aferim vadeliye... oda çaktı geceki durumu....
41200 üzeri kapatmayı zorlamadı.....
Printable View
[QUOTE=nyse-dj;20492]asiri alim mi eger oyle olursa nasil dusus olacak pek anlamadim.[/QUOTE]
trend olsaydı aşırı alımda alınabilirdi,ama şu an trend yok bu nedenle aşırı alım bölgesi satış fırsatıdır,bilgilerime göre...
Sevgiler..
[QUOTE=nyse-dj;20492]asiri alim mi eger oyle olursa nasil dusus olacak pek anlamadim.[/QUOTE]
trend olsaydı aşırı alımda alınabilirdi,ama şu an trend yok bu nedenle aşırı alım bölgesi satış fırsatıdır,bilgilerime göre...
Sevgiler..
[QUOTE=mbm;20493]önce biraz yükselsinde....
bizi yukarıdan kapatsın dow...
yarına iyi gap olsun...
benim beklentimde aynı..aşagı yapacakta...
kapanışa alırlarsa belki....[/QUOTE]
Sn mbm sizde hatırladığım kadarıyla 44-45 lerde düşüşler sahte deyip duruyordunuz tüm borslar çakıldı,RSI tarihi diplerinden birini yaptı..şimdi ise yükselişler sahte deyip duruyorsunuz..
[QUOTE=mbm;20493]önce biraz yükselsinde....
bizi yukarıdan kapatsın dow...
yarına iyi gap olsun...
benim beklentimde aynı..aşagı yapacakta...
kapanışa alırlarsa belki....[/QUOTE]
Sn mbm sizde hatırladığım kadarıyla 44-45 lerde düşüşler sahte deyip duruyordunuz tüm borslar çakıldı,RSI tarihi diplerinden birini yaptı..şimdi ise yükselişler sahte deyip duruyorsunuz..
daxda 15 daklıkta obo olmuş bu arada....
aşagı gözünü dikmiş.
15 dakikalık bakıyorum ya...
daxda 15 daklıkta obo olmuş bu arada....
aşagı gözünü dikmiş.
15 dakikalık bakıyorum ya...
Geceye 41075ten short.
Geceye 41075ten short.
Geceye uzun kaldım son dakikalarda, bu işin sonu belli, tepki başladı bence, ama ağır ilerliyor, yarın 42000 in üzerine atacağımızı düşündüm, yurt dışı bugün artı kapatır yada kapatmaz, yarın futurlar ve avrupa ile yukarı yaparız diye düşünüyorum, saygılar.
Geceye uzun kaldım son dakikalarda, bu işin sonu belli, tepki başladı bence, ama ağır ilerliyor, yarın 42000 in üzerine atacağımızı düşündüm, yurt dışı bugün artı kapatır yada kapatmaz, yarın futurlar ve avrupa ile yukarı yaparız diye düşünüyorum, saygılar.