yaw pastada bi Hak menkul diye biri var uzunda ne iş acep
Printable View
yaw pastada bi Hak menkul diye biri var uzunda ne iş acep
[QUOTE=follow;31808]long olmama ragmen daha sert satislar gelmesini ve endeksin TEPETAKLA CAKILMASINI ISTIYORUM,SAMIMIYIM.[/QUOTE]
o zaman size de benim doktoru tavsiye edeyim:) fazla ekranda durmasanız iyi bu aralar:)
Alış kademeleri niye bosaltarak çıkıyorsunuz, karlarla biraz daha vereceğim...Yazın oraya biraz alış, Bol kepçeden çıkmak var mı...
[QUOTE=teo;31811]Hak'ka çabuk ulaşmak istiyor olabilir.[/QUOTE]
Belkide hak' a dansı yapıyordur .dng
[QUOTE=teo;31812]Alış kademeleri niye bosaltarak çıkıyorsunuz, karlarla biraz daha vereceğim...Yazın oraya biraz alış, Bol kepçeden çıkmak var mı...[/QUOTE]
ucuzdur vardır bi illeti pahalıdır vardır bi hikmeti
49300den verdim kısa tekrar
+1000 teorik fiyat uzerıne cıktı, vay anam vay...
bu piasa çok garibanı harcar
[QUOTE=Vob Trader;31810]o zaman size de benim doktoru tavsiye edeyim:) fazla ekranda durmasanız iyi bu aralar:)[/QUOTE]
10/200 kaldiracla longum portfoy her ay 1200 ytl faiz birakiyor yani 10 kontrata uyarlarsan 1.200 puan kaybetme marjim var her ay :):) soyle dusun HER AY ENDEKSIN 1.200 PUAN 1 SENE SONRA 14.400 PUAN DUSTUGUNU DUSUN KI BENCE IMKANSIZ ! YALNIZCA FAIZ GELIRINDEN OLMUS OLURUM PORTFOY YINE AYNI SEVIYEDE KALIR BU ARADA GUNICI TRADELER HARIC TABIKI.ama ben sene sonuna kadar 56.000 bekliyorum o ayri mevzuu tabiki tasiyacam bakalim bu pozisyonu benim icin zerre kadar FARKETMEZ !
kaldiki son 3 gunde aldigimi vermem icin 2000 PUAN DAHA DUSMESI LAZIM BEN BURADAYIM DORT GOZLE SATISLARI BEKLIYORUM :):)
[QUOTE=follow;31818]10/200 kaldiracla longum portfoy her ay 1200 ytl faiz birakiyor yani 10 kontrata uyarlarsan 1.200 puan kaybetme marjim var her ay :):) soyle dusun HER AY ENDEKSIN 1.200 PUAN 1 SENE SONRA 14.400 PUAN DUSTUGUNU DUSUN KI BENCE IMKANSIZ ! YALNIZCA FAIZ GELIRINDEN OLMUS OLURUM PORTFOY YINE AYNI SEVIYEDE KALIR BU ARADA GUNICI TRADELER HARIC TABIKI.ama ben sene sonuna kadar 56.000 bekliyorum o ayri mevzuu tabiki tasiyacam bakalim bu pozisyonu benim icin zerre kadar FARKETMEZ ![/QUOTE]
biraz inatlaşma ve bu inatlaşmaya gerekçe arama çabası var gibi, ne luzum var bu dediğine, düşecekse eğer beklentiniz, daha alttan alırsınız.
Ama yok bugun yukselecek dıyorsanız bu baska tabı...
[QUOTE=teo;31820]biraz inatlaşma ve bu inatlaşmaya gerekçe arama çabası var gibi, ne luzum var bu dediğine, düşecekse eğer beklentiniz, daha alttan alırsınız.
Ama yok bugun yukselecek dıyorsanız bu baska tabı...[/QUOTE]
teocum dedigin dogru bir inatlasma var ama inatlasma beklenti ugruna.10 gundur filan yaziyorum sene sonu 56.000 bekliyorum diye tek beklentim o ,ayrica portfoyun durumuda extra rahatlik yaratiyor poz surdurme acisindan.Gun icindeki tradelerden zaten biseyler yapiyorum mesela 49.300 den sattim su an flatim 49.000 e gelsin tekrar alcam.Orta vade icin longta israrciyim.
nisan ayinda 53.000 den bile mal alanlar 40.000 e kadar gelmesine ragmen agustos basinda 54.500 gormesiyle kazandilar.Yanlismi?halbuki adamlara 40.000 seviyesinden bakildiginda bunlar batmis deniyordu.Dayanma gucun varsa ve pozisyona inaniyorsan gercekten VOB DA KAYBETMEN ZOR.
