-
[quote=VOBiX;98429]Demekki 30,000 altında oyunda olanlar "30,000 üstünde fiyat mı olur bana ne bana ne ben oynamıyorum" demişler.[/quote]
Oy memişler memişler sabah görürüz bakalım ne demişler diyerek çok manalı bir cümleyle akşamı bitiriyorum .kom
iyi akşamlar ahaliye
-
[quote=VOBiX;98430]Asti sağık fiayt istemiyorsan Yakın vadeyi kullan. Hiç sığ verisi yok.[/quote]
her vadenin ilk zamanları sapık verilerin olduğu zamanlardır..spotu kullanmak bir yol olabilir ama -600 ile +600 arasında makasın olduğu bir borsada ayvayı yedirir, spot sinyali ile vob da işlem yapmak
-
yakın vade grafiğinde şöyle bir durum var
01.11.2008-31.12.2008 arasında Arlaık avdeyi
02.01.2009-27.02.2009 arasında Şubat vadeyi
01.03.2009den sonra da nisan vadeyi alıyor.
Yani aktif vade gibi oluyor. Bu grafikteki sorun.
31.12.2008de Aralık vade kapanışı ile kapanıp 02.01.2009da Şubat vade açılışı ile çaılması başka bir sorunu yok.
-
-
[quote=Astatin;98432]her vadenin ilk zamanları sapık verilerin olduğu zamanlardır..spotu kullanmak bir yol olabilir ama -600 ile +600 arasında makasın olduğu bir borsada ayvayı yedirir, spot sinyali ile vob da işlem yapmak[/quote]
sistemi sürekli en yakın vade üzerinde tutarsan o sığlık sorun olmaktan çıkar.diğer türlü her sistem ana vadeli grafik üstünde sorun çıkarır muhtemelen.çünkü her ana vadenin başlangıcından önceki 2 ay sorunludur işlem falan yok, sığ...burada tüm sistemler sapıtır.sorun senin sisteminde değil yani.
denemesi bedava.sistemini EN YAKIN VADE grafiğine koy bakayım sapıtacak mı?sapıtmaması lazım...
-
MOV(c,8,s) de 8 ne anlama geliyor..
-
[quote=abka;98436]MOV(c,8,s) de 8 ne anlama geliyor..[/quote]
son 8 bar...tamamı da, son 8 barın kapanışlarının basit ortalaması
-
[QUOTE=Astatin;98437]son 8 bar...tamamı da, son 8 barın kapanışlarının basit ortalaması[/QUOTE]
astatin şu sistemini X30YVADE kodunda dene bi çatlatma adamı .dng
-
[quote=fXci;98438]astatin şu sistemini X30YVADE kodunda dene bi çatlatma adamı .dng[/quote]
ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık
-
[quote=Astatin;98439]ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık[/quote]
bende demiştim :o
[quote=SEYYAH;98435]sistemi sürekli en yakın vade üzerinde tutarsan o sığlık sorun olmaktan çıkar.diğer türlü her sistem ana vadeli grafik üstünde sorun çıkarır muhtemelen.çünkü her ana vadenin başlangıcından önceki 2 ay sorunludur işlem falan yok, sığ...burada tüm sistemler sapıtır.sorun senin sisteminde değil yani.
denemesi bedava.[B]sistemini EN YAKIN VADE grafiğine koy bakayım sapıtacak mı?sapıtmaması lazım[/B]...[/quote]
-
İlk ben dedim bana ne bana ne .dng
-
Astatin
Ms taki CS Scientific İnc-Hybrid Trade Screen in içerik formülünü biliyor musun?