-
[quote=marakes;98550]unlimted tamamen katılıyorum.ordakı hareketler endeks e gore daha karekterli.bi de doların gücü yok gibi bugun..1.72 ye bı yanastı sonra asagılarda eşeleniyo[/quote]
dolar şu anda öyle bir noktada ki, alacak olan adam için de, satacak olan adam için de güçlü, güvenilir sebepler yok.
1,67'ye geldiğinde "düşüşü abarttılar" bahanesi bile bir sebepti.
1,82'ye çıktığında "oha" da bir bahaneydi.
şu anda saçma sapan bi noktada.
rüzgar nerden eserse...
-
[QUOTE=abka;98552]hala kısa mısın..kısaysan helal olsun sen deki sabıra....brv[/QUOTE]
Sen onu bir de saganak a sor.
-
OCAK-SUBAT'TA BUTCE ACIGI 10.36 MILYAR .komTL
-MATRIKS-
ekonomi striptiz yapiyor!!.dng
-
[quote=VOBiX;98554]Sen onu bir de saganak a sor.[/quote]
hakikaten sağanak'taki sabrın 10da 1'i bende olsa Sanko'ya ödediğim komisyonun 10'da 9'u cebimde kalırdı ki bu güzel bir ev parası yapıyor. :..:
-
[quote=abka;98533]herkase günaydınlar! nisan vadelinin, metastockta 2 sistemle takip etmek istiyorum..nisana ait 2 grafiği aynı düzlemde göremiyorum..olabiliyor mu acaba...[/quote]
böyle
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/tktk.png[/IMG]
-
Sembol tanımlamaya kalktım (X30YVADE+X30YVADE)*0,5 dedim. Mantık doğru ama sonuç farklı çıktı.
Buradan aklıma ne geldi. (X30YVADE-X30)*1 ile makası hesapaltabiliriz.
Bu da grafik olacağı için bunu böyle gösterge cinsinden çizdirip graifğe ekletmeyi bilen varsa yardımlarını bekleriz.
-
[quote=unlimitted;98556]hakikaten sağanak'taki sabrın 10da 1'i bende olsa Sanko'ya ödediğim komisyonun 10'da 9'u cebimde kalırdı ki bu güzel bir ev parası yapıyor. :..:[/quote]
Saganak ın yol haritası u030 dur, ve hiç yanıltmayan EW dir.
Pozisyon alırken u030 u esas alır.
Sabıra gelince şubat vadede 38000 den kısadır ve nisan vadeye taşımıştır , yine u030 u baz alarak kısa maliyetleri 48700 çıkmıştır ,
Bu nedenle rahattır.
-
Sn Mozkan sizin MS hangi versiyon ?
-
[quote=abka;98552]hala kısa mısın..kısaysan helal olsun sen deki sabıra....brv[/quote]
evet...
dün -800 terste kaldık bozmadık istifimizi...şindi -350 tersteyiz ama hala...
sistemde SHORT artık sistemle 5 min tireyd edeceğim bir süre memnun kalırsam hep sistem...
-
sistemli arkadaşlar, sistemler ne alemde.. alda mı, satta mı ?
-
[quote=abka;98548]evet farklı grafikler değil..nisan vadelinin 2 tane grafiğini koyamıyorum...[/quote]
Sayın abka,
Açtığınız ve üzerinde oynamalar yaptığınız formatının bozulmamasını istediğiniz grafiği file, save as tuşuna basarak çıkan sayfanın aşağısında file name e istediğiniz bir ismi verin ve Save as type kısmını Chart yapın.Verileri güncellediğinizde bu da güncellenecek ve File open Chart tan bu isimdeki grafiği dilediğiniz zaman açacaksınız.İstediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.
Metastock ta problem oldu veya versiyon değiştireceksiniz fakat grafiklerinizin kaybolmamasını istiyorsanız; bilgisayarım, C, Program Files, Equis, Metastock, Charts dosyasından kendi tasarladığınız grafikleri seçip kopyalayın biryere ki metastock u tekrar kurduğunuzda aynı yere koyarak kaldığınız yerden devam edebilesiniz.
Bol şanslar...
-
[quote=VOBiX;98558]Sembol tanımlamaya kalktım (X30YVADE+X30YVADE)*0,5 dedim. Mantık doğru ama sonuç farklı çıktı.
Buradan aklıma ne geldi. (X30YVADE-X30)*1 ile makası hesapaltabiliriz.
Bu da grafik olacağı için bunu böyle gösterge cinsinden çizdirip graifğe ekletmeyi bilen varsa yardımlarını bekleriz.[/quote]
matriks indicator builder yeni
Security("X30YVADE", C)*1000-Security("Xu030", C)