[QUOTE=follow;31821]teocum dedigin dogru bir inatlasma var ama inatlasma beklenti ugruna..[/QUOTE]
Haddim olmayarak bir soru ?.bıçağa hiç yumruk atılırmı
[QUOTE=follow;31822]nisan ayinda 53.000 den bile mal alanlar 40.000 e kadar gelmesine ragmen agustos basinda 54.500 gormesiyle kazandilar.Yanlismi?halbuki adamlara 40.000 seviyesinden bakildiginda bunlar batmis deniyordu.Dayanma gucun varsa ve pozisyona inaniyorsan gercekten VOB DA KAYBETMEN ZOR.[/QUOTE]
[QUOTE=teo;31823]Haddim olmayarak bir soru ?.bıçağa hiç yumruk atılırmı[/QUOTE]
cevap olarak yukaridaki yazimi veriyorum.Biz hep trade olayina kanalize olduk.Aslinda kucukte olsa inanilan pozisyon da tasinmasi gerekir bence.
yokuşda akmayan ter inişde gözyaşı olur. bence Teo ağa haklı
38000 de bir miktar garanti daha alacağım. 3.50.
[QUOTE=follow;31824]inanilan pozisyon da tasinmasi gerekir bence.[/QUOTE]
Tekniği bıraktınız anlaşılan, peki o zaman sıkın dişinizi dayananın dayanabildiğiniz kadar.
Sevgiler...
dax bu veriyi önceden bilip fiyatlamadıysa biras sonra barboros bulvarından freni patlamış kamyon gibi inmeye başlar:)
[QUOTE=teo;31803]Dax 2 günde % 6 düşmüş,Dow Dünden bu yana % 3.5 düşmüş, bizimkiler düşemiyor,Ne kadar da mal almışlar,
Söyle Dow % 0.01 olsa uçacaklar yukarı, buna inandırmaya çalışıyorlar sanırım.
[U]Ama neticede piyasa haklıdır[/U],Ne kadar mantıksız olsa da long sinyali gelince longa geçmek lazım.
Şu an sinyal yok, shorta devam...[/QUOTE]
cok dogru korelasyon hem var, hem yok. eskiden yakinirdim dow artidan eksi 0.50 oldu biz hala neden burdayiz dusmemiz lazim derdim ama cikardik hemde 5500 puan. neticede vob bakip karar vermek lazim. bildiginiz gibi 10.900 dusen dow ve bizim pozitif tepkimizi unutmayalim. hersey kilif bulunur dussede ciksada. onemli olan kazanmak kazanmak icin takip.
[QUOTE=teo;31829]Tekniği bıraktınız anlaşılan, peki o zaman sıkın dişinizi dayananın dayanabildiğiniz kadar.
Sevgiler...[/QUOTE]
teknigi birakmak zar atmayla esdeger.Gun ici tradelere devam ediyorum o ayri izleyelim neler gorcez bakalim :)
sevgiler...
[QUOTE=teo;31812]Alış kademeleri niye bosaltarak çıkıyorsunuz, karlarla biraz daha vereceğim...Yazın oraya biraz alış, Bol kepçeden çıkmak var mı...[/QUOTE]
bunlar birlikte hareket etmiyorlarsa bu bosaltmak isi anlik nasil oluyor.
[QUOTE=nyse-dj;31833]bunlar birlikte hareket etmiyorlarsa bu bosaltmak isi anlik nasil oluyor.[/QUOTE]
kendi kafalarına göre tahta yapıyorlar, eskiden bunlar seans salonlarına Sultan Ahmetden hippi toplayıp, gönderirlerdi.
Seans salonlarındakiler yabancılar alım yapıyor zannetsin diye, Aynı kafa ile vobu Varyo tahtası zannedenlerde var.
Kimse trende karşı duramaz.
İstedikleri kadar uğraşsınlar, her seferinde daha da çok batarlar...
