[quote=a.kaya;298927]Uy Asti 15 likte doji var doji eğer bu mum kırmızı olursa onaylanmış olur ve 300-400 puanlık bir düşüş daha gelir ve flatlarım o zamanda :([/quote]
heyecan yok kayabosss:::
Printable View
[quote=a.kaya;298927]Uy Asti 15 likte doji var doji eğer bu mum kırmızı olursa onaylanmış olur ve 300-400 puanlık bir düşüş daha gelir ve flatlarım o zamanda :([/quote]
heyecan yok kayabosss:::
[QUOTE=Astatin;298925]VOL()-ref(Vol(),-1)>5000 and c-ref(c,-1)>250
peee..daha bunu yazamıyosan..otur sıfır:::::::::
yalnız sevmedim koşulu diyim..fiktif hormonal hareket oltalarına kolay yakalanır gibi geldi bana[/QUOTE]
Teşekkür ettim ben 5000 rakamını volumden sonraki parantez içine yazdım heralde ondan hata verdi.
dön artık yukarı dön 125 yeter korkuttuğun bu kadar .boks.
Kısalar stoplandı...Sanırım 90900 e gidecek.Üstünde 92000 var...
[quote=oguzhan;298930]Teşekkür ettim ben 5000 rakamını volumden sonraki parantez içine yazdım heralde ondan hata verdi.[/quote]
Sabit rakam koyacağına volümü hareketli ortalaması ile karşılaştır daha iyi sonuç elde edersin. Misal v>mov(v,100,e) veya v>2*mov(v,100,e) gibi...
[quote=oguzhan;298930]Teşekkür ettim ben 5000 rakamını volumden sonraki parantez içine yazdım heralde ondan hata verdi.[/quote]
bana sorarsan da VOL yerine Volatility kullan..amma sabrının yüksek sinirlerinin çelik kaldıraçının düşük olması lazım... teprik ederim
Sana soru ey teknik analist... Şimdi diyelim VOB'da doji var. Ama aynı çubuk spot'da doji değil marubozu.. Şimdi ne yapacaksın? Aynı piyasa sonuçta... EW'ciler için de geçerli bu... VOB'a mükemmel uyan bir sayım var diyelim, ama spot'da 3.dalga en kısa kalıyor... Ne yaparsınız? :)))
[quote=a.kaya;298931]dön artık yukarı dön 125 yeter korkuttuğun bu kadar .boks.[/quote]
DOji ne olti...:D
Al benden de bir soru sana;
AY da monoblok 1300 katlı bir bina yapılıyor, yıl 2099....Ayın ağırlığı 1 milyon ton..Binanın ağırlığı 1 ton..ikisinin toplam ağırlığı ne olur:D
NU cular, DOjiciler, Çift Tepeciler, Yeter Artıkcılar..gidin PALA nın şefkatli kollarına
[QUOTE=Strategist;298933]Sabit rakam koyacağına volümü hareketli ortalaması ile karşılaştır daha iyi sonuç elde edersin. Misal v>mov(v,100,e) veya v>2*mov(v,100,e) gibi...[/QUOTE]
Buda güzel teşekkür ederim
sisteme volum eklemeyi düşünüyorum daha tam kafamda tasarlayamadım.
91675 hedefim arş ileri zuhaha
[quote=Astatin;298937]DOji ne olti...:D
Al benden de bir soru sana;
AY da monoblok 1300 katlı bir bina yapılıyor, yıl 2099....Ayın ağırlığı 1 milyon ton..Binanın ağırlığı 1 ton..ikisinin toplam ağırlığı ne olur:D[/quote]
çimentoyu nerden getircekler eğer dünyadan getirirlerse 1 milyon 1 ton yok eğer ayda çimento bulurlarsa ki sanmıyorum onuda bulurlarsa değişmez tabi ki :rolleyes: gene 1 milyon ton olur öyle değil mi
bu arada doji triş zaten öylesine dedim :..: