-
[QUOTE=tuareg;98820]Mızmız cocuklar gıbısın jerfın, ılle de yanına destek gelecek, tum forum long maalesef, ben de gızlı shortum, dowa mowa guvenım yok, flatmış gibi davranmaya calısıyorum.
Ayrıca senden korkulur, üç kuruşluk pozısyonun ıcın wall street i sallıyorsun ya, bravo.[/QUOTE]
evet, bugün çok mızmızım.. dolar bugün yamulttu beni..:..:
kendime güvenim sarsıldı, yanıma destekçi arıyorum napim..:)
-
formülde;
opt1:
min=5 max=40 olmalıymış...long-short koşulu var..tamamda hangi yere min, hangi yere max koymalıyız...acaba long koşuluna max.,kısa koşuluna min koymalıyız...veya eşitsizlik işaretine göre mi değişir...
-
jerfi
al sana karakan,
[IMG]http://i40.tinypic.com/fpce9g.jpg[/IMG]
-
yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:
-
[quote=jerfin;98826]yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:[/quote]
ilk feykini sana atarsa şaşırma..ama moral yapayım, dip veya tepelerde aralardaki salınıma rağmen poz. kapamadıysa, duble ok çakıyosa, o yönde haşmetli hareket oluyor..ama psikolojinin kaldırmayacağı bir salınım daha olmayacağını kimse garanti edemez..
-
[quote=jerfin;98826]yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:[/quote]
nerede kapatmış[B][SIZE=7] [COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=green]p[/COLOR][COLOR=blue]l[/COLOR][COLOR=magenta]a[/COLOR][/SIZE][/B] kabak gibi şortta bekliyor 15 dk. grafikte.hakeme gözlük :D
-
[QUOTE=Astatin;98827]ilk feykini sana atarsa şaşırma..ama moral yapayım, dip veya tepelerde aralardaki salınıma rağmen poz. kapamadıysa, duble ok çakıyosa, o yönde haşmetli hareket oluyor..ama psikolojinin kaldırmayacağı bir salınım daha olmayacağını kimse garanti edemez..[/QUOTE]
olsun, yine de rahatladım biraz.. hiç olmazsa haftasonumu zehir etmem kendime..:) yani öyle bir psikolojiye girmiştim ki, dow %5 bile çökse kısada huzursuz bir haftasonu geçirecektim.:..:.
-
[QUOTE=abka;98824]formülde;
opt1:
min=5 max=40 olmalıymış...long-short koşulu var..tamamda hangi yere min, hangi yere max koymalıyız...acaba long koşuluna max.,kısa koşuluna min koymalıyız...veya eşitsizlik işaretine göre mi değişir...[/QUOTE]
bekliyorum .yok mu yorumu olan..rakam önemli değil..max. nereye min nereye girilmeli..
-
[QUOTE=abka;98830]bekliyorum .yok mu yorumu olan..rakam önemli değil..max. nereye min nereye girilmeli..[/QUOTE]
Open The System Tester
Select The System
Click The Edit Button
Look for the last menu named as Optimizations
Choose one and edit the variables
-
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9092/optimizations.png[/IMG]
Bunu hazırlarken beklemyin diye üsttekini göndermiştim.
Ben Urdele dağıtmaya gelmiştim. Bakalım kim kazanmış?
-
[quote=jerfin;98829]olsun, yine de rahatladım biraz.. hiç olmazsa haftasonumu zehir etmem kendime..:) yani öyle bir psikolojiye girmiştim ki, dow %5 bile çökse kısada huzursuz bir haftasonu geçirecektim.:..:.[/quote]
Neden korkuyorsunuz , o kadar yandan çarklı destege rahmen DOW 0.62 Geri alış bile yapamadı . Pazertesi çekik gözlülerin depremi var. 7.4 şiddetinde , DAX bugünkü kıvırmalarının faturasını ödeyecek , TCEEL ve AEFES te neredeyse bütün periyotlar sata düşümüş , ballı kaymak.
-
Queen Sarık Urdele kazanmış. Tebrikler .brv