hadi pala, arkandayız, ilk hedef 78000
Printable View
hadi pala, arkandayız, ilk hedef 78000
sinsi sinsi yukseliyoruz. iki geri, uc ileri.
"ileri" kismi sinsice oluyor, uwww...
tıkandı baba formasyonu oluştu..
80800 üstüne gidemeyecek hareket pek anlam ifade etmeyecek..
geceye çeyrek long yada flat..
[QUOTE=nunu;332641]parite ve dow serbest ucusa basladi, uwwww.[/QUOTE]
Bizimki çoktan başladıydı emme kanadı kırık:..::..::..:
[quote=nunu;332645]sinsi sinsi yukseliyoruz. iki geri, uc ileri.
"ileri" kismi sinsice oluyor, uwww...[/quote]
Sistemler , long mu nuni??:::
Bugün kaçıncı 80500 ler üstünden kalamayışı oldu artık sayısını bile hatırlamıyorum. Bir tarafa patlayacak artık ama ne tarafa hiçbir fikrim yok... Aşağısı daha ağır basıyor ama herkes aşağı beklediği için yukarı da olabilir... Nasıl yorum ama :D
[quote=excali;332649]Sistemler , long mu nuni??:::[/quote]
sistem mi kaldi?:..:
[quote=nunu;332652]sistem mi kaldi?:..:[/quote]
Benim tanıdığım en sistemli treydırsın..:..:
Hep dün geceki anket yüzünden oldu... Herkes short tarafına doluşmasa sorun kalmayacak şimdiye 30.000'e inmiştik ama dinletemiyoruz ki... :..:
şimdi 250 altında neler var neler
[quote=Strategist;332654]Hep dün geceki anket yüzünden oldu... Herkes short tarafına doluşmasa sorun kalmayacak şimdiye 30.000'e inmiştik ama dinletemiyoruz ki... :..:[/quote]
kontenjan koysun ropot apla. bi de first-come, first-served olsun:..:
[quote=Strategist;332654]Hep dün geceki anket yüzünden oldu... Herkes short tarafına doluşmasa sorun kalmayacak şimdiye 30.000'e inmiştik ama dinletemiyoruz ki... :..:[/quote]
doğru dersin patron,
ben long yazıyorum ankete
Bu analizi öne alalım... :..:
Nerde çokonat... :p
Stro Patron bi daha böyle grf lar koyma lütfen Pala kopya olarak alıyor sonra uyguluyor gibi :..:
Eklenmiş Resmin önizlemesi [URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=4411&d=1297179058"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=4411&stc=1&thumb=1&d=1297179058[/IMG][/URL]
Anketi [B]ertesi gün açılıştan sonra[/B] yapsanız patron?? Pala anlamaz pozisyonunuzu....dng
pala şapkayı sona bırakmış,
tavşan çıkaracak
Hani eksi makas nerede?
[quote=excali;332640]Çarpıntı var mıydı, patron?
Elinde keski olsaydı, ne yapardın??.dng[/quote]
Allah düşmanıma öyle bir gece yaşatmasın eks...
ciddiyim...
heyecan yapmayin, yukari bar gelir birazdan:::
Ula 80000 geleydin long olacaktım palaaaaaaa :)
[quote=unlimitted;332666]Allah düşmanıma öyle bir gece yaşatmasın eks...
ciddiyim...[/quote]
Tahmin ediyorum.üüü Üzerinden uzun zaman geçtiği ve durumu kurtardığın için biraz espri konusu yaptım...brv
son bir hafta rezildi gerçekten...
ama bugün kadar rezil güne ben şapka çıkarırım arkadaş...
[quote=bull market;332669]Ula 80000 geleydin long olacaktım palaaaaaaa :)[/quote]
long olmak istiyorsan hemen verir. az sabret.dng
çok sert hareketler var..
geceye pozisyon bırakmak piyango..
Elma dersem düş armut dersem yüksel
80000 olursa long 81000 olursa short.
