volatiltiy lili lili yar
Printable View
volatiltiy lili lili yar
[QUOTE=marakes;98624]e peki ılk gun kardasın 2.gun zarar 2 gunde nötr lendin.o zaman da vergi oluyo mu jerfin?gunluk alıolarsa yani..[/QUOTE]
Kurumunuzda aysonu mahsubu yapılmıyorsa günlük mahsuplaşma varsa İlk gün kesilen karı ikinci gün zarar edince geri veriyorlar.
[QUOTE=jerfin;98617]ekran başında evde oturup sırf trade yapmak bana da sıkıcı geldiğinden işten ayrılamıyorum bende.. ama zaman zaman iş stresinden bunaldığım zamanlarda aklıma gelmiyor değil hani ayrılmak.. keşke işten çıkarsalar da tazminatımı bari alsam..:..::..:[/QUOTE]
Kasım ayında baya para kazanmıştım vobtan ve kendi kendime işten çıksam mı diyordum. Sabah kalkıp traş olmak öyle zor geliyordu ki. Aradan bir hafta geçti geçmedi, işten çıkarıldım :) Allah dediki boş boş konuşuyordun, hadi bak bakalım başının çaresine...
teşekkürler jerfin ve vobix..
bu arada altının oynaklıgı da dax ı geçti %2 yukarı %2 asagı
Bu süre zarfında var mısın yok musun a başvurdum, adamlar mülakata çağırdı. Hanım; "oraya çıkarsan senden boşanırım" dedi. Gidemedik :)
kısaları 29,975 den kapattım... bırakmıyorlar aşağı..
[quote=enorton;98627]Kasım ayında baya para kazanmıştım vobtan ve kendi kendime işten çıksam mı diyordum. Sabah kalkıp traş olmak öyle zor geliyordu ki. Aradan bir hafta geçti geçmedi, işten çıkarıldım :) Allah dediki boş boş konuşuyordun, hadi bak bakalım başının çaresine...[/quote]
2007 kasım ayı hayatımın en çok para kazandığım dönemiydi.
%657 yaptım.
üstelik çok ciddi bir parayı.
2008 şubat ayında kazandığım paranın %72'si elimden kayıp gitmişti...
borsaya güvenilerek iş bırakılmaz/iş değiştirilmez...
şahsi kanaatimdir.
[QUOTE=VOBiX;98626]Kurumunuzda aysonu mahsubu yapılmıyorsa günlük mahsuplaşma varsa İlk gün kesilen karı ikinci gün zarar edince geri veriyorlar.[/QUOTE]
evet, hergün sürekli kar-zarar mahsuplaşma oluyor.. ilk gün vergi kesildi ama 2. gün net zarar var, o zaman zararın kadar tutan vergi hesabına geri iade ediliyor.. bu hergün yapılıyor sürekli..
[QUOTE=enorton;98629]Bu süre zarfında var mısın yok musun a başvurdum, adamlar mülakata çağırdı. Hanım; "oraya çıkarsan senden boşanırım" dedi. Gidemedik :)[/QUOTE]
seni, elimden kaçırırım diye korkmuştur belki..:D
bugun düşecekse burdan aşagıya dogru salınım olmalı
[QUOTE=unlimitted;98631]2007 kasım ayı hayatımın en çok para kazandığım dönemiydi.
%657 yaptım.
üstelik çok ciddi bir parayı.
2008 şubat ayında kazandığım paranın %72'si elimden kayıp gitmişti...
borsaya güvenilerek iş bırakılmaz/iş değiştirilmez...
şahsi kanaatimdir.[/QUOTE]
yani diyosun ki, borsada daha çok kazanmana güvenip de işten kendini attırmak için kaşınma..:..:
[quote=jerfin;98635]yani diyosun ki, borsada daha çok kazanmana güvenip de işten kendini attırmak için kaşınma..:..:[/quote]
aynen öyle...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]