Spot portföy sistemim, %75 oran ile alda.:D
Nasıl bir sistem olduğunu sormayın.
Printable View
Spot portföy sistemim, %75 oran ile alda.:D
Nasıl bir sistem olduğunu sormayın.
[quote=jerfin;98562]sistemli arkadaşlar, sistemler ne alemde.. alda mı, satta mı ?[/quote]
s dk alda ,
10-15 dk satta,
30-60 dk alda.
[quote=jerfin;98562]sistemli arkadaşlar, sistemler ne alemde.. alda mı, satta mı ?[/quote]
30 dk lık net satta..
60 dk lık direniyor..29850 altında oda sat verir..
[QUOTE=jerfin;98562]sistemli arkadaşlar, sistemler ne alemde.. alda mı, satta mı ?[/QUOTE]
30125 al olur tüm periyotlar dikkat edin kısalar
[quote=hilm;98560]Sn Mozkan sizin MS hangi versiyon ?[/quote]
ms 10.1 pro.
kısayım hala, bekliyorum.. ama yönde bizimkiler kararsız gibi..
[QUOTE=mavi;98563]Sayın abka,
Açtığınız ve üzerinde oynamalar yaptığınız formatının bozulmamasını istediğiniz grafiği file, save as tuşuna basarak çıkan sayfanın aşağısında file name e istediğiniz bir ismi verin ve Save as type kısmını Chart yapın.Verileri güncellediğinizde bu da güncellenecek ve File open Chart tan bu isimdeki grafiği dilediğiniz zaman açacaksınız.İstediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.
Bol şanslar...[/QUOTE]
İşte çözüm bu!
File>Save As diyip
VOB30-1
VOB30-2
VOB30-3
şeklinde kaç tane isterseniz kaydedip çoğaltabiliyorsunuz.
Böylesi daha güzel bu chartlara sistemelrin adını yazarsanız daha da kullanışlı oluyor.
[quote=QUEEN;98568]30125 al olur tüm periyotlar dikkat edin kısalar[/quote]
30 dk lık 30125 üstünde al olmaz bende..
11 barıyla yamuldu iyice..
yeni uzuncu malıyetlerı var buralarda..biraz oldgumuz yerde pati çekeriz..
[QUOTE=YAVUZHAN;98572]30 dk lık 30125 üstünde al olmaz bende..
11 barıyla yamuldu iyice..[/QUOTE]
30 20 15 sat vermemiştiki hala alda 5 10 bekliyorum 125 alırım
[quote=jerfin;98570]kısayım hala, bekliyorum.. ama yönde bizimkiler kararsız gibi..[/quote]
sanki yukarı oynamaya daha hevesliler gibi..?
sabah görülen seviyeler bi kez daha denenip destek olarak tutarsa günün 2.yarısında yukarı deneme olabilir.tıpkı dünkü gibi...
onca zaman uzun da dunyaya uymadık ve çarptılar.şimdi de kısaya uymıycagımzı düşünüyorum..29800 altına çok sert gelmedıkce bence biraz yukarıları zorlarız