Budur....
Geceyede elde var short:)
80500 maliyetli
Kıh kıh kıh....
patlayınca ne oluyor ki?
92.000 den 76.000 e patladı elde avuçta ne var? .dngüüü:(
önceden ne güzelmiş meğer.dowa daxa bakar az buçuk yönü kestirir ona göre bişeyler yapardık.şimdi hepten mok oldu herşey.
trend olsa da indir kaldır yapıyor arada silkeliyor bişey kalmıyor cebe.hatta zararda cabası.
[quote=enorton;332651]Bugün kaçıncı 80500 ler üstünden kalamayışı oldu artık sayısını bile hatırlamıyorum. [B]Bir tarafa patlayacak artık ama ne tarafa hiçbir fikrim yok...[/B] Aşağısı daha ağır basıyor ama herkes aşağı beklediği için yukarı da olabilir... Nasıl yorum ama :D[/quote]
Aynı 5 dklık barda önce 80050 sonra 80500 gösterdiler... Eskiden de bu kadar kısa sürede böyle hareketler olurdu ama nedeni olurdu. Ne bileyim haber, veri bişey gelirdi vs... 5dklık barlar bile uzun gelmeye başladı süre olarak... Allah sonumuzu hayır etsin :(
[quote=TÜRKOĞLU;332677]patlayınca ne oluyor ki?
önceden ne güzelmiş meğer.dowa daxa bakar az buçuk yönü kestirir ona göre bişeyler yapardık.şimdi hepten mok oldu herşey.
trend olsa da indir kaldır yapıyor arada silkeliyor bişey kalmıyor cebe.hatta zararda cabası.[/quote]
eee, herkes trendci olursa olacagi bu, pala isini bilir:::
bankalarla ayakta tutmaya çalışıyorlar,
yarın da tutarlar mı acaba?
GRAŞKA GRAŞKA..-1000 gap umuyorum..ummalarımı teprik ediyorum
birisi çıkıp garantiyi 7.42 ye kadar bassa şimdi ne iyi olur...
[quote=padişah;332681]bankalarla ayakta tutmaya çalışıyorlar,
yarın da tutarlar mı acaba?[/quote]
tutabilirler, ama tutmayadabilirler, ya da baska seylerle tutabilirler. tam astintonluk bir yorum bu.
[quote=TÜRKOĞLU;332677]patlayınca ne oluyor ki?
trend olsa da indir kaldır yapıyor arada silkeliyor bişey kalmıyor cebe.hatta zararda cabası.[/quote]
aynen.
bugün bir arkadaşla 20 dakika telefonda konuştum. biz neyi trade ediyoruz dedim.
işc
garan
endeks
tahvil
vob rakamı
usd/try
gbp/usd
aud/usd
eur/jpy
fdow
dow
dax
nikkei
bana birisi desin ki, şununla alakalı gidiyoruz şu anda...
endeksin ağır abisi işc 5,38 alıştayken 80 bin olan VOB, aynı hisse satıştayken 80,350 yakıyor...
şşş sepeka...kime diyorum!
Vay eksi makasçı ne olduuuu?
80225 kapatır, uzlaşma 80275 olur.
yaşamak direnmektir NUNİ...hatta bazen sisteme bile direnmek..ehehe..ne sadece sistem ne sadece histem, both of them..heheheheh
[IMG]http://i56.tinypic.com/2pzcp4z.png[/IMG]
Buralarda kapadıda:)
Herkeze iyi akşamlar...
yannız dow bu akşam da graşmazsa yarın gonzalez formasyonu olabilir vob da..üww
yine 100 puan fark yaptı..
[quote=padişah;332681]bankalarla ayakta tutmaya çalışıyorlar,
yarın da tutarlar mı acaba?[/quote]
[quote=excali;332626]Hata katsayısını 300 puandan 2350 puana çıkarttım..:..::..:[/quote]
Bu mesajı öne alalım...dng
İYİ AKŞAMLAR...boks..brv