Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.
Printable View
Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.
[quote=VOBiX;98721]MARBAS götürecek galiba[/quote]
marbaş bole mal aldnda genelde sert hareket geliyo bakalım ole mı olcak bugun
[QUOTE=sazan;98722]Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.[/QUOTE]
uyuz ayı uyuz boğa savaşı
yukarı doğru doldurdular kademeleri yine..
bi yukarı deneme daha gelecekmi bakalım ?
[quote=enorton;98720]Bence Halil hoca bu seger haklı çıkacak, seçime kadar yükselen bir piyasa göreceğiz. Seçimden sonrasına Allah Kerim tabiki. Seçim sonuçları nasıl algılanacak, imf görüşmeleri, obama ziyareti, dow ne yapacak gibi gündemler bizi bekliyor olacak. Ben şahsen çok 29500 kırılmadığı sürece long tutmaya çalışacağım...[/quote]
benim 4,5 yaşındaki kızım da borsa konusunda her gün yorum yapsa, elbet tutturduğu günler olur.:)
sp beklnentim.
(725-750)-(900-950)-(375-400) dür. sırasıyla.
vobda subatta ne dedik, yeni dip yok, olmadı marttada yok.
düşüşler her yerde al fırsatıdır.
sevgiler.
[QUOTE=enorton;98720]Bence Halil hoca bu seger haklı çıkacak, seçime kadar yükselen bir piyasa göreceğiz. Seçimden sonrasına Allah Kerim tabiki. Seçim sonuçları nasıl algılanacak, imf görüşmeleri, obama ziyareti, dow ne yapacak gibi gündemler bizi bekliyor olacak. Ben şahsen çok 29500 kırılmadığı sürece long tutmaya çalışacağım...[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]T16=29,400[/B][/COLOR] yı takip edebilrisiniz.
[B] 20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN [COLOR="Red"]YÜZDE 90 VERGİ[/COLOR] ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ [/B] Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin. .dng
stop satış çalıştı bende,kısayım yine..
[QUOTE=jelibon;98727]sp beklnentim.
(725-750)-(900-950)-(375-400) dür. sırasıyla.
vobda subatta ne dedik, yeni dip yok, olmadı marttada yok.
düşüşler her yerde al fırsatıdır.
sevgiler.[/QUOTE]
Önce :dü: sonra :yü: en son yine :dü: oluyor o zaman.
Piyasa beklentisi dowun artı kapamasını bekliyorsa SPnin ilk hareketi olan :dü: haftaya kalabilir.
[QUOTE=VOBiX;98729][B] 20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN [COLOR="Red"]YÜZDE 90 VERGİ[/COLOR] ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ [/B] Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin. .dng[/QUOTE]
Abicim adamlar batıyoruz diye devletten tonlarca para alıp, şirketi batıranlara prim diye dağıtmışlar. Baybars Sezen den takip ettiğimize göre ortalık baya karışmış. Obama bile sinirlenmiş, parayı geri almak için bu yolu buldular sanırım :)
ŞU An sistem
gün sistem alda
60 dk lık satta
15 dklık satta