[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1152/fdowx.png[/IMG]
Foreks Haziran'ı Matriks Mart'ı gösteriyor da olabilir.
Printable View
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1152/fdowx.png[/IMG]
Foreks Haziran'ı Matriks Mart'ı gösteriyor da olabilir.
[QUOTE=emrehan;98492]87462 alıcı 87462 satıcı buda hatalı yani foreks bu dasyayı 11 ayın 3 itibariyle
yolladı onlarınkide bozuk[/QUOTE]
Bir de bu derinlikler için ayrıca ücret alıyorlar. :mad:
VOB bu işe el koysun 15 dk gecikmeli fiyat yayınlar gibi sitesinde yayınlasın.
Herkese iyi geceler gündüz bir ara görüşmek üzere. .uyk
[quote=VOBiX;98494]Bir de bu derinlikler için ayrıca ücret alıyorlar. :mad:
VOB bu işe el koysun 15 dk gecikmeli fiyat yayınlar gibi sitesinde yayınlasın.[/quote]
Syn VOBİX ,
Sanıyorum euroline ninki dogru , çünkü sistem 24 saat açık , Birde hergün matrix le karşılaştırıyorum , eroline ve matrix teki takaslar birbirini dogruluyor , eger forex teki arkadaş sistemi 24 saat açık bırakmıyorsa hata buradan kaynaklanıyor olabilir.
[quote=saganak;98496]Syn VOBİX ,
Sanıyorum euroline ninki dogru , çünkü sistem 24 saat açık , Birde hergün matrix le karşılaştırıyorum , eroline ve matrix teki takaslar birbirini dogruluyor , eger forex teki arkadaş sistemi 24 saat açık bırakmıyorsa hata buradan kaynaklanıyor olabilir.[/quote]
sayın saganak yarın ve onumuzdekı hafta ıcın goruslerınız neler vob da ?
[quote=volkante;98497]sayın saganak yarın ve onumuzdekı hafta ıcın goruslerınız neler vob da ?[/quote]
Teknik olarak cevaplamaya çalışayım ,
5.5.3 çok büyük ihtimal 28400 de sonlandı ,
5.5.4 içindeyiz ,
5.5.4 ün hedefleri : 0.38 düzeltme seviyesi 30750 , 0.62 düz<eltme seviyesi 32200 dür.
Sonrası 5.5.5 var ,
Ancak vadelideki gerek eksi makas , gerek artı makas sayımlarda bütünlük saglamadıgı inancındayım , bu nedenle U030 Dikkate almak daha dogru bir yoldur kanatini taşıyorum.
Yatırım tavsiyesi deyildir.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar , iyi geceler.
fdow da az evvel vade değişimi oldu.mart vadelisi kapandı.haziranı en yakın vade olarak grafiğe yansıdı...
7.322...
peki nasıl olacak şimdi? ben hiç dikkat etmedim vade değişimlerinde bizim piyasa buna nasıl tepki veriyor?çünkü kapanan vade 7.380 civarı kapandı.bu 7.320 ekstra 60 puan aşağıya indi bir anda....
[QUOTE=VOBiX;98477]Max 802
(800+804)/2=802 .lelele[/QUOTE]
hakkımı yeme yahu.
max 803.24.
adamlar bunu nasıl ayarlıyor anlamıyorum,
804 e anlık değse değişik mesaj verecek.:..:
bakma sen ben masus aralık veriyorum.
sevgiler.
[QUOTE=saganak;98480]Finans efg nin karşı bacagı ,[/QUOTE]
eskiden citi yüklü pozisyon taşırdı günlük işlemler harici , sanırım citi yerine finansı kullanıyorlar.
[quote=SEYYAH;98499]fdow da az evvel vade değişimi oldu.mart vadelisi kapandı.haziranı en yakın vade olarak grafiğe yansıdı...
7.322...
peki nasıl olacak şimdi? ben hiç dikkat etmedim vade değişimlerinde bizim piyasa buna nasıl tepki veriyor?çünkü kapanan vade 7.380 civarı kapandı.bu 7.320 ekstra 60 puan aşağıya indi bir anda....[/quote]
fsp için +5 puan, fdow için +59 puan matriste görünen rakama ekleyeceksin eklemesine de bu durumdan bi haber olanlar gaza gelecek yada opaniğe kapılacak, sabah bizim eşşekler bu durumu kullanır :D
[QUOTE=SEYYAH;98499]fdow da az evvel vade değişimi oldu.mart vadelisi kapandı.haziranı en yakın vade olarak grafiğe yansıdı...
7.322...
peki nasıl olacak şimdi? ben hiç dikkat etmedim vade değişimlerinde bizim piyasa buna nasıl tepki veriyor?çünkü kapanan vade 7.380 civarı kapandı.bu 7.320 ekstra 60 puan aşağıya indi bir anda....[/QUOTE]
burada % değişimi dikkate alacağız o zaman herhalde, hayret daha önce buna hiç dikkat etmemişim.
sevgiler.
[quote=jelibon;98503]burada % değişimi dikkate alacağız o zaman herhalde, hayret daha önce buna hiç dikkat etmemişim.
sevgiler.[/quote]
[url]http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-dow_product_calendar.html[/url]
fdow vade değişim tarihleri