[quote=VOBiX;98779]İlk kşiden sonra fiyat kademeli olarak 500TL artacak mı?
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng[/quote]
zeki müren de bizi görecek!..
:..::..:
Printable View
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng[/quote]
zeki müren de bizi görecek!..
:..::..:
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng[/quote]
değil..ilk 19 kişi sabit fiyat...19*500=9500 ytl yi 20 nci kişiden tahsil edeceğiz....bil bakalım kim o 20 nci.dng.dngseni gidi 1 inci kuşak pasajında sistemi büzüşesice seni
Şimdi erken konuşmuş olabilirim ama, hafta sonu çıkış senaryosu yazacaklara kendi senaryomu yazayım:)
Buradan olası çıkışta spot 30 un ilk hedefi 35000 seviyelerindeki tepe, orayı rahat aşar sanırsam, fakat nihai hedef 36000-37000 civarları gibi duruyor, tabii bu arada eur/usd paritesinin 1,50 seviyelerine çıkması durumunda dolar/tl 1,5000 seviyelerine doğru gerilerse ki bence mecbur böyle bir durumla karşılaşılabilir, çünkü euro/tl nin halihazırda yukarı gitmesi ekonomimize fena darbe indirir, bunu piyasa dikkate alarak fiytlandırmak isteyecek ve denge bulunacaktır, o zamanda sanıyorum endeks 30 daki çıkış biraz sekteye uğrar ve 34000-35000 aralığında son bulabilir, ihtimaller çok çeşitli yani, buda yukarı yaparkenden para yaptırmaz bunlar diyorum:)
Ama böyle bir senaryo sonrası yatır vob hesabına kaldıracı, bas paraları haziran vade short pozisyona vade sonuna eşek yüküylen para kaldır:), çok hoşuma gitti bu senaryo be, yapalım valla:) saygılar...
Dow vade sonu olduğu için volatil olabilirmiş kalbi tansiyonu pozisyonu olan izlemesin(+18)
geceye kısa kaldım.. ama içim hiç rahat değil açıkçası.. büyük bankaların grafiklerinde bariz düzelme var.. isctr ilk defa kanal üst bandının üstünde kapattı.. artı bir de bugün dolardaki agresif satış..
ama bir yandan da yabancıların borsamızdan çıkışı var..:confused: kafalar allak-bullak yani.. yön berlirsiz..
[QUOTE=bull market;98791]Şimdi erken konuşmuş olabilirim ama, hafta sonu çıkış senaryosu yazacaklara kendi senaryomu yazayım:)
Ama böyle bir senaryo sonrası yatır vob hesabına kaldıracı, bas paraları haziran vade short pozisyona vade sonuna eşek yüküylen para kaldır:), çok hoşuma gitti bu senaryo be, yapalım valla:) saygılar...[/QUOTE]
Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...
[QUOTE=Astatin;98774]Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D[/QUOTE]
Ben talibim sisteme ama önce sistemle sizin parayı çıkartıyım önce deniyim sonra ödesem olurmu?:D:D(Seni uyanık.dng)
[QUOTE=enorton;98794]Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...[/QUOTE]
O zaman enortoncuğum, seninle şimdi koreli gidiyoruz ama Nisan ayından itibaren ayrışıcaz demekki.dng
Ben kendimden başka üstad tanımam.lelele, daha durun bakalım dereyi görmeden çıkış senaryosu yazdım yav, belki pazartesiye kadar citi bank kapatılacak piyasalar göçecek ne biliyoruz?:..::..::..:, neyse, bugün orta vadede en azından bu yıl için düşüş trendine son noktayı koymadığımızı düşünüyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...
Valla benim bildiğim , alınan pozisyonlarla ilgili genelde günün bitmesi beklenilir :)
Henüz çok erken...kaldıki önümüzde koooocaman bi c.tesi pazar var neler olur neler
bende uzun kaldım bu arada
ay em bek :..:
işlerim münasebetiylen piyasada aktif olamadım olsaymışımda pek bişey olmayacakmış.
sanırım 29.700 SHORT ları 950 den -250 points zararla kapatmakla doğru yapmışım yani kapanışa göre öyle görünüyor :..:
sistem-i egzema 5/15/20/30/60 dk topyekün LONG kapatmışlar.tabii olaya dahil olamadık sistem mistem göremediğimiz için dışarıda.
zati gönlüm LONG tan yana tek poroblem DJI ve daksi kızın epeyce bir yükselmiş olması :o
haftaya inşallah piyasadayım.kolla kendini PY :..:
cümleten iyi tatiller !
ben maça kaçar..
[QUOTE=Astatin;98790]değil..ilk 19 kişi sabit fiyat...19*500=9500 ytl yi 20 nci kişiden tahsil edeceğiz....bil bakalım kim o 20 nci.dng.dngseni gidi 1 inci kuşak pasajında sistemi büzüşesice seni[/QUOTE]
iyi de fiyat biçmeden önce sistemin başarısını görseydik bi.:cool:.dng