-
[quote=jerfin;98802]iyi de fiyat biçmeden önce sistemin başarısını görseydik bi.:cool:.dng[/quote]
BAY SAZAN'ın evi İstanbul Emirgan da boğaza bakan bir yalı şeklinde.. Garajda bir adet mustang bir adet ferrari bir adet de Jaguar XF vardı..Gördünmü sistemin başarısını :).... Bu arada Jaguar XF i de çaldım... [COLOR=red]Böylesi daha kolay geldi.dng.dng[/COLOR]
-
[quote=Astatin;98803].....[B]Bu arada Jaguar XF i de çaldım... [/B][COLOR=red][B]Böylesi daha kolay geldi[/B].dng.dng[/COLOR][/quote]
eve giderken taksi parası vermemek için mi çaldın caguvarı.cimri olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.ALLAH müstahakını versin asti :..:
-
HAZİNE'DE SİLAHLI SALDIRI!2 KİŞİ VURULDU!
kaynak haberturk.com
ımf den birisini vurmasınlar
-
imkb 100 :
5-10-15-20-30-60-seans-günlük alda ,
haftalık , satta kapattı.
U030 :
5-10-15-20-30-60-seans ALDA ,
günlük , al sınırında ancak satta ,
Haftalık satta kapattı.
TCEEL :
5-10-15 DK satta , 20 dk alda , 30-60 , günlük satta , haftalık yeni sat verdi.
GARANTİ , ISCTR , AKBNAK ,
Günlük dahil tüm alt periyotlar alda , haftalık satta kapattı ,
AEFES , haftalık dahil tüm periyotlar satta kapattı.
-
dow dax birbirine uyumlu diğer dünya endexleri herbiri ayrı takılıyor bağlar koptu
-
[quote=QUEEN;98808]dow dax birbirine uyumlu diğer dünya endexleri herbiri ayrı takılıyor bağlar koptu[/quote]
Her zamank gibi dow , dax *******larını mallandırıp kendi yoluna devam eder , bildik numaraları bayatlasada , bir türlü bu alman ky si anlamıyor.
-
[QUOTE=saganak;98810]Her zamank gibi dow , dax *******larını mallandırıp kendi yoluna devam eder , bildik numaraları bayatlasada , bir türlü bu alman ky si anlamıyor.[/QUOTE]
bizede yapıyor adi dow sistem filan kanıyoruz
-
optimizian variablesare not allowedin this type of formula
ms de bu sinyali veriyor..ne yapmalıyım...
-
larossian, sistemin satta ama sen flatsın.. düşüşe inanmadığından mı ?
ya tek kısa ben miyim forumda.heyk (sn.sağanak hariç):)
-
Astatin, senin şu bebiş sistem alda mı kapattı..:)
ya kısayım ama hiç huzurlu değilim.:(. bi destek arıyorum kendime..:..: mbm, sende mi longsun.:).
-
Mızmız cocuklar gıbısın jerfın, ılle de yanına destek gelecek, tum forum long maalesef, ben de gızlı shortum, dowa mowa guvenım yok, flatmış gibi davranmaya calısıyorum.
Ayrıca senden korkulur, üç kuruşluk pozısyonun ıcın wall street i sallıyorsun ya, bravo.
-
[QUOTE=jerfin;98819]Astatin, senin şu bebiş sistem alda mı kapattı..:)
ya kısayım ama hiç huzurlu değilim.:(. bi destek arıyorum kendime..:..: mbm, sende mi longsun.:).[/QUOTE]
bende uzunum .....
dowun bu şekilde olacagı belliydide.....
vadeliye göre girdim uzun...
kaç gündür ne düşüyoruz ne çıkıyoruz.....gelecek hafta farklı olacak gibi......