[QUOTE=Larossıan;98872]Uzun pozisyonlar için 29800 stop seviyesi olarak düşünüyorum.Daha kısa stoplamak için 30250 olabilir.[/QUOTE]HEr an [COLOR="Blue"][B]ikili tepe[/B][/COLOR]bilir diyorsunuz yani.
Printable View
[QUOTE=Larossıan;98872]Uzun pozisyonlar için 29800 stop seviyesi olarak düşünüyorum.Daha kısa stoplamak için 30250 olabilir.[/QUOTE]HEr an [COLOR="Blue"][B]ikili tepe[/B][/COLOR]bilir diyorsunuz yani.
Mini Dow Jones Indus.-$5 Mar 09 745,376.00 5:37pm ET 737,965.00 (9,957.70%)
böyle bir haberi nunu arkadaşımız başka forumda yayınlamış..
[QUOTE=Larossıan;98872]Uzun pozisyonlar için 29800 stop seviyesi olarak düşünüyorum.Daha kısa stoplamak için 30250 olabilir.[/QUOTE]
Sizin resmini yayınladığınız sistem bildiğim kadarı ile kısa yönde idi siz uzun pozisyondamısınız ?
[quote=VOBiX;98874]HEr an [COLOR=blue][B]ikili tepe[/B][/COLOR]bilir diyorsunuz yani.[/quote]
Öyle bir fikir yürütememde genelde şu an herkez uzun pozisyonda olduğu için bir stop seviyesi belirleyeyim kendime göre dedim:)))
[quote=hilm;98876]Sizin resmini yayınladığınız sistem bildiğim kadarı ile kısa yönde idi siz uzun pozisyondamısınız ?[/quote]
Hayır flat şu anda sistemim kısada.
abd de pazartesi toksik varlıklarla ilgili plan açıklanacakmış..
neyse ben gider..
[QUOTE=hilm;98873]Bunun birde diğer boyutu var; demekki sizin sinyallerinizden 15 kişi faydalanıyormuş.
Para olayı başka bir iş, şu anda en iyi sistemi bulup yayınlasanız yine sinyallerin ulaştığı herkes para kazanamaz.[/QUOTE]
Sinyal gelir gelmez anlık smsle bildirim yapıyordum. Smse bakıp işleme girmekten başka yapacakları bir şey yoktu. O dönemde kazanılıyordu. Uymamaları benim sorunum değil. Zira kafalarına silah dayayıp bak sinyal gelince pozsiyon açacaksın da diyemezdim. uyanalr bir şekilde iyi para kazandı o dönemde.
Dediğim gibi kendi sistemini teyit amaçlı kullananlar da olmuştur ama bu kadar hazır ve karşılıksız bir hizmete karşın da para kaybeden olduysa ona diyecek bir sözüm yok.
Neyse olay bir şekilde acı tatlı yaşandı geçti. Ceremesi bana kaldı.
[quote=VOBiX;98858]Verir verir. Kasım 2007-Nisan 2008 arasında hem sistemi hem de sinyallerini anlık olarak bedava verdim. İşimden oldum. Bedava veren çıkar da önemli olan bulması. Üstelik bu 5 aylık süreçte Bıcırık Sistem 52,075 ve Medium Sistem 32,700 puan kazandırdı. Hatta sistemi verdim yetmedi, sinyallerini anlık yayınladım yetmedi. Üstüne bir de ücretsiz sms gönderiyordum.
Sonra araştırma, soruşturma ve kovulma süreci başladı. Ondan önce de başka bir sorun vardı. Kovulma tuzu biberi oldu. O zaman 150 kişiye sms gidiyordu, zor günümde yanımda 15 kişi kaldı. 5i gitti 10u duruyor. Anladım ki VEFA denilen şey %90ı için İstanbul'da bir semt adıymış.
.[/quote]
sevgili vobix iyi niyetli herkes yasadıgı hayatta benzer acıları tatmıştır.bİZİM insanımız nankörlugun kitabını yazar gerekirse.adama para kazandırıyım dersin,haklı olarak da kendine de pay isteyebilirsin(ki sen istememişsin)adam seni ütmeye çalışır bi de benim üstümden para mı kazanıcak diye..hiçbişey istemzsin yine kötüsün.hep vericen hep..hiç yaranamassın..en ufak bı sekmede en kötü sen olursun.bu bizim ülkede böyle.yabancılarda nası bilmiyorum.ama bi takım çıkarlar işin içinde oldgunda her an kötü adam olma ihtimalin vardır ve kuvvetlidir..sen daha ne yapıcan adama sms atıomussun..bi kaç gerzek böyle işler berbat etmiş bi de üstüne.bi acayipiz vesselam..herkes akıllı bizde hiç salak yok..kimse ne oldgunu kabul etmez yada çogunluk diyelim ki kimseyi de kırmış olmym şimdi.ama dedgın seylerın benzerlerini yaşadım ben de.ben çalışmıodum bu konuda ama anlattgm ve anlatgn seyler oldu zamanında.ogrendimki herkese 1 şans vericeksin eger tanımıosan onu da vermıyceksın.ve hep mesafelı kalıcaksın,iyilikten maraz doguyo lafı boaş degil.ama inanıyosan o insana o zaman da kaybetmemek için ugrasıcaksn.zaten zor günlerde insan tanıyo etrafını.yeri gelir akraban akbaba olur yeri en uzagındakı 1 telefnda sesini duydgun insan senı dardan kurtarır.bunlar da hayatın acı ve gercek tarafları..neyse.kotu sonucları olmus ama sen yine iyi şeyler yapmışsın.ve de çok şey öğrenmişsindir eminim.umarım bundan sonra kalbindeki iyi niyete yaraşır insanlarla karşılaşırsın..
altın kapanıs matrikste 952
forekste 963
hangis dogru acaba
[QUOTE=abka;98875]Mini Dow Jones Indus.-$5 Mar 09 745,376.00 5:37pm ET 737,965.00 (9,957.70%)
böyle bir haberi nunu arkadaşımız başka forumda yayınlamış..[/QUOTE]
Kapandığı için öyle olmuştur o. Zaten nunu boğa virüsü girmiş demişti.
Şu an bu var :
Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 09 7,215.00 Mar 20 Down 142.00 (1.93%)
[quote=emrehan;98883]altın kapanıs matrikste 952
forekste 963
hangis dogru acaba[/quote]
[URL]http://finance.yahoo.com/q?s=XAUUSD=X[/URL]
bu da yahoo burda da aynı gözüküyo..bi de bu adres var burda da 952..foreks de bi farklılık olmasa şaşardım zaten.
[URL]http://www.kitco.com/market/[/URL]