-
[QUOTE=Astatin;98450]benim parite işlemlerim akşam heyecanı şeklinde...aracı kurumlar konusunda amon ra ciddi bir araştırma yapıp nirvanaya ulaşmıştı..sanırım o sana en iyi bilgiyi verecektir.[/QUOTE]
GFC'den demo hesap açtım.Metatrader üstünden işlem yapıyorsunuz.hesap açmak için minimum 500 dolar gerekiyor. İşlemlerinizi İngiliz ODL üstünden yapıyorsunuz yani onların müşterisi oluyorsunuz.Parite işlemleri dışında endeks te (almanya,fransa,rusya vb) alıp satabiliyorsunuz.Altın işlemide var.Benim hoşuma gitti.GFC nin sitesinden demo hesap açıp deneyebilirsiniz!
-
[quote=VOBiX;98445]"Formula is password protected or read-only"
Bunları çözen bir program yapmış gavurlar ama kendi tayfaları kullanabiliyor sadece.[/quote]
bende bu hybrid zımbırtısının 3-5 göynek üstü bir OSİLATÖR var.velvelakin sisteme dökemedim.
OSİLATÖR ile AL-SAT yapabilirim aslında grafik üstünde OK çıkmaz ama altta kabak gibi ne yapmam gerektiğini söylüyor.
-
eldeki verilere göre 29650 yeresini açılışta görürüz diye umuyorum
-
[QUOTE=truva;98452]bu formul matriks de çalıyormu[/QUOTE]
MSte çalışıyor formülü gizli default olarka geliyor. Formülü çaık olsa matrikste de çalışır.
-
yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
dj 7400 kapattı -1.15 lik bir düşüşle
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?
-
[quote=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/quote]
Kalmasaydın iyidiyde flat olabilirdi hayırlısı olsun fake yapmış olabilirler.;)
-
[QUOTE=Larossıan;98454]Azmin elinden ne kurtulmuşki..lelele.lelele.leleleAsti bende yakın vade yapınca orası düzeldi ne işse.[/QUOTE]
Daha önce sorsaymışsınız keşke. Yakın vadednin saatlik verielri vobun açılışına kadar dayanıyor. Saatlik ssitem testleri daha güzel oluyor.
-
[QUOTE=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/QUOTE]
dow kapanış çok kötü değil sabah future ve asya daha belirleyici olur
-
[QUOTE=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/QUOTE]
Sabah fdowa göre yeni bir düzen kurulur. Şimdilik yatay görünüyor. Makas -335 olduğu için 30,000 altına inmez. Spot açılınca karar verir gibi olur daha sonra 10:00 da Avrupayı bekler. 10:15ten sonra netleşmeye başlar.
-
[QUOTE=Astatin;98439]ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;98440]bende demiştim :o[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;98441]İlk ben dedim bana ne bana ne .dng[/QUOTE]
Hehehe söylemesini biliceksin.. Baktım siz diyonuz emma mena mor astatin anlamıyor :D bakın ben dedimmi nasıl anladı ;)
-
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/4930/testag.png[/IMG]
1. nesil bir dinazor sistem
-
VOBIX veya Larrosian metastockta bu barları nasıl boyayabilirim?
yani AL sinyali devam ettiği sürece yeşil kalsın tüm BAR lar SAT a dönünce kırmızıya dönsün.highlight tan mı bi yerden yapılıyordu bu yaw :cool:
mersi,