-
[QUOTE=jelibon;31890]helal be Teo.[/QUOTE]
daha al gelmedı ama cok sakat yerde, yanı fıyatın emaya gelıp degdıgı yer,
Burası hem long hemde short ıcın en ıyı fıyattır,Ama hangısı mesele bu, Al gelene kadar beklemek lazım.
Beklıyelım sabırla shortta...
-
spotuda boyle aldıklarına gore yukarı denicekler bence..uzunda devam
-
[QUOTE=teo;31894]daha al gelmedı ama cok sakat yerde, yanı fıyatın emaya gelıp degdıgı yer,
Burası hem long hemde short ıcın en ıyı fıyattır,Ama hangısı mesele bu, Al gelene kadar beklemek lazım.
Beklıyelım sabırla shortta...[/QUOTE]
affiniza siginarak bir ongoru yapayim sn teo. bence long zamani ama kaca gider bilmem fakat bu kez biraz daha uzaga gidecek gibi.insaallah tuttururum.
-
yarin bir haber daha sallarlar dow icin %3-5 yukari gider artik dunyada bu is manipulasyon olmus baska bisey yok.
-
[QUOTE=nyse-dj;31896]affiniza siginarak bir ongoru yapayim sn teo. bence long zamani ama kaca gider bilmem fakat bu kez biraz daha uzaga gidecek gibi.insaallah tuttururum.[/QUOTE]
yorum yok fiyata bakmam, grafığe bakarım, al gelsin alayım, al gelmedı,
Aşırı satımdan cıkmaya çalışıyor,ama neticede aşırı satım bölgesine bir kere daha dalması lazım tecrubelerıme gore,
Buradan yenıden dalarsa longcular en tepeden almıs olurlar,Sınyal gelsın 500 puan yukarıdan alayım,gaza gelmem ben :)
Sevgiler..
-
amerikan halki bizim gibi yastik altinda burma bilezik saklamaz,gidip euro da almaz.Varsa yoksa finans piyasalarinda degerlendirir secimlerden once amerikan piyasalarinin cokmesi cumhuriyetcilerin bindikleri dali kesmelerine esittir.Elbet bir sallama haber daha cikar :)
-
[QUOTE=follow;31899]amerikan halki bizim gibi yastik altinda burma bilezik saklamaz,gidip euro da almaz.Varsa yoksa finans piyasalarinda degerlendirir secimlerden once amerikan piyasalarinin cokmesi cumhuriyetcilerin bindikleri dali kesmelerine esittir.Elbet bir sallama haber daha cikar :)[/QUOTE]
amerikayı bıraksalar zaten gidecek yukarı ama sorun avrupada böylece onunda eli bağlı. şansı yok yani.
-
275 ortalama ile longa gectım... 1150 puan net kar...
-
sn. catedral, 28.000 ve dow için 6.000 beklentinizi gördüm. borsada ne alıp sattığınız değil, ne zaman alıp sattığınız önemlidir. şu şekilde bir yorum üzgünüm ki itibar edilecek bir yorum değildir, "elbet bir gün 28.000 olacak"... o zaman ben de iddia ediyorum borsa 100.000'i görecek ama tabi ki hemen yarın değil... (peki ama ne zaman....) bütün mesele de bu değil mi zaten...
-
[QUOTE=teo;31901]275 ortalama ile longa gectım... 1150 puan net kar...[/QUOTE]
ben short halen system 5dakk dısta tum peryon short signal
-
48600 yeresinde beklyodrum long icun signalsiz olmadı long signal gelmez long olmam
-
Şimdi tarım dışı istihdam, iyi geldimi aynen yukarımıyız? spota bakıcaz, bakalım nasıl kapanacak, saygılar.
-
oo data çok kötü geldi...
8:31 a.m.
[COLOR=#000099]Jobless rate soars unexpectedly to 6.1% in Aug.[/COLOR]
8:30 a.m. [COLOR=#000099]U.S. Aug. jobless rate jumps to 6.1%, payroll jobs down 84K[/COLOR]
8:30 a.m. U.S. Aug. unemployment rate 6.1% vs 5.7% in July
8:30 a.m. U.S. Aug. nonfarm payrolls down 84,000 vs drop 75,000 expect
8:30 a.m. More jobs lost in June, July much weaker than previous est.
