[quote=marakes;98539]dolar a neden bırden alış geldı?[/quote]
iş bankası stoploss yapıyor.
başka bir deyişle, deli gibi sattığı kontratları yediriyorlar kendisine...
adam gibi değil de, fiyatsız satarken düşünecekti!
Printable View
[quote=marakes;98539]dolar a neden bırden alış geldı?[/quote]
iş bankası stoploss yapıyor.
adam gibi değil de, fiyatsız satarken düşünecekti!
[quote=unlimitted;98541]iş bankası stoploss yapıyor.
adam gibi değil de, fiyatsız satarken düşünecekti![/quote]
bi nevi cover ci yani..ama iş in ordaki görevi o ak la ıkısı ortalıgı karstrmaya oynuyolar.para kazanmak gıbı onemsz bı dertlerı yok
piyasa düşmeye pek niyetli değil gibi..
bakalım 30 bin üzerinde kalmaya devam edecekmi ?
altın kontratı acıldgnda altına basıp yok yere 52 lri gösterene burdan sevgilerimi gönderiyorum..
[QUOTE=Larossıan;98534]Görürsün açtıktan sonra ufalt sonra diğer vadeyi aç onuda ufalt gör.:..:[/QUOTE]
Aynı grafiği iki defa açmak istiyor.
[QUOTE=marakes;98539]dolar a neden bırden alış geldı?[/QUOTE]
Faiz indi bonosunu bozan gavur dolarını alıyor.
[quote=marakes;98542]bi nevi cover ci yani..ama iş in ordaki görevi o ak la ıkısı ortalıgı karstrmaya oynuyolar.para kazanmak gıbı onemsz bı dertlerı yok[/quote]
güzel karıştırıyorlar.
ama benim gibi 10-16 pipse oynayan adamların kafalarını karıştıracak bi sistem yok! :..:
endeks kontratından uzaklaşma sebebim bu...
dolarda hareketler çok daha hızlı ve dönüşümlü...
[QUOTE=VOBiX;98545]Aynı grafiği iki defa açmak istiyor.[/QUOTE] evet farklı grafikler değil..nisan vadelinin 2 tane grafiğini koyamıyorum...
[quote=abka;98548]evet farklı grafikler değil..nisan vadelinin 2 tane grafiğini koyamıyorum...[/quote]
bunun için bir nisan açacaksın bir en yakın vade...pencereleri küçültüp sığdırırsın ana ekrana.başka yolu yoktur
unlimted tamamen katılıyorum.ordakı hareketler endeks e gore daha karekterli.bi de doların gücü yok gibi bugun..1.72 ye bı yanastı sonra asagılarda eşeleniyo
usd kontratı bazen inanılmaz hızlı hareket ediyor gerçekten..
73,55 üstünde kalabilirse 74,45 çanağını hedefleyebilirsede ben zayıf buluyorum şuan için..
74,45 denerse kısa düşünebilirim usd de..
[QUOTE=SEYYAH;98549]bunun için bir nisan açacaksın bir en yakın vade...pencereleri küçültüp sığdırırsın ana ekrana.başka yolu yoktur[/QUOTE] hala kısa mısın..kısaysan helal olsun sen deki sabıra....brv