote]
aslına bakarsanız doların 1 haftadır fazlaca ve gereksiz yere satışından kaynaklanıyor diyebilirim.
endeks zaten süzülüyordu, ama dolar kontratına bastıran akbank ile iş bankası olayı biraz abarttılar.
üzerine dünkü ve bugünkü €/$ paritesinin coşması tuz biber oldu.
korelasyonları çok bozdular. artık dünyada herhangi bir endekse/pariteye bakarak birbaşkasının ne olacağını söylemek çok zor...
-
[QUOTE=VOBiX;98341]Dikaktli ol nunu bile bıraktı bu sözü. Boğa oldu öğlen.[/QUOTE]
inanmıyorum, nunu boğa mı olduuu:eek:
-
usd trl kac acaba su an verı durdu da..
-
[quote=VOBiX;98347]Senaryo 3 doğru olumludan olumsuza geçiş var. Yeter artık nefesim etmiyor diyor.[/quote]
VOBIX sen çok efendi, çok yardımsever bir insansın ya.seni tanıdığım için gerçekten şanslıyım.senin gibi dostum olsun 1.000.000 lot DYHOL'üm olsun önemli değil :..:
hayırlısıyla bi de baş göz edelimde seni.yaşın geçiyor :..:
-
[quote=jerfin;98349]inanmıyorum, nunu boğa mı olduuu:eek:[/quote]
evet hatta yeminimi bozdum ulen diye bi çığlık da duydum :..:
-
kısaldım..
net sinyali bekleyemedim,direnç seviyelerine yakın oluşumuz etkili oldu.
hayırlısı bakalım.
aslında kısa için 29800 altını görmem lazımdı..
-
[quote=marakes;98350]usd trl kac acaba su an verı durdu da..[/quote]
VOB 1,7235-1,7240
spot 1,7055
-
[quote=unlimitted;98354]VOB 1,7235-1,7240
spot 1,7055[/quote]
vob u goruyorum da spot goremıyorm..enteresan bı program var bende..boyle gıcık oldgunuz biri varsa önerebilirim..
-
[quote=Astatin;98344]Benim tanıdığım larossian günahını vermez :) Ama işin içine bol sıfırlar girdiyse ayrı...Neyse Abka az sabredeydi benden klon larossian sistemini yarı fiyatına alırdı :..::..::..:[/quote]
Ya arkadaşlar etmeyin be ya metastock konusunda yardımcı oldum arkadaşa.:..::..:
-
[quote=Larossıan;98356]Ya arkadaşlar etmeyin be ya metastock konusunda yardımcı oldum arkadaşa.:..::..:[/quote]
Ben de bulandırayım ortalığı az.
SEYYAH, mail kutunu boşalt..Jerfin sen de..Tuareg, sen de tıka basa doldur mail kutunu kazara sana da gönderirim falan...
Ha bir de tercihinizi söyleyin...Larossian, Sazan, Astatin... hangi sistemin açık formülünü istiyorsunuz? (Benim bebiş sistemi istemeyin, daha büyüğe amcaları aplaları, mevcut perf iyi ama 2-3 ay daha büyümesi lazım, üstünüze işeyebilir :))
-
[QUOTE=SEYYAH;98351]VOBIX sen çok efendi, çok yardımsever bir insansın ya.seni tanıdığım için gerçekten şanslıyım.senin gibi dostum olsun 1.000.000 lot DYHOL'üm olsun önemli değil :..:
hayırlısıyla bi de baş göz edelimde seni.yaşın geçiyor :..:[/QUOTE]
Olsun :..: Hiç bir şey olmasa kanalın birinde ortak olarak ekonomi programı yaparsın.
-
[quote=VOBiX;98358]Olsun :..: Hiç bir şey olmasa kanalın birinde ortak olarak ekonomi programı yaparsın.[/quote]
Olsun derken, senin gibi dostumu olsun, 1 milyon lot dyhol u mu olsun, yoksa senin bi eşin mi olsun? hangisine sırıttın ..anlaşılmıyo da:..::..:
PS: Seyyah, ne açgöz adamsın yahu...Lafı bile değiştirmiş, hem 100000 dyholu hem de vobix gibi dostu olcakmış bak bak..O öyle değil, ya vobix gibi dostun olsun 100000 dyhol borcun olsun, yada 100000dyhol un olsun, 1 tane vobix borcun olsun..şeklind eolmalı..:..::..: