saatlik ortalama yine çalıştı destek olarak..
Printable View
saatlik ortalama yine çalıştı destek olarak..
bana hazır,iyi kazandıran sistem lazım.çok açık sözlüyüm de:)))
istediğiniz sistemi yollayabilirsiniz.
[quote=furkan;98578]arkadaslar matrikste 5dk ve 20dk de test yaptırıyorum zarar gösteryro aynı test metastockta yaptırnca kar gösteriyor..20dk lik barlarda bazılarında farklılık var ama 5dk lik barlarda hem metastockta hemde matrikste aynı yerden vermiş hep ama testleri yine farklı cıkıyor sebebi nedir ?[/quote]
matris testleri hep full poz almaya göredir, fark bundan olabilir.
[quote=abka;98602]bana hazır,iyi kazandıran sistem lazım.çok açık sözlüyüm de:)))
istediğiniz sistemi yollayabilirsiniz.[/quote]
Evet evet, ondan bana da lazım.
:) :D :)))
[QUOTE=enorton;98600]Bana da bi iş bulsanıza sevabınıza, yazın hanım da işsiz kalacak bu vob artık geçindirmez bizi...[/QUOTE]
aslında vob çok daha iyi kazanç bırakıyor enorton. 1 aylık maaşını bir günde alıyorsun burada..
Artık bende kardeşiniz oldum.
.lelele
Az önceki yazımda istediğim sistem konusunda da
kardeşiniz olduğuma (artık akraba sayılırız:)) göre yaparsınız bir güzellik.
Yapar mısınız ?
Yaparsınız yaparsınız...:D
Herkese bol kazançlar dilerim...
marakes, dolar ve altın kontratlarının karından alınan stopaj, pozisyon başına mı, günlük mü aylık mı biliyor musun?
yani gün içinde 100 lira + yaptım. 100 lira da - yaptım.
gün sonu kazancım 0 olmasına rağmen gün içinde kazandığım 100 liradan stopaj alınıyor mu?
[quote=jerfin;98605]aslında vob çok daha iyi kazanç bırakıyor enorton. 1 aylık maaşını bir günde alıyorsun burada..[/quote]
1 aylık maaşını yarım saatte verdiğin de olmuyor değil tabe... :..:
[QUOTE=poyraz;98604]Evet evet, ondan bana da lazım.
:) :D :)))[/QUOTE] yeni model çıkınca ,eskisini fakir-fukaraya vermek lazım..hayır namına..
:)
peki bende birşey sorucam arkadaşlar matriks te sistem tester da son aşamada başlangıç bakiyesi var birde kaldıraç oranı var orası 1 normalde ama biz benim bildigim kadarıyla ortalama 6 kaldıraçla oynuyoruz( değer 30.000 dersek sözleşme 500 tl 3.000/500=6 yapar ) yani ordaki değerin ne olması lazım bu durumda ?
[QUOTE=enorton;98600]Bana da bi iş bulsanıza sevabınıza, yazın hanım da işsiz kalacak bu vob artık geçindirmez bizi...[/QUOTE]
Doğru Ağustostan sonra bana da iş lazım teskere alacağım.
[quote=unlimitted;98607]marakes, dolar ve altın kontratlarının karından alınan stopaj, pozisyon başına mı, günlük mü aylık mı biliyor musun?
yani gün içinde 100 lira + yaptım. 100 lira da - yaptım.
gün sonu kazancım 0 olmasına rağmen gün içinde kazandığım 100 liradan stopaj alınıyor mu?[/quote]
net bilmiyorum ben dolardan zarar ettgm ıcn genelde:)cidden bılmıorum dolarda yaptgm son ıslemler hep zarar oldgndan da ogrenemedım..bu vesile ıle cevaplayan olrsa ogrenrız..dolares sen biliosundur:..:ama sen de dolardan zarar etmıosun kı :..:bıze hem zarar hem kar eden lazım