Sabahtan beri 49.200 - 49.300 de epey bi mallandırdılar milleti:)
Yukarı giderisss haaaaa diye diye:D
hala 40.000 lerde ayni mantigi tasiyamamanin pismanligini duyuyorum biz o kadar daldikki gunluk trade olaylarina maalesef resmin buyugunu goremiyoruz.Hepimiz hatirlayalim 40.000 de neler yazdigimizi ! yalnizca burada abka yazmisti daha asagi gelmez diye.10 kontrat beni batirmaz, alip bir kenara atsaydim ve gunluk trade e devam etseydim en az trade kadar kazanirdim.Yapamadik iste.
saat 10:15 fdow 12203- vob 49.375
saat 13:33 fdow 11137 -vob 49.125
sonuç: dikkat
[QUOTE=follow;31838]hala 40.000 lerde ayni mantigi tasiyamamanin pismanligini duyuyorum biz o kadar daldikki gunluk trade olaylarina maalesef resmin buyugunu goremiyoruz.Hepimiz hatirlayalim 40.000 de neler yazdigimizi ! yalnizca burada abka yazmisti daha asagi gelmez diye.10 kontrat beni batirmaz, alip bir kenara atsaydim ve gunluk trade e devam etseydim en az trade kadar kazanirdim.Yapamadik iste.[/QUOTE]
Yanılıyorsun, 40000 olayında çok yanlış hatırlıyorsun, sizi bizi yok bu işin, neden yanlış reklam yapıyorsun ki?
15 dk lık vadeli grafiginde tobo gordum sanki ama ustalar daha iyi bilirler
[QUOTE=bull market;31840]Yanılıyorsun, 40000 olayında çok yanlış hatırlıyorsun, sizi bizi yok bu işin, neden yanlış reklam yapıyorsun ki?[/QUOTE]
dogrusunu hatirlat o zaman,neyin reklamini yapiyorum peki?
[QUOTE=follow;31838]hala 40.000 lerde ayni mantigi tasiyamamanin pismanligini duyuyorum biz o kadar daldikki gunluk trade olaylarina maalesef resmin buyugunu goremiyoruz.Hepimiz hatirlayalim 40.000 de neler yazdigimizi ! yalnizca burada abka yazmisti daha asagi gelmez diye.10 kontrat beni batirmaz, alip bir kenara atsaydim ve gunluk trade e devam etseydim en az trade kadar kazanirdim.Yapamadik iste.[/QUOTE]
Bas bas bağırdım 33000 in altı palavra diye o zaman. ordan aldımda bende al sat al sat tam randıman yok. Allahtan 2.60 garantiler duruyor.
sevgiler.
burada bende dahil olmak uzere battik olduk bittik diye yazmadikmi??insanlar 28.000 lere kadar tahmin yapmadilarmi??abka buradan 200 haftalik ortalama geciyor daha fazla asagi veremezler diye yazmadimi??vobdan ciktim herseyle garanti aldim diye yazmadimi??
[QUOTE=oğuzt;31841]15 dk lık vadeli grafiginde tobo gordum sanki ama ustalar daha iyi bilirler[/QUOTE]
Olmaz, yani şu dakika itibarı ile çok ekstrem bir haber falan gelmedikçe ki, piyasamızı kökten algılamasını değiştirecek bir haber olmalı, o zaman sürekli yukarı hareketten bahsedilebilir, kısa periyodlar için söylüyorum.
Aksi taktirde buradan yukarı zıplasak bile tekrar düşeriz, bu iş böyle, düşenin dostu olmaz misali, buradan kalkıp yukarı gitmek o kadar kolay değil, saygılar.
sn. follow bugün itibariyle tam 3 haftam doluyor long pozisyonda, maliyetim bugünkü alımla birlikte 50.000, pozisyon büyüklüğüm %20; "günlük sistemim sat verene kadar" aynen longa devam. buranın belki de piyasanın şu an en istikrarlı longçusu olarak, sistemim sat verip shorta döneceğim zaman size özellikle haber ulaştırmaya çalışacağım. ben bile dönüyorsam bab'ında....
dayanma gücü olduktan sonra söylediğiniz sistem mantıklı ve zamanında benim de denemeyi çok istediğim ama cesaret edemediğim bir stil. şu an için benim hesapladığım dayanma gücüm 10.000 puan.. daha fazlasında kapatmaya başlamam, zararı realize etmem gerekir. sizin dayanma gücünüz daha yüksek ancak dibin dibi yoktur, olur mu olur... ama olmayadabilir... biraz da şans tabi ki...
