VOBİX im durumdan haberim yoktu..geçmiş olsun..işten çıkma muhabbetinde ben, enortondan bahsediliyor sanmıştım..cidden üzüldüm..
Printable View
VOBİX im durumdan haberim yoktu..geçmiş olsun..işten çıkma muhabbetinde ben, enortondan bahsediliyor sanmıştım..cidden üzüldüm..
[QUOTE=abka;98861]VOBİX im durumdan haberim yoktu..geçmiş olsun..işten çıkma muhabbetinde ben, enortondan bahsediliyor sanmıştım..cidden üzüldüm..[/QUOTE]
Sağolasın. İkimizin durumu da benzer onunki emailden benimki siteden.
metastock programının 30 günlük süresi mi var..yoksa sınırsız mı..
...birde metastock verileri 3 ayı falan kapsıyor..daha önceki tarihlere ait grafiği göremiyorum...tşkler.
dolarda hareket yok..serbest piyasada dün kapanış 1683 iken, şimdi 1.686..çok az fark var.
kanımca vob endekste standart seçim rallisi olacak...
sn vobix
hatırlıyorum o günleri
şaşırmıştım sizin paylaşımcılığınıza
bana da gelirdi sinyalleriniz
ama uymazdım:)
umarım yeni işiniz de böyle sorunlar olmaz
yine de hakkınızı helal edin..
saygılarımla..
gece gündüz durmadan çalışıyorum..sistem kurmak için...
şuanda bir taslak oluşuyor...
buna göre vob ,eger pozisyon karlı olacaksa ,mutlaka 30500 üzerini deneyecek,sistem 30500 üzerinde bir yerde sat verecek...
...ama eger stop yapılacaksa 29300 (sistem 2935 den al vermiş)aşşağı kırılınca ,sistem stoplar...
....sözün özü bu iki deger dışında işlem yok...gelecek haftaki stratejim budur...
kanaatime göre seçimden dolayı negatif performans telafi edilecek..ve [B]30500 üzerinde [/B]karlı pozisyon kapatılacak...
nisan vadeli dolardada gördüğü en dip olan [B]1696 nın altında biryerlerde al [/B]vermeli...
eminim! ''ne diyor bu adam ''diyorsunuz...
[QUOTE=temese;98866]sn vobix
hatırlıyorum o günleri
şaşırmıştım sizin paylaşımcılığınıza
bana da gelirdi sinyalleriniz
ama uymazdım:)
umarım yeni işiniz de böyle sorunlar olmaz
yine de hakkınızı helal edin..
saygılarımla..[/QUOTE]
Ben hakkımı helal ettim herkese. Zaten bir beklentim de yoktu . Fakat beni asıl üzen oaly bu sms listesindeki dingilin birinin gelen bir kaç hatalı mesajdan sonra bana demediğini bırkamamsı idi ki o hafta rakam tam net değil 600 puan gibi bir zarar olmuştu ama nette 900 puan kar vardı.
Uyup uymama kişiye kalmış bir olay. Kimisi kendi sistemini teyit etmek amacıyla kullanır, kimisi pozsiyonu ile aynı yönde ise manevi oalrak rahatlamak için kimi de birebir uygulamak için.
Ben de böyle sorunlar olmaması için öncelikle kamuya yönelmeyi düşünüyorum zaten.
[QUOTE=abka;98867]gece gündüz durmadan çalışıyorum..sistem kurmak için...
şuanda bir taslak oluşuyor...
buna göre vob ,eger pozisyon karlı olacaksa ,mutlaka 30500 üzerini deneyecek,sistem 30500 üzerinde bir yerde sat verecek...
...ama eger stop yapılacaksa 29300 (sistem 2935 den al vermiş)aşşağı kırılınca ,sistem stoplar...
....sözün özü bu iki deger dışında işlem yok...gelecek haftaki stratejim budur...
kanaatime göre seçimden dolayı negatif performans telafi edilecek..ve 30500 üzerinde karlı pozisyon kapatılacak...
kayıtlara geçsin[/QUOTE]
Demekki sistem geçen haftanın yatay band kanalını bulmuş. :D
Her iki seviyenin altında bazı pozsiyonalrın stoplanacağını düşündüğüm için 200-300 puanlık fake işlemelr olabilir. Önemli olan bu seviyelerin üstünde ya da altında kalınıp kalınmayacağının takip edilmesidir.Çünkü bu ara bu seviyeleri takip ediyor.
[QUOTE=abka;98864]metastock programının 30 günlük süresi mi var..yoksa sınırsız mı..
...birde metastock verileri 3 ayı falan kapsıyor..daha önceki tarihlere ait grafiği göremiyorum...tşkler.[/QUOTE]
MEtastockta bildiğim akdarıyla End Of day ve Pro sürümelri var. EOD olanı daha kısıtlı özleliklere sahip çalışanalr için kaşam bak analzini yap emrini ver şeklinde çalışanlara yönelik.
5 dklık verilerde tamamen geçmişe ulaşaılamıyor ama grafikte biraz daha uzun bir aralığı göremek için Open atıklayınca çıkan ekranın sağ üst köşesinden Options>Load Options a tıklıyorsunuz ve oradak ideğerleri arttırabiliyorsunuz.
Şu an dıaşrıdayım o yüzden resim gönderemiyorum.
Uzun pozisyonlar için 29800 stop seviyesi olarak düşünüyorum.Daha kısa stoplamak için 30250 olabilir.
[QUOTE=VOBiX;98858] Sonra araştırma, soruşturma ve kovulma süreci başladı. Ondan önce de başka bir sorun vardı. Kovulma tuzu biberi oldu. O zaman 150 kişiye sms gidiyordu, zor günümde yanımda 15 kişi kaldı. 5i gitti 10u duruyor. Anladım ki VEFA denilen şey %90ı için İstanbul'da bir semt adıymış. Ağustostan sonra işe girer de seanstan uzaklaşırsam kalan 10 kişiye iki üç tane sistem formülünü vereceğim. Bu yüzden geceleri PCim açık sabahlara kadar sistem testleri ile ilgileniyor.[/QUOTE]
Bunun birde diğer boyutu var; demekki sizin sinyallerinizden 15 kişi faydalanıyormuş.
Para olayı başka bir iş, şu anda en iyi sistemi bulup yayınlasanız yine sinyallerin ulaştığı herkes para kazanamaz.