-
[QUOTE=jerfin;98605]aslında vob çok daha iyi kazanç bırakıyor enorton. 1 aylık maaşını bir günde alıyorsun burada..[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;98608]1 aylık maaşını yarım saatte verdiğin de olmuyor değil tabe... :..:[/QUOTE]
İkiniz de haklısınız tabiki bu ay çok çarpıldım, insanın mutlaka sabit geliri olması gerek. Ayrıca evde oturmaktan da sıkıldım. Tam da kriz ortamında işsiz kaldık. Eski işim gibi bir iş bulmam da çok zor. Ya herşeye yeniden başlayacağım ya da böyle evde PES oynayarak zaman geçireceğim...
-
[QUOTE=atiltanyer;98610]peki bende birşey sorucam arkadaşlar matriks te sistem tester da son aşamada başlangıç bakiyesi var birde kaldıraç oranı var orası 1 normalde ama biz benim bildigim kadarıyla ortalama 6 kaldıraçla oynuyoruz( değer 30.000 dersek sözleşme 500 tl 3.000/500=6 yapar ) yani ordaki değerin ne olması lazım bu durumda ?[/QUOTE]
Ben MS system testerı sadece puan cinsinden çalıştırıyorum. Başlangıç bakiyesi komisyon vs girince sapıtmasın diye. Böylece bir kontratın ay sonunda lamış puanı görüyorum.
-
[QUOTE=unlimitted;98608]1 aylık maaşını yarım saatte verdiğin de olmuyor değil tabe... :..:[/QUOTE]
orasını karıştırma..:..::..:
-
bugunki datalar nedir ?
bilen duyan?
yoksa hareket yalan galiba.dng
-
[QUOTE=enorton;98613]İkiniz de haklısınız tabiki bu ay çok çarpıldım, insanın mutlaka sabit geliri olması gerek. Ayrıca evde oturmaktan da sıkıldım. Tam da kriz ortamında işsiz kaldık. Eski işim gibi bir iş bulmam da çok zor. Ya herşeye yeniden başlayacağım ya da böyle evde PES oynayarak zaman geçireceğim...[/QUOTE]
ekran başında evde oturup sırf trade yapmak bana da sıkıcı geldiğinden işten ayrılamıyorum bende.. ama zaman zaman iş stresinden bunaldığım zamanlarda aklıma gelmiyor değil hani ayrılmak.. keşke işten çıkarsalar da tazminatımı bari alsam..:..::..:
-
[quote=enorton;98613]İkiniz de haklısınız tabiki bu ay çok çarpıldım, insanın mutlaka sabit geliri olması gerek. Ayrıca evde oturmaktan da sıkıldım. Tam da kriz ortamında işsiz kaldık. Eski işim gibi bir iş bulmam da çok zor. Ya herşeye yeniden başlayacağım ya da böyle evde PES oynayarak zaman geçireceğim...[/quote]
işsizlik ne zordur bilirim. bir süre sonra parasızlık bile "sorunların en küçüğü" kalıyor...
Allah kolaylık versin...
-
[quote=jerfin;98617]ekran başında evde oturup sırf trade yapmak bana da sıkıcı geldiğinden işten ayrılamıyorum bende.. ama zaman zaman iş stresinden bunaldığım zamanlarda aklıma gelmiyor değil hani ayrılmak.. keşke işten çıkarsalar da tazminatımı bari alsam..:..::..:[/quote]
tazminatını da dolar kontratı olarak istersin sen:D
-
Birazdan sistem yayınlayacağım formülü ve performasnıyla Urdeleliler öne geçsin...
Asti kalp atışı ritmli heyecan müziği verir misin alttan?
Bir de bu sistem kime tanıdık gelecek bakalım? Az sonraa....
-
-
[QUOTE=marakes;98612]net bilmiyorum ben dolardan zarar ettgm ıcn genelde:)cidden bılmıorum dolarda yaptgm son ıslemler hep zarar oldgndan da ogrenemedım..bu vesile ıle cevaplayan olrsa ogrenrız..[COLOR="Red"]dolares sen biliosundur[/COLOR]:..:ama sen de dolardan zarar etmıosun kı :..:bıze hem zarar hem kar eden lazım[/QUOTE]
buradaki dolares ben oluyorum galiba..:..: ehmmm cevap vereyim..:)
net kardan kesilir vergi.. komisyon çıkartıldıktan, ve zararlı işlemler çıkartıldıktan sonra yani.. bazı kurumlar ay sonunda kar-zarar mahsubu yaparak yansıtıyor vergiyi, bazı kurumlarda günlük kar-zarar mahsubu yaparak yansıtıyor..
yani 3 ay sonunda kar-zarar mahsubu yapılarak net karının vergisi vergi dairesine yatırılıyor..
9. ayın sonunda da 3 aylık periyotlar birbirinden mahsup yapılıyor.. fakat son çekrek 3 aylığın mahsubu yapılamıyor, onu da senin vergi dairesine başvurman gerekiyor net zararlı işlemin varsa son çeyrekte.. önceki aylardan mahsub edilip sana geri ödenmesi için..
-
• MS9'da 15 dakikalık veri, realistic price seçeneği ile test edilmiştir.
• Matriks Gold ile indirilen data kullanılmıştır.
• Komisyon olarak Sanko baz alınmış, slippage pozisyon başına bir kademe (0.025 pts) olarak kabul edilmiştir
• Her vade bir önceki vadenin bittiği gün başlatılmıştır.
• Buy ve Buy to Cover formülü....
-
e peki ılk gun kardasın 2.gun zarar 2 gunde nötr lendin.o zaman da vergi oluyo mu jerfin?gunluk alıolarsa yani..