-
[QUOTE=follow;31844]burada bende dahil olmak uzere battik olduk bittik diye yazmadikmi??insanlar 28.000 lere kadar tahmin yapmadilarmi??abka buradan 200 haftalik ortalama geciyor daha fazla asagi veremezler diye yazmadimi??vobdan ciktim herseyle garanti aldim diye yazmadimi??[/QUOTE]
Sayın Follow
28.000 endeks beklentim hala sürmekte. 28.000 altlarıda 28.000 lere yaklaştıktan sonra konuşmak için fırında:) Haftalık grafiklerdeki OBO hazır beklemekte.heyk
Hatta DJ 9700 beklentilerim 6000 lere revize edilmiş vaziyette...
Ama bu demek değilki yarın yada haftaya????
-
Açın bakın grafiklere, Kapatma davası 28 Temmuzda görüşülmeye başlandı, 29 Temmuzda az çok netice belli olduğundan Ekim vadeli 47025 düşüğünden günü 50700 kapatmış, zaten akşama açıklama sonrası 30 Temmuz piyasalar yukarı uçtu, o vakte kadarda, Ekim vadeli en çok 24 Temmuzda 49900 görmüş, Ağustosta zaten genelde 1000 puan alttaydı, günlük grafikler herşeyi net gösteriyor , saygılar.
-
Baybars Sezen'i antipatik bulurum pek sevmem ama sürekli soyledigi birşey vardı "borsaların çıkışını petrolun düşüşüne baglamak yanlış...petrolun düşüşünü konuşan yorumcuların yorumları olmadıgı için buna sığınmasınlar alakası yok" derdii adam haklı çıktı petrol hala düşüyor borsalarda beraberinde düşüyor..
-
[QUOTE=follow;31853]senin tarzinda bana karsi bir agresiflik sezinliyorum ne demek bulurum sana yazik olur vs vs,nasil yazik olacaksa gostersen o yazigi, ara bul gel bakalim.Sana anlatamiyorum yada yazdiklarimi okuyamiyosun.Cogunluk bende dahil olmak uzere kotumser yazdik olduk bittik fiya yazdik diyorum.Arada jelibon gibi atladiklarim olabilir ancak ABKA NIN CIKISI COK SIVRI BIR CIKISTI ILK AKLIMA GELENDE O OLDU.Abkayla sikintin varsa o benim sorunum degil.Dogru neyse onu yazarim ben.[/QUOTE]
Of yaaa, yapma şimdi, hem eskilerden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun, hemde yok şundan başka şöyle yok bundan başka böyle, benim kızdığım budur, anlamışsınız daha ne diye? reklam ne demek diye soruyorsun ki?, ben kapattım artık, seans başladı.
-
[QUOTE=catedral;31854]Sayın Follow
28.000 endeks beklentim hala sürmekte. 28.000 altlarıda 28.000 lere yaklaştıktan sonra konuşmak için fırında:) Haftalık grafiklerdeki OBO hazır beklemekte.heyk
Hatta DJ 9700 beklentilerim 6000 lere revize edilmiş vaziyette...
Ama bu demek değilki yarın yada haftaya????[/QUOTE]
sn catedral
dogrudur olabilir,her fikre saygim var
eger 28 olursa acik kalplilikle cikarim sn catedral bunu boyle soylemisti 49.900 de derim. :):)
-
[QUOTE=furkan;31856]Baybars Sezen'i antipatik bulurum pek sevmem ama sürekli soyledigi birşey vardı "borsaların çıkışını petrolun düşüşüne baglamak yanlış...petrolun düşüşünü konuşan yorumcuların yorumları olmadıgı için buna sığınmasınlar alakası yok" derdii adam haklı çıktı petrol hala düşüyor borsalarda beraberinde düşüyor..[/QUOTE]
o enflasyon yok Amerikada da demişti, en iyi yorumcu bence o. borsalar bu krize az düştüyse sebebi petrolun yüksek olup engellemesi yani para yaratmasıdır, bu azalırsa borsalarda düşer.
sevgiler.
-
Altınada reklamasyon ücreti alınmaz diye yazarsın artık.
-
[QUOTE=bull market;31857]Of yaaa, yapma şimdi, hem eskilerden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun, hemde yok şundan başka şöyle yok bundan başka böyle, benim kızdığım budur, anlamışsınız daha ne diye? reklam ne demek diye soruyorsun ki?, ben kapattım artık, seans başladı.[/QUOTE]
sn bullmarket anladim sikintini,bende soylemistim benim adimi neden anmiyorsun diye bir sikinti var sanirim.Neyse bosverdim bende.
