[quote=YAVUZHAN;98582]kaşla göz arası usd ye iyi satış gelmiş..[/quote]
garanti dağıttı orayı.
uzun süredir ilk kez terste bıraktı beni. toparlamaya uğraşıyorum.:)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;98582]kaşla göz arası usd ye iyi satış gelmiş..[/quote]
garanti dağıttı orayı.
uzun süredir ilk kez terste bıraktı beni. toparlamaya uğraşıyorum.:)
[QUOTE=VOBiX;98583]Tüm şartlar aynı mı? Örneğin biri kapanışı biri açılışı baz alıyor olabilir.
üç kağıtçı sistemciler açılışı baz alır ama halbuki sinyal kapanıştan gelmiştir.[/QUOTE]
bunu nasıl düzeltebilir net sonucu elde etmek için ?
ve dolar 1.7 altına dokunuyo..
[QUOTE=Astatin;98586]VOBIX,
5 dakikalıklara hiç bir koşulda güvenmem.. OBO TOBO VOBO formasyonlarını ise 60 dk nın altındaki grafiklerde adamdan saymam...
Ayrıc niye bana dedin özellikle anlamadım :) Ben flatim...[/QUOTE]
Ben ters fincan diye bir şey var mı dediğimde sen de onun adı kapak formasyonu demiştin ondan sana dedim. Bi daha demem üüü
pozisyonumu kapatmak zorunda kaldım bakamayacağım bugün 2 saat kadar 29.700 SHORT lar 29.950 den -250 points zararla mecburiyetten realize edildi.-800 points zarardan iyidir...
belkide aşağı kopartacaklar kara bile geceçeceğim ama bakamayacağım 2 saat kadar.terste kalırsam canım yanabilir.
haftaya inşallah...
ulan akbank bi normal hareketin yok mu senin
şimdi küfredicem ha
[QUOTE=furkan;98590]bunu nasıl düzeltebilir net sonucu elde etmek için ?[/QUOTE]
İkisisnin de system tester özellikelrine bakmak lazım. Örneğin MS 10.1de benimki 10:10-10:15 arasındaki çubuk sat verise 10:15-10:20 artasında oluşacak çubuğun açılış fiyatını pozsiyona giriş fiyatı olarak alıyor.
Matriksin system testerını bilmiyorum ama belki o 10:10:10:15 çubuğunun kapanış ya da açılış fiyatını dikakte alıyordur pozsiyona girmek için.
[quote=VOBiX;98592]Ben ters fincan diye bir şey var mı dediğimde sen de onun adı kapak formasyonu demiştin ondan sana dedim. Bi daha demem üüü[/quote]
Ya biliyorum ve hatılrıyorum :) Niye bana soruyosun kısmı, uzun arkadaşlara neden sormuyosrsun manasında bir nükte idi :p Kırılma alınma:D istediğin zaman sorabilirsin
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam, Seyyah'in VOBIX i başgöz etme düşüncesi vardı ve VOBIX de buna istemem yan cebime koy şeklinde yanıt vermişti...Daldık para sistem işlerine bunu unuttuk.. Şimdi, VOBIX e şöyle hayırlısı ile birini bulalım ve forumcek istemeye gidelim diyorum ben..Ama bunu ayrı bir topik yapalım en iyisi :)
[quote=unlimitted;98589]garanti dağıttı orayı.
uzun süredir ilk kez terste bıraktı beni. toparlamaya uğraşıyorum.:)[/quote]
kolay gelsin !
[QUOTE=VOBiX;98595]İkisisnin de system tester özellikelrine bakmak lazım. Örneğin MS 10.1de benimki 10:10-10:15 arasındaki çubuk sat verise 10:15-10:20 artasında oluşacak çubuğun açılış fiyatını pozsiyona giriş fiyatı olarak alıyor.
Matriksin system testerını bilmiyorum ama belki o 10:10:10:15 çubuğunun kapanış ya da açılış fiyatını dikakte alıyordur pozsiyona girmek için.[/QUOTE]
buı dedihginden birinde -2000 fln digerinde +28000 puan cıkabilirmi:)
[QUOTE=Astatin;98597]Bu arada yanlış hatırlamıyorsam, Seyyah'in VOBIX i başgöz etme düşüncesi vardı ve VOBIX de buna istemem yan cebime koy şeklinde yanıt vermişti...Daldık para sistem işlerine bunu unuttuk.. Şimdi, VOBIX e şöyle hayırlısı ile birini bulalım ve forumcek istemeye gidelim diyorum ben..Ama bunu ayrı bir topik yapalım en iyisi :)[/QUOTE]
Bana da bi iş bulsanıza sevabınıza, yazın hanım da işsiz kalacak bu vob artık geçindirmez bizi...