[QUOTE=Nohamura;31756]çok pis gap oldu nolcak şimdi kısası olan kapasınmı tutsunmu .dng[/QUOTE]
ben bugün şort flat şort flat giderim :)
Printable View
[QUOTE=Nohamura;31756]çok pis gap oldu nolcak şimdi kısası olan kapasınmı tutsunmu .dng[/QUOTE]
ben bugün şort flat şort flat giderim :)
[QUOTE=Vob Trader;31752]s.a ağalar[/QUOTE]
a.s. pis diye diye pis gocerttin piyasayi :D
dikkat dikkat
matriks vob derinlik bozuktur bilgilerinize
buralardan maliyet yaptım bakalım...
arkadaşlar gene sizler iyi bilirsiniz ama böle durumlarda satışlar hep derinleşir çükü pisikoloji zaten dipiz alt bandayız tepki diye hareket kovalar ama satışlar hep derinleşir. trade yeteneğine güvenmeyen şortcu arkadaşların hiç kıpırdamamasını öneririm. londa kalan arkadaşlar için de allah sabır versin. inş bidaki tradede de onlar rızıklarını alırlar:(
3/1 pozdaki uzunumu kapadım gelişmeleri yakından izlemeye devam
Shorta devam, tren den atlamaya hiç niyetim yok...
[QUOTE=teo;31766]Shorta devam, tren den atlamaya hiç niyetim yok...[/QUOTE]
bende teo amma aklım mbm de o kurtarır biseykilde bilir işi.48200 yeresine gelerse shorts realiz edceyim
[QUOTE=hexen;31767]bende teo amma aklım mbm de o kurtarır biseykilde bilir işi.48200 yeresine gelerse shorts realiz edceyim[/QUOTE]
uyumsuzluklar sadece yatay piyasa da iş yapar,trendde yapmaz, kendiside bilir bunu çok iyi şekilde,çünkü forumda hep yazar,es geçiyorum diye, bu sefer nasıl oldu, basireti mi bağlandı anlamadım, o kadar da uyardım.
Trade olayında başarı çok kötüdür, aşırı güven kazanırsınız ve bazen detayları atlarsınız ve bir seferde acımasız şekilde kaybedersiniz.
Bu benim başıma çok geldi, sanırım o da bu kötü dönemi geçiriyor.
Kendisine geçmiş olsun diyorum...
[QUOTE=teo;31743]Bollingerın alt bandı 49400 acılır sanırım, burada alt band dıye bıraz daha mılletı longlatırlar...Karı yeterlı bulanlar kapanır, SOnra yenıden dusus, Ve jübile...[/QUOTE]
aynen dediginiz gibi oluyor yine.shortladim ancak 100 puan geldi. kimseye ne ekmek yok hele pide hic yok(cunku pahali):)))
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazançlar
gunaydın..49250den biraz uzadık
[QUOTE=teo;31768]uyumsuzluklar sadece yatay piyasa da iş yapar,trendde yapmaz, kendiside bilir bunu çok iyi şekilde,çünkü forumda hep yazar,es geçiyorum diye, bu sefer nasıl oldu, basireti mi bağlandı anlamadım, o kadar da uyardım.
Trade olayında başarı çok kötüdür, aşırı güven kazanırsınız ve bazen detayları atlarsınız ve bir seferde acımasız şekilde kaybedersiniz.
Kendisine geçmiş olsun diyorum...[/QUOTE]
belki kâr gecer bugun 5dakk oluşma.. kanal asayasına kırar ? ozman dusme hızlı . kırmaz ozman yukarya
[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/7121/5dakkrd9.png[/IMG]
[QUOTE=teo;31768]uyumsuzluklar sadece yatay piyasa da iş yapar,trendde yapmaz, kendiside bilir bunu çok iyi şekilde,çünkü forumda hep yazar,es geçiyorum diye, bu sefer nasıl oldu, basireti mi bağlandı anlamadım, o kadar da uyardım.
Kendisine geçmiş olsun diyorum...[/QUOTE]
gapa yapacak bir şey yok teo...
kralıda gelse 1500 eksi ile açtı..bunu değiştiremez...
gece pozisyonu tercih meselesi...
3 gündür ters başlıyorum... vardır bir hayır....
[B]son ikisinde sistemler alda kapattı... eksi başladılar...
dünde satta kapattı.yine eksi başladı...
sabahki açılışların sistemlerle ilgisi yok yani....[/B]
şuan sistemden çıktım bugun...al -ver yapıyorum...
sinyalin 1500 puan aşagısından dahil olmamak için...
ilk sinyalle sisteme dönerim...
en son 49350 kısa.....
pozisyonlar sistem dışı al sat oldugu için yazmayacagım bugün....
bugün %4-5 arası bir eksi kapanış bekliyorum
[QUOTE=Vob Trader;31779]bugün %4-5 arası bir eksi kapanış bekliyorum[/QUOTE]
yine piss tahminler yapiyosun :)
[QUOTE=follow;31780]yine piss tahminler yapiyosun :)[/QUOTE]
pis atarım :)
49,200 long deneme bakalım ne olcak
bol daralıor biraz daha uzasın ky hopp uzun bir çubuk. zaten ne zamandır dramatik sonuç bekleye bekleye bi hal olduk. bugün de dramatik sonuç bekliom dowdan
herkes sesssizlige burundu.