-
1 saat içinde sert vermezlerse al gelecek,aşırı satış bölgesinden cıkmaya çalışıyorlar...
-
[QUOTE=follow;31861]sn bullmarket anladim sikintini,bende soylemistim benim adimi neden anmiyorsun diye bir sikinti var sanirim.Neyse bosverdim bende.[/QUOTE]
Hee, noolur bedava şak şak reklam yap, ihtiyacım var buna sn. follow.dng
-
oytt ayırın develeri
deve sahipleri develerinin başına deve sahipleri develerinin başına
.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=follow;31858]sn catedral
dogrudur olabilir,her fikre saygim var
eger 28 olursa acik kalplilikle cikarim sn catedral bunu boyle soylemisti 49.900 de derim. :):)[/QUOTE]
49.900 değillll Amann yanlışlık olmasın:) 2007 sonları itibariyle endeksin düşe kalka 28.000 lere gideceğini öngörmüştüm. Yani İMKB 100 yaklaşık 58.000 lerde iken:) Gitti 20.000 i kaldı 10.000 i şimdilik:)
2009 un ilk aylarına kadar olan bir öngörüdür bu. Tabii ki paraşütsüz bir iniş değil.. Düşe kalka:D
-
[QUOTE=Vob Trader;31864]oytt ayırın develeri
deve sahipleri develerinin başına deve sahipleri develerinin başına
.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Antalyada deve güreşine götürecektin beni unutmadın dimi?
-
[QUOTE=bull market;31863]Hee, noolur bedava şak şak reklam yap, ihtiyacım var buna sn. follow.dng[/QUOTE]
senin ihtiyacin olmadigi icin reklamini yapmiyoruz zaten :):) saka bir yana abka kalmis aklimda(sezarin hakki sezara herif bilmisti) hadi sende bir ongorude bulunda zamani geldiginde yapalim reklamini.Bak ben bagira bagira 56.000 diyorum sende yapsana bir tahmin.
-
[QUOTE=catedral;31865]49.900 değillll Amann yanlışlık olmasın:) 2007 sonları itibariyle endeksin düşe kalka 28.000 lere gideceğini öngörmüştüm. Yani İMKB 100 yaklaşık 58.000 lerde iken:) Gitti 20.000 i kaldı 10.000 i şimdilik:)
2009 un ilk aylarına kadar olan bir öngörüdür bu. Tabii ki paraşütsüz bir iniş değil.. Düşe kalka:D[/QUOTE]
tamam bacim kaydettik :):)
-
veri 15.30damıydı ? onemlimi ?
-
Alacak gibi numara yapmasınlarrrrr:) Üst periyotlar izin vermez halenn:)
-
[QUOTE=follow;31867]senin ihtiyacin olmadigi icin reklamini yapmiyoruz zaten :):) saka bir yana abka kalmis aklimda(sezarin hakki sezara herif bilmisti) hadi sende bir ongorude bulunda zamani geldiginde yapalim reklamini.Bak ben bagira bagira 56.000 diyorum sende yapsana bir tahmin.[/QUOTE]
Vay hodri meydan haa, bende 56000 i görsün sevmediğim halde senin reklamını yapıcam, yanlış anlaşılmasın, reklamı sevmediğim halde demek istiyorum haa:)))
Sen 56000 i trade yapa dur bakalım, bende 56000 e es kaza gelirse ki bence ihtimal bile yok, o vakit nereye gideceğini yazarım olmazmı?, nasılsa sen kazanıcan ya 56000 dedin diye, ben şimdi yazmıyım benimki tutmaz, seninki tutsun sonra benim tahmine bakarsın, hadi sana kolay gelsin:)
-
ya ben dün akşam ne yediğimi bile unuttum:)
-
Beyler altın madeni buldunuzda paylaşamıyormusunuz, sakin olun...Pencereyi açıp Derin nefes alın , iğfal ettiniz gözlerimizi.
Sevgiler...
-
[QUOTE=follow;31867]senin ihtiyacin olmadigi icin reklamini yapmiyoruz zaten :):) saka bir yana abka kalmis aklimda(sezarin hakki sezara herif bilmisti) hadi sende bir ongorude bulunda zamani geldiginde yapalim reklamini.Bak ben bagira bagira 56.000 diyorum sende yapsana bir tahmin.[/QUOTE]
Bi kenara not ediverin:)
Benim dışımda sayın Halojen ve Bull market i sakın 28.000 olduğunda unutmayın.. Onlarda var.brv
-
49150 uzunladık veriye kadar bekleyelim bakalım gorelim
-
-
[QUOTE=bull market;31871]Vay hodri meydan haa, bende 56000 i görsün sevmediğim halde senin reklamını yapıcam, yanlış anlaşılmasın, reklamı sevmediğim halde demek istiyorum haa:)))
Sen 56000 i trade yapa dur bakalım, bende 56000 e es kaza gelirse ki bence ihtimal bile yok, o vakit nereye gideceğini yazarım olmazmı?, nasılsa sen kazanıcan ya 56000 dedin diye, ben şimdi yazmıyım benimki tutmaz, seninki tutsun sonra benim tahmine bakarsın, hadi sana kolay gelsin:)[/QUOTE]
:):)oyle yuvarlak kelimelerrr yokkk :)gecsin,bakariz filan :)bak ben sivri sekilde soyledim 56 dedim sende soyle bisey 40.000 mi diyorsun 42.000 mi diyorsun? yoksa bir gorusun yokmu?
