[quote=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/quote]
Hayır POZ dediğin böyle olur. Şip şak.. Kıskanana POZ yapıyo yani.dng
Printable View
[quote=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/quote]
Hayır POZ dediğin böyle olur. Şip şak.. Kıskanana POZ yapıyo yani.dng
yeni apsd daha yukarı gidecem der gibi
[QUOTE=sovalye;98742]sistemler yandan yemişe dönmeye devam ediyor[/QUOTE]
Sistemine göre değişir, sn vobix in medium ve platin sistemleri dünden aynen devam. Hatta platin 3-4 aydır shortta galiba...
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum
Sistemlerinize imf seçim dohol paremetrelerini koyabiliyormusunuz?
[QUOTE=Astatin;98746]Hayır POZ dediğin böyle olur. Şip şak.. Kıskanana POZ yapıyo yani.dng[/QUOTE]
Astatin senin çevren geniştir, bi POZ da sen yap. Bana bir iş bul. Kimse beni işe almak istemiyor :( Söz kimseye muhalefet yapmayacağım, iş dışında kimseye mail atmayacağım. Hatta foruma bile girmem :D
30,200 den kısaya döndüm... başımızı döndürdüler bugün..
[QUOTE=enorton;98748]Sistemine göre değişir, sn vobix in medium ve platin sistemleri dünden aynen devam. Hatta platin 3-4 aydır shortta galiba...[/QUOTE]
Kasım ortasından beri shortta
[QUOTE=activex31;98749]Arkadaşlar bir şey merak ediyorum
Sistemlerinize imf seçim dohol paremetrelerini koyabiliyormusunuz?[/QUOTE]
O parametler fiyatların içine giriyor bir şekilde. Fiyatlar da sistem yol veriyor.
aranızda "ulan acaba ciddi ciddi benim pozisyon açmamı mı bekliyorlar" paranoyasına kapılan oldu mu? :..:
[quote=jerfin;98751]30,200 den kısaya döndüm... başımızı döndürdüler bugün..[/quote]
hah şimdi oldu :..:
çıkammıza mani kalmadı diyeblirmiyiz :D:o
[QUOTE=VOBiX;98731]Önce :dü: sonra :yü: en son yine :dü: oluyor o zaman.
Piyasa beklentisi dowun artı kapamasını bekliyorsa SPnin ilk hareketi olan :dü: haftaya kalabilir.[/QUOTE]
evet, zamanlama büyük problem.
sevgiler.
[QUOTE=unlimitted;98754]aranızda "ulan acaba ciddi ciddi benim pozisyon açmamı mı bekliyorlar" paranoyasına kapılan oldu mu? :..:[/QUOTE]
Bu klasik KY paranoyası bana sık sık olmuştur. Hatta bi keresinde daha düşüş için en küçük emare bile yokken forumda "kısacılar rahat olsun,ben uzuna geçtim" yazmıştım ve o akşam dow baya bir göçerek ertesi gün iyi bir gap yemiştim :D