[QUOTE=jelibon;31843]Bas bas bağırdım 33000 in altı palavra diye o zaman. ordan aldımda bende al sat al sat tam randıman yok. Allahtan 2.60 garantiler duruyor.
sevgiler.[/QUOTE]
dogrudur sizde yazmis olabilirsiniz,atliyor olabilirim ama yogunlukla abka kaldi aklimda cunku cok sivri bir cikis yapmisti.Cok buyuk bir cogunluk kotumser yazdi.
sevgiler..
arkadaşlar mesajlarınızı yeni okudum hoş bulduk teşekkür ederim. 49175 kısa yaptım bakalım
[QUOTE=follow;31842]dogrusunu hatirlat o zaman,neyin reklamini yapiyorum peki?[/QUOTE]
Ama gerek yokki şimdi 40000 de yok o şunu demiş yok bu şunu demiş, döner arar bulurum dediklerini, sana ve şuraya az evvel yazdıklarına yazık olur, hatırlıyorum herşeyi dün gibi çok kişide hatırlıyor, ama yazmaya gerek yok, saygılar.
[QUOTE=jelibon;31843]Bas bas bağırdım 33000 in altı palavra diye o zaman. ordan aldımda bende al sat al sat tam randıman yok. Allahtan 2.60 garantiler duruyor.
sevgiler.[/QUOTE]
Hatta ben düşüş 38500 ün altında 32500 demiştimde 32647 den döndük .brv
[QUOTE=ktasyurek;31846]sn. follow bugün itibariyle tam 3 haftam doluyor long pozisyonda, maliyetim bugünkü alımla birlikte 50.000, pozisyon büyüklüğüm %20; "günlük sistemim sat verene kadar" aynen longa devam. buranın belki de piyasanın şu an en istikrarlı longçusu olarak, sistemim sat verip shorta döneceğim zaman size özellikle haber ulaştırmaya çalışacağım. ben bile dönüyorsam bab'ında....
dayanma gücü olduktan sonra söylediğiniz sistem mantıklı ve zamanında benim de denemeyi çok istediğim ama cesaret edemediğim bir stil. şu an için benim hesapladığım dayanma gücüm 10.000 puan.. daha fazlasında kapatmaya başlamam, zararı realize etmem gerekir. sizin dayanma gücünüz daha yüksek ancak dibin dibi yoktur, olur mu olur... ama olmayadabilir... biraz da şans tabi ki...[/QUOTE]
sn ktasyurek gunici alsat yapip yapmadiginizi bilmiyorum sanirim long actiniz ve tasiyorsunuz.Ben trade ediyorum gunici ve kucuk bir miktarda long tasimayi uygun gordum.zaten oyle veya boyle tradeden maliyet devamli dusuyor,portfoyde musait ,benim pek riskim yok.
her goruse fikre saygim vardir tabiki sizin sistem sat verdiginde bilmek isterim.
Haa, yanıldığımız nokta yokmu, var tabii, vob 49000 -50000 i bi daha geçemez diyodum, kapatma davası sonucuna göre geçtik, ama bir günde iki günde geçilen seviye nihayet şu günlerde geri verildi bitti.
[QUOTE=bull market;31849]Ama gerek yokki şimdi 40000 de yok o şunu demiş yok bu şunu demiş, döner arar bulurum dediklerini, sana ve şuraya az evvel yazdıklarına yazık olur, hatırlıyorum herşeyi dün gibi çok kişide hatırlıyor, ama yazmaya gerek yok, saygılar.[/QUOTE]
senin tarzinda bana karsi bir agresiflik sezinliyorum ne demek bulurum sana yazik olur vs vs,nasil yazik olacaksa gostersen o yazigi, ara bul gel bakalim.Sana anlatamiyorum yada yazdiklarimi okuyamiyosun.Cogunluk bende dahil olmak uzere kotumser yazdik olduk bittik fiya yazdik diyorum.Arada jelibon gibi atladiklarim olabilir ancak ABKA NIN CIKISI COK SIVRI BIR CIKISTI ILK AKLIMA GELENDE O OLDU.Abkayla sikintin varsa o benim sorunum degil.Dogru neyse onu yazarim ben.