Sanırım bugün artık hareket bandı belirlendi, 49000 altından dönüyor yukarı, demekki 49000 üzeri sat altında kısaları kapat uzuna geç stratejisi bugünün stratejisi, pazartesiye ne olur kestirmek güç, saygılar.
bugünün düşüğü 48850 olsa gerek, buralardan bugünlük uzun artık, saygılar
[QUOTE=tobre;31782]49,200 long deneme bakalım ne olcak[/QUOTE]
sistem dışı deneme başarısız 48,900 flat
49.350-49.500 aralığının altında uzun denemelerini çok tehlikeli görüyorum...
Aşağıda 47.000 ler var..
Kısa periyodlara göre daha sert düşmez bugün artık, saygılar.
Evet işte bu, akat 49000 üzerindede fazla yolumuz yok, saygılar.
herşey neden düşüyor yorumu olan varmı ? petrol,altın,yen,parite vs..
Artık ikinci seans açılışından sonra 49250-49350 seviyelerine tekrar bir atak uygun olur, py ye sipariş gibi oldu ama kusura bakmasın:), saygılar.
Artık wolsitrit in çok uzun dönem piyasaları manipüle etmesi bitmiş olabilir, yani artık eskiye döndük ve petrol altın aşağı, borsalar aşağı, herşey aşağı, yok yukarı, hoop hepsi yukarı, hani yani normali buydu ya o bakımdan:) saygılar.
[QUOTE=furkan;31791]herşey neden düşüyor yorumu olan varmı ? petrol,altın,yen,parite vs..[/QUOTE]
stagflasyon yerine DEZENFLASYON.
yani enflasyon yok, hareket yok, durgunluk ama enflasyonsuz.
sevgiler.
tabii amerikada, avrupa hala rüyada.
[quote=furkan;31791]herşey neden düşüyor yorumu olan varmı ? petrol,altın,yen,parite vs..[/quote]
.........
Bugün AB’de TSİ ile 13:00’de Almanya sanayi üretimi, ABD’de 15:30’da tarım dışı istihdam ve işsizlik oranı verileri takip edilecek. Günün odak noktası olacak ve 75.000 azalış beklenen tarım dışı istihdam datasında zayıflamada derinleşme resesyon endişelerini güçlendirebilir ve piyasalardaki baskıyı arttırabilir. [B]Carry trade pozisyonlarındaki sert satışlar bugüne yönelik beklentilerde riskten kaçınma[/B] yönünde sinyal veriyor..........
KAYNAK YAPI KREDİ YATIRIM
[QUOTE=mozkan;31798].........
Bugün AB’de TSİ ile 13:00’de Almanya sanayi üretimi, ABD’de 15:30’da tarım dışı istihdam ve işsizlik oranı verileri takip edilecek. Günün odak noktası olacak ve 75.000 azalış beklenen tarım dışı istihdam datasında zayıflamada derinleşme resesyon endişelerini güçlendirebilir ve piyasalardaki baskıyı arttırabilir. [B]Carry trade pozisyonlarındaki sert satışlar bugüne yönelik beklentilerde riskten kaçınma[/B] yönünde sinyal veriyor..........
KAYNAK YAPI KREDİ YATIRIM[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;31794]stagflasyon yerine DEZENFLASYON.
yani enflasyon yok, hareket yok, durgunluk ama enflasyonsuz.
sevgiler.[/QUOTE]
ikinizede teşekkür ederim bol kazançlar..
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/1275/5dakkhk2.png[/IMG]
Amerikan ekonomisi yavaşlıyor işte, avrupa ve japonyada yavaşlıyor, buna bağlı olarak dünyanın geri kalanı bunlarla iş yaptığına göre onlarda ne olacak şimdi asıl soru bu, avrupa yavaşlamasını hafife alabilir, o onların sorunu, ama gelişmiş bölgelerdeki bu yavaşlamadan en çok etkilenecek olanlar, bu bölgelere en çok ticaret yapan 2. ve 3. Dünya ülkeleri, daha çokta gelişmekte olan ülkeler, yani bir başka değişle tüyü yolunmaya ve tüyünü yoldurmaya hazır kazlar:), yada emperyalizme göre küresel ekonomiye dahil edilenler, zaten niye dahil edilmişlerdi, sağılacak inek olarak görülmelerinden, tövbe tövbe, Cuma vakti benzetmeye bakın, şeytanın işi yok aklımızı uyduruyor bu emperlere, hayırlı Cumalar, saygılar.
Dax 2 günde % 6 düşmüş,Dow Dünden bu yana % 3.5 düşmüş, bizimkiler düşemiyor,Ne kadar da mal almışlar,
Söyle Dow % 0.01 olsa uçacaklar yukarı, buna inandırmaya çalışıyorlar sanırım.
[U]Ama neticede piyasa haklıdır[/U],Ne kadar mantıksız olsa da long sinyali gelince longa geçmek lazım.
Şu an sinyal yok, shorta devam...
uzun devam ama 49350 zor geçer gibi geçerse yukarı daha
longa devam.
Hakikatten bende çok meraklandım, FS&P den az sonra ikinci dalga geliyor,yeniden aşırı satıma girmeye hazırlanıyor, tutabilecekler mi bakalım...
long olmama ragmen daha sert satislar gelmesini ve endeksin TEPETAKLA CAKILMASINI ISTIYORUM,SAMIMIYIM.