-
[QUOTE=teo;31873]Beyler altın madeni buldunuzda paylaşamıyormusunuz, sakin olun...Pencereyi açıp Derin nefes alın , iğfal ettiniz gözlerimizi.
Sevgiler...[/QUOTE]
takiyoruz iste teo usta idare ediver :)))
-
imkb tarihte bir daha 32500 altını görmez, -+ 200.
34000 i bile zor görür.
sevgiler.
-
ya birden uzuncana bi, cubuk gelcek yada ağırcana yukarı gidecez:)
-
[QUOTE=furkan;31869]veri 15.30damıydı ? onemlimi ?[/QUOTE]
[B] USD Tarımdışı İstihdam Değişimi (Ağu) 15:30 -71K -51K Yüksek
USD İşşizlik Oranı (Ağu) 15:30 %5,7 %5,7 Yüksek
USD İmalat Sektöründe İstihdam Değişimi (Ağu) 15:30 -33K -35K Yüksek [/B]
Hemde nası önemli....
-
[QUOTE=catedral;31874]Bi kenara not ediverin:)
Benim dışımda sayın Halojen ve Bull market i sakın 28.000 olduğunda unutmayın.. Onlarda var.brv[/QUOTE]
28000 mi? uyar valla sn. catedral, de hemen demiycektim, önce bi 56000 görecekmişiz .dng saygılar.
-
felaket senaryoları bence olmucak hiçbir endeks için olmucak çünkü düzen bu kimse kazanmaz felaket senaryolarından..
-
borsalar hep yukarı gider:)
-
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/9220/5dakklo3.png[/IMG]
-
[QUOTE=catedral;31881][B] USD Tarımdışı İstihdam Değişimi (Ağu) 15:30 -71K -51K Yüksek
USD İşşizlik Oranı (Ağu) 15:30 %5,7 %5,7 Yüksek
USD İmalat Sektöründe İstihdam Değişimi (Ağu) 15:30 -33K -35K Yüksek [/B]
Hemde nası önemli....[/QUOTE]
sağolun...datalarla oynayan abd sizce bu datanın kötü gelmesini istermi ? :)
-
Bence tahmin yapmanın pek anlamı yok, ortalık çok karışık. Aşağı inandığımız zaman kısa, yukarı inandığımız zaman uzun... Ali Perşembe'nden öğrendiğim tek şeydir; piyasa'ya karşı gelinmez...
-
dar alanda kisa paslasmalar bakalim kontra atak yada uzun bir top atilacakmi?? ramazan topu degil yanlis anlayip orucu bozmayin diye yaziyorum amam haaa.:))
simdi arkaniza yaslanin birde ben yaslanayim su dunyada bakalim olacakmi.degilmi Ron
-
benim canıııımmmm EFG cigimde başlasın almaya ozaman koparız yukarı
-
-
[QUOTE=follow;31877]:):)oyle yuvarlak kelimelerrr yokkk :)gecsin,bakariz filan :)bak ben sivri sekilde soyledim 56 dedim sende soyle bisey 40.000 mi diyorsun 42.000 mi diyorsun? yoksa bir gorusun yokmu?[/QUOTE]
Niye olmasın ki, ilk önce bir evvelki dibe yaklaşırız, en son dediğin seviye olabilir bu, dipler hemen kırılmaz sonra kırılır o dipler, Kasım ayı gibi falan işte;), olay budur, o vakitler yazmaya çalışırım, sen bak 56000 e ne kadar yaklaşıyorsun ölç biç, tutarsa reklamını yapıcam söz:D
Bide altın madalya töreni yaparız bak [IMG]http://http://img353.imageshack.us/img353/6775/200pxcodettakermedalzr8.jpg[/IMG] bu bir altın madalya :)
-
cumaya gittim kapamıştım bilgisayarı şimdi fx2000 den netten çek diyorum gelmiyor eksik barlar sizdede olemi kapayanlar için?
-