-
49200 anca short olabildim..çıldırdılar resmen
-
-
veri yetişti shortçuların imdadına :)
-
48700 asayasına olmasa dusme surmez shorts devm long signale kadr
-
yemişim vobu pariteye çakıvereyim dedim noldunu anlamadım bile çıldırmış gibi veriverdiler
-
dow future veriden sonra yükseldi! gözden kaçmasın..
-
Karlarla 48975 den ek long aldım...
-
49.250 artık destek görevi görür.
Long pozisyondaki arkadaşlar 47.000 lere ek malzeme ayırsuınlar...
-
-
[QUOTE=catedral;31914]49.250 artık destek görevi görür.
Long pozisyondaki arkadaşlar 47.000 lere ek malzeme ayırsuınlar...[/QUOTE]
Geçen Mbm'e söylediğim gibi sende helal et, canım...
-
[QUOTE=catedral;31914]49.250 artık destek görevi görür.
Long pozisyondaki arkadaşlar 47.000 lere ek malzeme ayırsuınlar...[/QUOTE]
neden 47000 grafik ?
-
nebiçim bir 49000 miş bu boyle dax dagıldı
-
[QUOTE=ktasyurek;31909]veri yetişti shortçuların imdadına :)[/QUOTE]
Üst periyotların olumsuz olduğunu yazmıştım. Shortçuların hiç bir sorunu yoktu aslında... Neden rahatsız oldular ki?
-
Normalde bizimkide vermelide, sanırım kısa yapanlar bugün çok sayıda, akşam olupda kapatsınlar flat kalsınlar diye bakıyor py, dow uda kötü başlatmazlar, dow futur acık toparlar işte hep aynı numaralar, başka seçenek kalmadı zaten:) saygılar.
-
[QUOTE=hexen;31917]neden 47000 grafik ?[/QUOTE]
Sevgili hexen
Akşam atmaya çalışayım. Saatliklerde alt bant..
-
Şimdi tutar alırlar yukarı, ters pozisyonda shortcuları kıvrandırırlar, ellerinden gelen bişey, düşürmez düşürmezler, misal 49500 de fiyatı tutmaları paraylamı sanki? yooo, karşılıklı işlemlerle gayet rahat oluyor bu, yeni kısacılar beklesin aşağıya:), saygılar.
-
[QUOTE=catedral;31919]Üst periyotların olumsuz olduğunu yazmıştım. Shortçuların hiç bir sorunu yoktu aslında... Neden rahatsız oldular ki?[/QUOTE]
49.500de veriyi bekleyen vob beklenti dahilindeki bir veriyle 49.800'e iyi bir veriyle 50.000'lere giderdi, ondan sonra shortçular gap kapamaya mı gidiyoruz diye rahatsız olacaklardı... düşünsenize benim gibi 3 haftadır longta olan birinin bile maliyetine gelecekti bu düşen piyasada..
-
Yemedi short yapan çok, hemen uzunlamalı, buradan yukarı dönmeye karar verdiler bence, saygılar.
-
150den tekrar uzun...çok sıktılar artık
-
bende veri akışında problem olmuş, şimdi düzeldi, fdow -120, ben de nasıl oluyor diyorum böyle bir şey :)
-
49000 senaryosu tuttu bugüm, altında uzun yap, üzerinde kısala, nereyi beğenirsen oldu, pazartesi düşerek açılsak bile yukarı diyorum, yurtdışı toparlar artık, bu kadar saçmalık yeter, arkası haftaya :) saygılar.
-
[quote=bull market;31924]Yemedi short yapan çok, hemen uzunlamalı, buradan yukarı dönmeye karar verdiler bence, saygılar.[/quote]
KURUM bazında maliyetler cari fiyatın 100 150 puan altı üstü, belirgin bir kar yapan kurum yoktur ilk 5 de, birde pozların kapanmasını düşünürsek bugün kar edemezler pazartesine artık.
-
-
shorts devam orucken zor shorts tutmak :(
-
[QUOTE=hexen;31930]shorts devam orucken zor shorts tutmak :([/QUOTE]
dostum o zaman long ol,long oruc bozmuyor :)
-
[QUOTE=hexen;31930]shorts devam orucken zor shorts tutmak :([/QUOTE]
longuda zor :)
-
Geceye longa devam, ben kaçtım uçağa yetişmem lazım , yine dipten kaptım malları...
herkese iyi hafta sonları