satışları dizdiler yukarıya..
bakalım dünkü senaryomu olacak yine?
13 den sonra yukarı..?
Printable View
satışları dizdiler yukarıya..
bakalım dünkü senaryomu olacak yine?
13 den sonra yukarı..?
dolarda tecrübeli olmayan bugün dolara bulaşmasın.
ortalıkta haber yok bişey yok, birden saniyeler içinde 20-30 pips aşağı yukarı yapıyorlar...
dolar iyice süzüldü.1.6926
saatlik ortalama destek olarak çalışıyor ve 29900 e kadar yükseldi..
bu seviyenin üzerinde kalabilen piyasaya güç topluyor diyebiliriz..
altına sarkarsak kısa olmak gerekir...
[IMG]http://i41.tinypic.com/2lv1r2f.gif[/IMG]
[quote=marakes;98639]dolar iyice süzüldü.1.6926[/quote]
sen buna süzülme mi diyorsun marakes,
bu çakılmanın alası...
Merkez bankası 100 baz puan faizleri indirmesine karşılık ,
Bono bileşikler neden % 2.00 yukarıda bu gün ilginç.
[quote=unlimitted;98641]sen buna süzülme mi diyorsun marakes,
bu çakılmanın alası...[/quote]
bence artık pıyasa dönmüştür..dolar ppk kararına ragmen bugun bı feyk gosterm yapıp cakıldı .1.72-1.69..ve yıne soyluyorum dun ondan oncekı gun uzun lar acıldı burdan...pıyasa yukarı yon lu odaklı olmak uzere hareket edıcektır.he yurtdısı duser bız duserız ama toplarız yada yatay kalırız..su anda gozuken bu..ama asıl yon belkı 1 hafta belkı 10 gun bılmem ama yön degıstı..
1.6876 dolar..ıykı sabah 1.75 malıyetlılerı 1.7350 (long) okutmsum zararı azalttk bari.altn da 953 lere süzüldü..bu süzülmedir heralde:)
vob makası artı yapabilecekler mi bakalım, efg dalarsa tahtaya belki
[QUOTE=enorton;98629]Bu süre zarfında var mısın yok musun a başvurdum, adamlar mülakata çağırdı. Hanım; "oraya çıkarsan senden boşanırım" dedi. Gidemedik :)[/QUOTE]
Benim bri tanıdık bir yıl önce mülakatı da geçti. Kabul edildi ama dha ekrana çıkamadı. Acun 1 milyon civarında başvuru var diye açıklama yapıştı.
[QUOTE=VOBiX;98646]Benim bri tanıdık bir yıl önce mülakatı da geçti. Kabul edildi ama dha ekrana çıkamadı. Acun 1 milyon civarında başvuru var diye açıklama yapıştı.[/QUOTE]
Evet ben de duymuştum ama biz başvurduk diye ortalık karıştı, bi de ekrana çıksak... :D
STOP ! flat..
yeni bir 30500 denemesi olacak gibi..